kanalı kapanmayanlara g mail vereceğim

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Sanırım mailleri android vs birşeyden açıyorsun
Kanal açarken direk telefon yazın felan dedi

100 video attım videoyaptan 3dk ara ile..

5 saat içinde atılır 100video :D,

sonucu buraya yazarım

yok kardeşim maiileri ben satın aldım bekliyorum sonuçları bakalım nolcak

5 gün önce 25 kanal açtım şuana kadar hergün 1 hesap kapandı şuanda 20 kanalla devam ediyorum gerçi her gittiğinde yeni kanalla güncelliyorum ama yinede benim kaybım var o kanalların gitmesiyle.

size söylediğim alt kanal 5inci gününe koşuyor hocam hemde alt kanallar arasında çirit atıyorum banamasın demediler

Ben ne açsam kapanıyor, alt kanal da açtım kapandı :D Mayıs ayım inanılmaz uğursuz geçti.

bende alabılırım telefon doğrulamalarından sebep maıl açamaz oldum.

Gmaili kendim açtığım için kapanmıyor zaten, yinde teşekkürler böyle bir konu açtığın için.
:D

100-150 civarı video, video sayısı ile alakası yok, bir yöntem oturtmaya çalışıyorum kapanmamaya karşı, ama henüz olmadı :D

Video attiktan belli bir sureden sonra kapaniyorsa bilememde egerki benim yasadigim sorun gibi kanali actigin an kapaniyorsa ip kara listeye alinmistir.Eger azure kullaniyorsan sagolsun bazi arkadaslarin spami abartmasi sebebiyle iplerin bazilari kara listede oluyor ve tayvanda gorunuyor vdsde,ben 0 VDS kurdum konumu degistirdim sorun yok suan 5 saattir bos kanal turp gibi ayakta :D.Eger aninda kapaniyorsa dedigim gibi ya VDSyi degistir yada kanallari baska pcden ac ve mozilla kullan gecmisi asla hatirlama yap ve gizli pencere kullan.

Çoğu kişinin kanalları uçuyor hocam .d
uçmaması için kendinize bi standart koymanızı tavsiye ederim.

Uğur kanalları kontrol ediyor musun? kimlere verdin? kapanmalar oldu mu? bana verdiğin mail hala açık.

maile giriş yapma sen şifre vs. aynı

sa beyler elimde 5 adet gmail var kanalım kapanmıyor spamdan gitmiyor diyenlere bu mailler bende vardı 30 tane felen hepsi video yüklenirken kapandı 5 kişi yazsın özel mesajdan göndereyim ama kanalı kapanmayanlar yazsın bakalım sonucu buraya yazsınlar kapndımı kapanmadımı diye

şuan 64 video var sıkıntı yok kanalda şimdilik

Uğur kanalları kontrol ediyor musun? kimlere verdin? kapanmalar oldu mu? bana verdiğin mail hala açık.

maile giriş yapma sen şifre vs. aynı

yok bilmiyorum sen kaç video attın kanala ben maiileri benden sildim bendemi sorun var o zaman dur bakalım siz atın videoları 1 2 gün geçsin daha önceden kalma awe partner kanala video atıyorum o kapanmıyor birşeyde işler var ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri