- Web sitesi
- www.videoyap.com
Gereksiz muhabbetlerden uzak faydalı bilgiler için teşekkür ederim. Senin konularındaki en güzel yan ise araştırın bulursunuz, yeni gelecek güncellemeler can yakacak, yapın, edin gibi hurafeler ve gereksiz cümleler yerine mantığa uygun öz içerik yer alıyor. Yüreğine sağlık. Senin gibi 3 kişi olsa forumda daha uzun yıllar herkes kazanır. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Allah razı olsun hocam. Forumda çok derin bilgilere sahip çok arkadaş var. Bunlardan bir çoğunuda tanıyorum. Birgün çıkacak herkes ben yerine kardeşimde kazansın diyecekleri günü bende sabırsızlıkla bekliyorum.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bilgiler için bugüne kadarki tüm paylaşımların için çok teşekkürler. 7. maddede spam olduğu belli olmayan renderlı bir kanalı adsenseye bağladım 2 güne kapandı. Server yabancı biryerden alınma. IP de sorun yok diye düşünüyorum. Ayrıca aynı içerikten oluşan temiz bir kanal yaptım tamamen özgün sayılır. Sayılır diyorum çünkü video bana ait değil ama spamda demezsin özgün sanırsın sana atsam. Bu tür bir kanal yaptıktan 10 dk sonra kapandı daha ben içindeyken. Önce topluluk maili geliyor 1-2 video siliniyor sonra 15 dk ya kanal kapanıyor. Bu sorunu bi aşamadım gitti...
Merhaba hocam,
Ben teşekkür ederim hocam. Server mı? hocam altta yazacağım gibi vds çalışanlar için birşey konuşmakdan kaçınıyorum. Herşeye varım fakat vds çalışanlar için yorum yazmayı istemiyorum.
Teşşekürler hocam bende şuna çok rastladım ilk defa bu ay bot+vps yaptım ne zaman render alsam ya reddedildi bilmem ne yada kanal kapandı. Botla çekilenler daha sağlam kaldı
Merhaba üstad,
Her zaman vps konularında yorum yapmakdan çekindim. O konuda yorum yapmak bazı arkadaşları üzmesinden çekiniyorum.
Dediğin gibi hocam, amatör çekim videoları rendersız çalışmak şu sıralarda en güzel spam ve en risksizi demektir.