Kanalım calındı !

Ahmetzone

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Kanalım Calındı Ne Yapmalıyım şifrem değişmiş

kurtarma maılım degısmıs

cep telefonuma kod geldı gırdım ama temporary hatası verdım ne yapmalyım yardım

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

bılen bırı bılgı versın lutfen

bırsey yapmadan once bılgısayarına format atmanı tercıh ederım . Hackerlık gecmısım var ben bu tür tuzaklar kurardım , 1 hesabın sıfresını degıstırırdım kurban dıger hesaplarını kontrol ederdı maılını kontrol ederdı mesela adsensesını kontrol ederdı ve hepsı tek tek elıme gecerdı en sonunda bılgısayarın ılk hdd sonra anakartını yakardım benı bulmalarınıda engellerdım . aynı seylerı senın yasamanı ıstemem .

kurtarma maılım degısmıs

satın aldıysan satın aldığın kişiyle konuş hocam.
yok almadıysan bilgisayarında keylogger olabilir. format kesin çözüm ama bir tarattır yinede..
kanalı kurtarabilirmisin bilmiyorum ama..

bırsey yapmadan once bılgısayarına format atmanı tercıh ederım . Hackerlık gecmısım var ben bu tür tuzaklar kurardım , 1 hesabın sıfresını degıstırırdım kurban dıger hesaplarını kontrol ederdı maılını kontrol ederdı mesela adsensesını kontrol ederdı ve hepsı tek tek elıme gecerdı en sonunda bılgısayarın ılk hdd sonra anakartını yakardım benı bulmalarınıda engellerdım . aynı seylerı senın yasamanı ıstemem .

Amacın ney peki bunları yaparken? Zevkmi alıyorsun hocam birde yazmışsın buraya hiç yakıştıramadım bu yazdıklarını....

Amacın ney peki bunları yaparken? Zevkmi alıyorsun hocam birde yazmışsın buraya hiç yakıştıramadım bu yazdıklarını....

Evet o yaşımda zevk olarak yapıyordum kendımı geliştirdikten ve 18ımı doldurduktan sonra , bir süre sonra devlete çalıştım kısa zamanda ceza alarak atıldım .

bence sen yenibir hesap al kimsesenle işyapmaz artık

bence sen yenibir hesap al kimsesenle işyapmaz artık

Dostum hacker diyince hemen hırsız ve kotu biri olarak dusunmeyın bu bır meslek + benım yaptıgım calısmalarda bole kucuk ısler yok idi siber guvenlıgı saglıyorduk . Ben arkadasın olayına ornek verdım amatorler bır hacker kafasıyla olayı cozumledım :)

kurtarma maılım degısmıs

kanalın daki her hangi bir videonun üstüne sağ click yap sayfa kaynağını göster de arama kısmına pub yaz ca host daki adsense id sini boot sahiplerine rica et, sistem de tarama yapsınlar, belki kanalını alan kişi bulunabilir tabi çalan kişi boot kullanıyorsa..

kanalın daki her hangi bir videonun üstüne sağ click yap sayfa kaynağını göster de arama kısmına pub yaz ca host daki adsense id sini boot sahiplerine rica et, sistem de tarama yapsınlar, belki kanalını alan kişi bulunabilir tabi çalan kişi boot kullanıyorsa..

keşke özelden yazsaydın

yazılım ile hdd ve anakart "yakmak" mümkün değil..

Bence ban yemeli bu arkadaş.

yazılım ile hdd ve anakart "yakmak" mümkün değil..

Dostum hackın sınırı yoktur senın oturdugun evın baglı oldugun elektrıgine kadar patlatabılır ...

Yazılımı gectım sarf mazemelerini bat dosyalarıyla yakılabılıyor artık.

---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

Bence ban yemeli bu arkadaş.

Açık sozlulugumden dolayı ban yersem pişman olmam .

Dostum hackın sınırı yoktur senın oturdugun evın baglı oldugun elektrıgine kadar patlatabılır ...

Yazılımı gectım sarf mazemelerini bat dosyalarıyla yakılabılıyor artık.

Neymişin be abi sen sene kacdan kaldın ? hangi filmden esinlendin FBI icinmi CIA icinmi calışıyorsun yoksa ben yanlış bir çagdamı yaşıyorumki daha buralara elektrik bilgisayara baglanmadı hocam lütfen kendi cagına benide götür eh be kardeşim destekli sallayınsana biraz ayrıca bat dosyası xp de işe yarıyor du ode cokertmeye harddisk yakmaya degil windows 7-8 de batı o kadar uyarıya ragmen ısrarla çalıştıracak gerizekalılar kaldımı hala günümüzde

Son düzenleme:
Neymişin be abi sen sene kacdan kaldın ? hangi filmden esinlendin FBI icinmi CIA icinmi calışıyorsun yoksa ben yanlış bir çagdamı yaşıyorumki daha buralara elektrik bilgisayara baglanmadı hocam lütfen kendi cagına benide götür eh be kardeşim destekli sallayınsana biraz

Aynı çağda yaşıyoruzda sen biraz cahil kalmışsın :) sen bılgısayarını elektrıksız calıstıyorsun herhalde sende haklısın

kurtarma maılım degısmıs

Arkadaşım kusura bakma her konu gıbı bu konuda farklı boyutlara gıttı dedıgım gıbı en dogru yol pcne format atman c d sp1 le duzle yedek almadan tercıh ederım .

Aynı çağda yaşıyoruzda sen biraz cahil kalmışsın :) sen bılgısayarını elektrıksız calıstıyorsun herhalde sende haklısın

Dogrusun damdan düşer gibi kendimi bu tür şeylerde buldum neyin ne oldugunu bilmiyoruz gecemiz gündüzümüz pc başında boşa gidiyor oyun oynuyoruz pc de sohbet ediyoruz cahilim senin teriminle ama çoçuk gibi hareketlerim yok sanırım hava atmak icin sallama yapmıyorum en azından :)))

Evet ya bataryayla çalıştırıyorum pille :)) elektrik kullanmıyorum bende epey bir ilerlemişim demi hacker olabilirmiyim acaba ?

keşke özelden yazsaydın

Üzerine basarak burdan yazdım ki çalan siteden biri ise açığa çıksın hatta kanalı çalınan arkadaşda burda şu kişi çalmıştır diye konu açsın, en azından bundan sonra hırsızlık yapmaya cesaret edemezler..

Hepimiz bu işe bot ile başladık, bot datasına üye olan herkesin adsense bilgileri duruyor ki en azından videoyapta öyle..

İnşallah bulunur yapan..

Kumbarley srnde ortaya hayali uydurdugun bı yazı yazdın yalan dolan yanı senı halen adam yerıne koyup yazan var kendın bence frumdan cıkıp gıtmelısın

Arkadaşım kusura bakma her konu gıbı bu konuda farklı boyutlara gıttı dedıgım gıbı en dogru yol pcne format atman c d sp1 le duzle yedek almadan tercıh ederım .

O değilde profiline yaşını yazmamışın, 15 yaşındamısın sen.. Konuştuğun muhabbetleri biz 15 sene önce yatay kasa msdos üzerinden çalışan pc ler varken yapıyorduk..
Çocukluğumu hatırladınız bana Teşekkürler :)

Yakamazsın dostum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri