Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Kesin kanallarının para kazanmasının devre dışı kaldığını demek istemiştir.

tabi ki youtube kanalının para kazanmasının devredışı kalmasını kastetmiştim. hesap duruyor ama o hesaba bağlı bütün youtube kanallarının para kazanması devre dışı kaldı.

Arkadaşlar bence bu hata düzelecektir.

Geçen ay birkaç iyi kanalımızı devre dışı bırakıyordu yinede para alabiliyorduk, bu ay böyle bir saçmalık çıktı, tüm kanalları kapatıyor.
Her ay yeni bir icat çıkartıyor Yt.

O zaman Desinki 10 tane kanal hakkın var özgün çalışmıyorsan yapma bu işi.
Oda o üçkağıtçı YT'nin işine gelmiyor.

Bu ayı atlatalım bakalım birdahaki ay netür enteresanlıklarla karşımıza çıkacak Yt.

Arkadaşlar bu kabaran telif hakları için sadece bir gözdağıydı rahat olun.Bizim telif haklarıyla ne kadar başımız dertteyse youtube un da o kadar dertte.Buna bir çözüm bulabilmek için sürekli çözüm bulma peşinde.Eminim ki bir kanaldaki saçma sapan bir teliften dolayı diğer tüm kanallardaki para kazanmaları devre dışı bırakmaları onlara da hoş gelmemiştir.Bu ay denediler ama zararlı çıkan onlar olur.Böyle bir şeyi devam ettiremezler.Bu arada arkadaşlar bu olay sadece Türkiye'de meydana gelmiş (büyük çaplı olarak)

kanalın 1 i için mail gelmiş adsensedeki bütün hesaplar etkilenecektir diye,peki kanalları sildiğimizde adsense eski durumuna geliyormu

---------- Mesaj saat 22:36:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:35:35 civarında gönderildi. ----------

adsenseye eklediğim kanal ertesi gün para kazanma devre dışı oluyor

kanalın 1 i için mail gelmiş adsensedeki bütün hesaplar etkilenecektir diye,peki kanalları sildiğimizde adsense eski durumuna geliyormu

---------- Mesaj saat 22:36:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:35:35 civarında gönderildi. ----------

adsenseye eklediğim kanal ertesi gün para kazanma devre dışı oluyor

Yeni açıp eklediğiniz kanallarda da mı para kazanma devre dışı oluyor? Yoksa eski kanal şu malum yöntemi yapıp para kazanma mı açıyorsunuz?

Yeni açıp eklediğiniz kanallarda da mı para kazanma devre dışı oluyor? Yoksa eski kanal şu malum yöntemi yapıp para kazanma mı açıyorsunuz?[/Q eski kanallar hep pasif hale geldi kanalları hep sildim 2 gün önce yeni kanal açtım o kanalda boş hali ile devre dışı olmuş anlamadım gitti:(

ben adsenseye bağlı hangi kanal varsa hepsini sildim,hangi kanal etkiliyorsa gitsin diye,acaba sorun çözülürmü

17 Saat önce mail gelmiş tüm kanallarıma. Sebeb olarak gösterilen bir kanal yüzünden tüm kanalların para kazanması devre dışı bırakıldı diye. Az önce kanalları kontrol ettim. Hiç birinde sorun yok. Şimdi kapatıp gerimi açtılar. Yoksa akıllı ol mu diyolar bana :)

Böyle bir durum yaşayan varmı.

yine bütün kanalllarımın para kazanması devre dışı bu nedir ya

Anlaşılan rayına oturmamış bir şeyler var. Para kazanmaların gidip gelmesi inşallah bizim açımızdan olumlu bir şekilde sonuçlanır.

1 haftada ikinci defa bütün kanallarım devre dışı kaldı can sıkıcı durum oldu bu bunan sonra kanallarımı bağlamayacağım adsenseye 10 undan sonra bağlayacağım

beyler bu nasıl bir mantık anlamadım şimdi adsenseye bağlamadan 29 gün kanal kalsa kazandığı para adsenseye yansır mı

bu youtube ne yapıyor bu ay ki kazançlar gitti zaten kaldık ortada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri