Kesin kanallarının para kazanmasının devre dışı kaldığını demek istemiştir.
tabi ki youtube kanalının para kazanmasının devredışı kalmasını kastetmiştim. hesap duruyor ama o hesaba bağlı bütün youtube kanallarının para kazanması devre dışı kaldı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kesin kanallarının para kazanmasının devre dışı kaldığını demek istemiştir.
Arkadaşlar bence bu hata düzelecektir.
kesinlikle düzeleceğini sanmıyorum. geçen ay ufak çapta denemesini yapmıştı
kanalın 1 i için mail gelmiş adsensedeki bütün hesaplar etkilenecektir diye,peki kanalları sildiğimizde adsense eski durumuna geliyormu
---------- Mesaj saat 22:36:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:35:35 civarında gönderildi. ----------
adsenseye eklediğim kanal ertesi gün para kazanma devre dışı oluyor
Yeni açıp eklediğiniz kanallarda da mı para kazanma devre dışı oluyor? Yoksa eski kanal şu malum yöntemi yapıp para kazanma mı açıyorsunuz?[/Q eski kanallar hep pasif hale geldi kanalları hep sildim 2 gün önce yeni kanal açtım o kanalda boş hali ile devre dışı olmuş anlamadım gitti![]()
1 haftada ikinci defa bütün kanallarım devre dışı kaldı can sıkıcı durum oldu bu bunan sonra kanallarımı bağlamayacağım adsenseye 10 undan sonra bağlayacağım
10undan sonra mı ayın 31den sonra mı
Ayın 30 undan önce bağlıcaksınız.
28 gibi uygun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.