Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Cevap: Para kazanma kapatıldı, devre dışı bırakıldı TEK KONU

Yok hepsi gitmedide artık gidebilir :) Gelen maile göre bir kanalın para kazanması giderse diğerleride tehlikede ona göre önlemimizi alalım önleminizi alın

Maili görebilir miyiz? Ne yazmış google amca

Maili görebilir miyiz? Ne yazmış google amca

hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

vay bunu eklemişler

hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Yutkundum :eek:

Benim de 7-8 kanal doğal olarak 250 liraya yakın para gitti. :(

son 2 haftadır tam kazanmaya başlıyorum dedıgım abonler falanda artmıştı ıllegal hıçbırşey olmayan çok sağlam kanallarım kapatılmış tek tek bakıyorum hepsı gıtmış bu ne ya toptan temızlık yapıyor google,50-60 taneden fazla olan kanallarım kapatıldı sanırım..

son 2 haftadır tam kazanmaya başlıyorum dedıgım abonler falanda artmıştı ıllegal hıçbırşey olmayan çok sağlam kanallarım kapatılmış tek tek bakıyorum hepsı gıtmış bu ne ya toptan temızlık yapıyor google,50-60 taneden fazla olan kanallarım kapatıldı sanırım..

geçmiş olsun bugün mü kapatıldı?

para kazanmalar devre dışı ne yapmalıyım

Arkadaşlar son 1 2 hafta içinde en az 1 kanalının para kazanması devre dışı kalan arkadaşlar tüm kanallarınız tehlikede haberiniz olsun.

Google + dan para kazanma devre dışı kanalları tekrar aktifleştirdik diye mi oldu acaba?

geçmiş olsun bugün mü kapatıldı?

evet daha 1 saat once aktıftı kanallar en cok ıkı kanalıma uzuldum son 2-3 haftadır gunde 25-30 dolar bırakıyordular bırde daha bu konuma gelmemız ımkansız 7-8 aydır bu ay bıraz kazandık dedık oda elımızden gıttı.

xxxxxxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

benim sonum ne olabilir ne yapmalıyım

xxxxxxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

benim sonum ne olabilir ne yapmalıyım

geçmiş olsun. benim para kazanması kapatılan kanallara gerekçe olarak bir kanal gösterilmiş o kanalımdan youtube güzel bir mesaj attım bakalım ne diyecekler bekliyorum şuan.

Benimde kanallar uçmuş, bende aynı yöntemi uygulamıştım. Hemen yeni kanal açıp beğendiğim videoları yedekten oraya yolladım, adsenseye bağladım bile, pes etmek yok öyle hemen. Vakit kaybetmeyim de bir kaç kanal daha açıp şöyle bağlayım hemen. Sabırlı olmak lazım , öyle acele etmek yok...

Ben bu yöntemi uygulamadım beyler bayanlar. Yani yöntem ile alakası yok. Sadeve bu yöntemi uygulayanların zamanına denk geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri