Kanalı Kapananlara Çözümler(Web_Scripti)

Gereksiz muhabbetlerden uzak faydalı bilgiler için teşekkür ederim. Senin konularındaki en güzel yan ise araştırın bulursunuz, yeni gelecek güncellemeler can yakacak, yapın, edin gibi hurafeler ve gereksiz cümleler yerine mantığa uygun öz içerik yer alıyor. Yüreğine sağlık. Senin gibi 3 kişi olsa forumda daha uzun yıllar herkes kazanır. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Allah razı olsun hocam. Forumda çok derin bilgilere sahip çok arkadaş var. Bunlardan bir çoğunuda tanıyorum. Birgün çıkacak herkes ben yerine kardeşimde kazansın diyecekleri günü bende sabırsızlıkla bekliyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bilgiler için bugüne kadarki tüm paylaşımların için çok teşekkürler. 7. maddede spam olduğu belli olmayan renderlı bir kanalı adsenseye bağladım 2 güne kapandı. Server yabancı biryerden alınma. IP de sorun yok diye düşünüyorum. Ayrıca aynı içerikten oluşan temiz bir kanal yaptım tamamen özgün sayılır. Sayılır diyorum çünkü video bana ait değil ama spamda demezsin özgün sanırsın sana atsam. Bu tür bir kanal yaptıktan 10 dk sonra kapandı daha ben içindeyken. Önce topluluk maili geliyor 1-2 video siliniyor sonra 15 dk ya kanal kapanıyor. Bu sorunu bi aşamadım gitti...

Merhaba hocam,

Ben teşekkür ederim hocam. Server mı? hocam altta yazacağım gibi vds çalışanlar için birşey konuşmakdan kaçınıyorum. Herşeye varım fakat vds çalışanlar için yorum yazmayı istemiyorum.

Teşşekürler hocam bende şuna çok rastladım ilk defa bu ay bot+vps yaptım ne zaman render alsam ya reddedildi bilmem ne yada kanal kapandı. Botla çekilenler daha sağlam kaldı

Merhaba üstad,

Her zaman vps konularında yorum yapmakdan çekindim. O konuda yorum yapmak bazı arkadaşları üzmesinden çekiniyorum.

Dediğin gibi hocam, amatör çekim videoları rendersız çalışmak şu sıralarda en güzel spam ve en risksizi demektir.

Botla ünlem geç yapmakta render değil mi hocam ? Amatör videolar ünlem geç yapılmadan amatörde olsa ünleme takılır heralde... Yoksa renderdan kasıt sadece film gibi içerikler mi ?

@Web_Scripti

IP hakkında yaklaşık 2-3 haftadır detaylı inceleme yapıyorum (mail açma konusunda) test etmediğim işletim sistemi kalmadı diyebilirim (bildiğin gibi artık mail açma imkansız hale geldi)..

Bunun ip ile uzaktan yakından alakalı olmadığını keşfettim, peki ya ne için artık kimse eskisi gibi mail açamıyor?
- Sebebi çok basit Google şu anda yasadışı bi işlem yapıyor!

gizlilik-ayarlari.png

Bu gösterdiğin ayarlar artık hiç bişey ifade etmiyor bunları kapatıp kapatmamak google un bilgisayarından veri ve konum bilgisi çekmesine engel değil bunun çözüm yolunu keşfettim, anlıyacağın google şu an her istediği kişinin her türlü bilgisini oturduğu koltuğa kadar çekebiliyor.
Ip mozilla vs. hikaye

Nasıl bu kadar eminsin dersen ? Gmail açma sayfasındaki kaynak kodlarını inceleyebilirsin..
Noscript tarzı şeyler kullanırsan, google un izin vermediği tarayıcıları kullanırsın mail açmana izin vermiyo.

Bana göre şu anda ki en güvenli kanal yapım sistemi kişiye özel proxy alıp, her proxy ile tek kanal yapmaktan geçiyo

son olarak:

4) Modeminize 3 defa reset atın. Her reset atmadan önce iplocation.net e girin. ip adresinizin sadece son . dan sonrası değişiyorsa internet sağlayıcınızı değiştiriniz. Ip blogunuz riskli bloga düşüyor(Mesala: En açık örnek spam ile özgünü beraber çalışıpda özgün kanalın kapanmasına bu nedenle sebep olunuyor. Demek oluyor ki bu durum sizi sadece ilgili kanalı değil tüm spam kanalları riske atıyor.)

Bildiğim kadarıyla blok değişme olayı ttnette oluyo 3 farklı blok geliyo kendi denediğim mobil hattada 3 farklı blok geliyo yani bloklar sınırsız olmuyo (ip nin başındaki XX....kısmı) bu yüzden bunla kesinlikle alakalı değil

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

IP hakkında yaklaşık 2-3 haftadır detaylı inceleme yapıyorum (mail açma konusunda) test etmediğim işletim sistemi kalmadı diyebilirim (bildiğin gibi artık mail açma imkansız hale geldi)..

Bunun ip ile uzaktan yakından alakalı olmadığını keşfettim, peki ya ne için artık kimse eskisi gibi mail açamıyor?

gizlilik-ayarlari.png

Bu gösterdiğin ayarlar artık hiç bişey ifade etmiyor bunları kapatıp kapatmamak google un bilgisayarından veri ve konum bilgisi çekmesine engel değil bunun çözüm yolunu keşfettim, anlıyacağın google şu an her istediği kişinin her türlü bilgisini oturduğu koltuğa kadar çekebiliyor.
Ip mozilla vs. hikaye

Proxylere nereden gireceğiz PC ye yerleştirdiği çerezler proxye engel olamaz ki

Son düzenleme:
Proxylere nereden gireceğiz PC ye yerleştirdiği çerezler proxye engel olamaz ki
google şu anda lokasyonları online olarak kaydediyo bu yüzden saatlik aralıklarla mail açabiliyosun, konumu tamamen engellersen mail açmana izim vermiyo olay bu

Botla ünlem geç yapmakta render değil mi hocam ? Amatör videolar ünlem geç yapılmadan amatörde olsa ünleme takılır heralde... Yoksa renderdan kasıt sadece film gibi içerikler mi ?

Merhaba hocam,

Ünlem geç bir render sayılmaz hocam. Çünkü video formatında hiç oynamıyor. Video süresinde oynayıp sadece ünlemden kurtarıp dolar yanmasını sağlatıyor hocam.

@Web_Scripti

gizlilik-ayarlari.png

Ip mozilla vs. hikaye

Nasıl bu kadar eminsin dersen ? Gmail açma sayfasındaki kaynak kodlarını inceleyebilirsin..
Noscript tarzı şeyler kullanırsan, google un izin vermediği tarayıcıları kullanırsın mail açmana izin vermiyo.

Bana göre şu anda ki en güvenli kanal yapım sistemi kişiye özel proxy alıp, her proxy ile tek kanal yapmaktan geçiyo

son olarak:

4) Modeminize 3 defa reset atın. Her reset atmadan önce iplocation.net e girin. ip adresinizin sadece son . dan sonrası değişiyorsa internet sağlayıcınızı değiştiriniz. Ip blogunuz riskli bloga düşüyor(Mesala: En açık örnek spam ile özgünü beraber çalışıpda özgün kanalın kapanmasına bu nedenle sebep olunuyor. Demek oluyor ki bu durum sizi sadece ilgili kanalı değil tüm spam kanalları riske atıyor.)

Bildiğim kadarıyla blok değişme olayı ttnette oluyo 3 farklı blok geliyo kendi denediğim mobil hattada 3 farklı blok geliyo yani bloklar sınırsız olmuyo (ip nin başındaki XX....kısmı) bu yüzden bunla kesinlikle alakalı değil

Yazdıklarına saygım sonsuz. Senin demene göre proxysiz hiç bir kanal ayakta kalmaz. Fakat günde binlerce kanal yapılıyor %90'da 1 aydan fazla süre ayakta kalıyor. Çalışanların %5'i ancak proxy kullanıyordur.

Diğer bir yandan da kendinle çelişiyorsun hocam proxy kullanan olursa birşey olmaz diyorsun fakat bu bilgisayarın tarayıcıyla girmesiyle alakalı diyorsun. E o zaman ip değiştirmek çözüm değilse proxyde ip değiştirmektir o da çözüm değil.

Biraz daha çabala üstad, yanlış şekilde konuya adım atıyorsun. noscript değil buarada ele veren javadır. Java destekli tarayıcı istiyor. Tarayıcı java destekli ve java yüklü değilse java kur diyor.

Merhaba hocam,

Ünlem geç bir render sayılmaz hocam. Çünkü video formatında hiç oynamıyor. Video süresinde oynayıp sadece ünlemden kurtarıp dolar yanmasını sağlatıyor hocam.

Yazdıklarına saygım sonsuz. Senin demene göre proxysiz hiç bir kanal ayakta kalmaz. Fakat günde binlerce kanal yapılıyor %90'da 1 aydan fazla süre ayakta kalıyor. Çalışanların %5'i ancak proxy kullanıyordur.

Diğer bir yandan da kendinle çelişiyorsun hocam proxy kullanan olursa birşey olmaz diyorsun fakat bu bilgisayarın tarayıcıyla girmesiyle alakalı diyorsun. E o zaman ip değiştirmek çözüm değilse proxyde ip değiştirmektir o da çözüm değil.

Biraz daha çabala üstad, yanlış şekilde konuya adım atıyorsun. noscript değil buarada ele veren javadır. Java destekli tarayıcı istiyor. Tarayıcı java destekli ve java yüklü değilse java kur diyor.

ben ücretli proxyi yöntemi bulamayan arkadaşlara önerdim, java içermeyen tarayıcıyla işletim sistemini ve tarayıcıyı google a istediğim gibi göstererek mail açabiliyorum ip bloku dahi değişmiyo

Efe hocam, şahsım adına hiç böyle bir şey düşünmedim. Çabanızı, iyi niyetinizi göremeyen arkadaşlara da hayret ediyorum. Teşekkürler kendim adına,

Tam özgünleştir hocam ortaya güzel sonuçlar çıkıyor. (Video amatör başlık,etiket ve açıklama hit için profesyönel oluyor)

Hocam adsenseye kanal ekleme bundan 3-4 ay öncesi gibi değil. Yeni bir adsenseye ilk 1-2 kanalı eklerken bu kişinin kanallarını bot değil direk kişiler inceliyor ve kapatıyor. Renderlı oluncada çalışan ekip anlıyor bunun spam olduğunu(sen nasıl ilk bakışda renderlı ve spam olduğunu anlıyorsan onlarda direk anlıyor.). Bu nedenlidir ki artık adseneye bağlanan kanallar 1-2 günde kapanıyor bağlamazsan veya partnera bağlarsan sıkıntı yaşanmıyor. Bu nedenle tabiki karşıt görüşler çıkabilir ama deneyimlerime göre artık yüksek renderlı videoların adsense tarafında sürekli kazanması çok zor. Renderlı kazanç ancak partner tarafında mümkün.

tabiki bunlar benim görüşüm ve deneyimim hocam. Farklı görüşlerede kapalı değil açığım..

bu söylediğinize %100 katılıyorum bağlamayınca kapanmıyor bağladığın an renderli olan 2 gün için de kapanıyor. manuel belki imkansız gibi ama onun için nasıl bi sistem geliştirmişlerse çok sıkıntı.

Efe hocam, şahsım adına hiç böyle bir şey düşünmedim. Çabanızı, iyi niyetinizi göremeyen arkadaşlara da hayret ediyorum. Teşekkürler kendim adına,

Allah razı olsun hocam. Ben teşekkür ederim. Belki 10 defa yazıp sildim. Anladım ki cümlenin devamı her türlü bazı kişileri üzecektir. O arkadaşlarıda üzmemek adına yazmayım hocam :)

Bence kendi işinizin selahiyeti için bu konuları açıyorsunuz.
Ancak bunda ayıp bir şey yok ki. İnsan namusuyla ticaretinin daha iyi hale getirmeye çalışmasında hiçbir beis yoktur. Hatta tersi olursa kötüdür.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2. maddede değindiğiniz konuda kesin emin misiniz? ben neredeyse 1- 1.5 yıldır aynı kurtarma maillerini kullanıyorum ama şu son genel kıyımlar haric toplu kapanma çok az yaşadım. onlanlarda yine genel kıyımlara denk geliyor. oyle olsa elimde hiç kanal kalmazdı (yaptığım belki yanlış ama) kolaylık olsun diye hep aynı kurtarma mailini kullanıyorum.Hiç mail yazmasak o kısma bir zararı olur mu?

hocam sana katkı olsun diye bir bilgi yazayım. ben kanal kapanmalarının IP yüzünden olduğunu sanmıyorum. tabi organik IP'den söz ediyorum. organik yani bir servis sağlayıcının sağladığı IP olduktan sonra kanallara istediğin kadar gir çık önemli değil. avrupa, kanada, amerika ve japonya da sabit IP kullanılır ve halka açık yerler de tek IP kullanılır. sanal sunucular da kanalların kırılgan olması yapay olan IP nedeniyle olabilir ama evde yada halka açık bir yerde farklı kanallara girip çıkmak problem olmuyor. ben çoğu zaman evde IP değiştirmeden kanallara ve adsenseye giriyorum. hiç bir türlü kapanma yaşamıyorum.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam mobil bağlantılara pek güvenmediğinizi söylüyorsunuz ancak ben uzun süredir sadece turkcell vınn ile çalışıyorum ve sorun yaşamadım.

Sabit modem kullanmak bana nedense daha riskli geliyor. Tabi az kanal çalıştığım için de yeterli veriye sahip değilimdir belki de.

Hem mobil hem sabit modemden kanal yapıp karşılaştırma yapmaya çalışacağım hocam.

hocam sana katkı olsun diye bir bilgi yazayım. ben kanal kapanmalarının IP yüzünden olduğunu sanmıyorum. tabi organik IP'den söz ediyorum. organik yani bir servis sağlayıcının sağladığı IP olduktan sonra kanallara istediğin kadar gir çık önemli değil. avrupa, kanada, amerika ve japonya da sabit IP kullanılır ve halka açık yerler de tek IP kullanılır. sanal sunucular da kanalların kırılgan olması yapay olan IP nedeniyle olabilir ama evde yada halka açık bir yerde farklı kanallara girip çıkmak problem olmuyor. ben çoğu zaman evde IP değiştirmeden kanallara ve adsenseye giriyorum. hiç bir türlü kapanma yaşamıyorum.
Yinede korku var, ip degistirmeden temizlik yapmadan kanallara girmem hatta ipleri not alirim :) ip leri hic degistirmeden giris cikis yapan hatta adsensem saglam diyenler var formda.

Bence kendi işinizin selahiyeti için bu konuları açıyorsunuz.
Ancak bunda ayıp bir şey yok ki. İnsan namusuyla ticaretinin daha iyi hale getirmeye çalışmasında hiçbir beis yoktur. Hatta tersi olursa kötüdür.

Düşüncenize saygım var hocam, ben herkesin gönülden daha çok kazanmasını istiyorum. İnanın paylaşım konularımın tek amacı budur. Kendi konularımda kan gövdeyi götürür umursamam bile...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2. maddede değindiğiniz konuda kesin emin misiniz? ben neredeyse 1- 1.5 yıldır aynı kurtarma maillerini kullanıyorum ama şu son genel kıyımlar haric toplu kapanma çok az yaşadım. onlanlarda yine genel kıyımlara denk geliyor. oyle olsa elimde hiç kanal kalmazdı (yaptığım belki yanlış ama) kolaylık olsun diye hep aynı kurtarma mailini kullanıyorum.Hiç mail yazmasak o kısma bir zararı olur mu?

1-2 defa değil 100-200 defadan fazla denk geldim hocam. Benim videoyapda kapanmalara karşı destek verdiğimi biliyormusunuz bilmiyorum hocam. Bu nedenle binlerce kişinin şuana kadar her zaman 2 kanal mail ve şifresini isterim kapanma yaşayanlarda ve sebebini yazarım. Bu durumu gördüğümde ve ilettiğimde sonuç sonrasında hep başarı oldu.

İlyas hocam, aynen toplu ortamlarda ipler istisnai durumlardır. Bir çok kişi tanıyorum çok kişinin internetini kullanan yerlerde hunharca spam yaptığını. Çünkü 100 kanala oradan günde giriliyor 5 i spam oluyor. Ortak internette ayırt edilmiyor:) Aynen hocam++

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam mobil bağlantılara pek güvenmediğinizi söylüyorsunuz ancak ben uzun süredir sadece turkcell vınn ile çalışıyorum ve sorun yaşamadım.

Sabit modem kullanmak bana nedense daha riskli geliyor. Tabi az kanal çalıştığım için de yeterli veriye sahip değilimdir belki de.

Hem mobil hem sabit modemden kanal yapıp karşılaştırma yapmaya çalışacağım hocam.

Son dönemlerde hocam mobil olaya bakışı bana göre çok arttı. Bakıyorum kanal yapılan sayıya. Kapanan kanalların sayısına. Örneğin 1000 kanal türk telekom ile yapılmış 3 günde kapanma oranı %2. Mobil ile yapılmış 1000 kanalın kapanma oranı 3 günde %32. Evet %100 değil fakat ters olduğu istatistiklerle belli yani. Sen oradaki %68 in içindesin oda az kanala giriş çıkıştandır büyük ihtimalle hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 8. maddeyi yaptıktak sonra firefoxta kanal açabiliyormusunuz ben açamıyorum da.

Önceden bos kanalı adsenseye bağlayinca ertesi gün onaylanirdi. 1 ay önce boş kanalı adsenseye bağladım hala onaylanmasini bekliyorum demekki bu incelemedfn kaynaklaniyormus

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam, videoyap mı kullanıyorsunuz? webscripti hocamın bazı söyledikleri videoyap'ı kapsıyor. Mesela daha önceki konularda android üzerinden açılan kanalların başka kullanımlarda sağlam olabilse de , videoyap sisteminde kesinlikle patlayacağını özellikle vurgulamıştı.

Nitekim özellikle cep telefonundan açılan kanallar ios olsun, andorid olsun videoyap botunda hiç dayanmıyor, ya da ben dayandıramadım. Kendisi de her konusunda buna değinmeye gayret ediyor , çoğunluğumuzun mobil veri ile çalıştığını bildiği için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri