Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alayim bende bir adet eger kaldiysa
varsa bende alayım![]()
Sanırım mailleri android vs birşeyden açıyorsun
Kanal açarken direk telefon yazın felan dedi
100 video attım videoyaptan 3dk ara ile..
5 saat içinde atılır 100video,
sonucu buraya yazarım
istersen 1 adet vereyim sanada mail sonuçları yazarsın bölece çözüm üretiriz
Kanallar fena uçuyor, halen önüne duramadım, araştırmalar devam ediyor![]()
size söylediğim alt kanal 5inci gününe koşuyor hocam hemde alt kanallar arasında çirit atıyorum banamasın demediler
100-150 civarı video, video sayısı ile alakası yok, bir yöntem oturtmaya çalışıyorum kapanmamaya karşı, ama henüz olmadı![]()
sa beyler elimde 5 adet gmail var kanalım kapanmıyor spamdan gitmiyor diyenlere bu mailler bende vardı 30 tane felen hepsi video yüklenirken kapandı 5 kişi yazsın özel mesajdan göndereyim ama kanalı kapanmayanlar yazsın bakalım sonucu buraya yazsınlar kapndımı kapanmadımı diye
Uğur kanalları kontrol ediyor musun? kimlere verdin? kapanmalar oldu mu? bana verdiğin mail hala açık.
maile giriş yapma sen şifre vs. aynı
şuan 64 video var sıkıntı yok kanalda şimdilik
VPN denedim bugün, 9 kanal uçtu yine, asla vazgeçmek yok, açtığım her kanal kapansa da hobi olarak açacağım inat değil mi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.