Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Hocam zaten ismini yazmıssın Ccleaner kullan ama istersen modemi çıkar biraz bekle sonra tak pc format at en temizi

Hocam saolasın bakalım dedigini bir deneyeyim inşallah olur yoksa bu işi bırakıcam çok güzel parada kazandırıyordu. :o

Hocam saolasın bakalım dedigini bir deneyeyim inşallah olur yoksa bu işi bırakıcam çok güzel parada kazandırıyordu. :o

Hocam bırakma sen benim dediğimi yap inş işine yarar.Bundan sonra daha sağlam daha titiz çalışırsın herkesin kanalı kapanıyor oluyor.Youtube namluyu kafamıza dayamış yapcak birşey yok

ben yeni kanal açmak için telefon numaramla teyit yaptım youtube da.yarım saat geçti .bi baktım bütün kanallar kapanmış.neyse 2 tane kalmıs.ben simdi bu kapanan kanalları adsense den silmek istiyorum .nasıl olacak.yada otomatik kalkmısmıdır. birde şöyle bir uyarı var adsense de http://n1311.hizliresim.com/1h/6/u8m54.png . bu sorun olurmu acaba adsense i degistirsemmi.yoksa kanal kapatmalarında olağan olan bir durummudur

Dostlar 31 ekim kanalı açtım şuan kanalda 550 bin izlenim var, adsenseye bağlı değil bu ay sonuna doğru bağlayacağım zaten adsense bağlı olmayınca analytic'e kazanç yansımıyor, fakat kanalın içinde param birikiyor demi benim ?

*En uygun burayı buldum sormak için. Benim önceki deneyimlerimde adsense bağlı olmayan kanalda birikiyordu para tekrar sormak istedim.

Dostlar 31 ekim kanalı açtım şuan kanalda 550 bin izlenim var, adsenseye bağlı değil bu ay sonuna doğru bağlayacağım zaten adsense bağlı olmayınca analytic'e kazanç yansımıyor, fakat kanalın içinde param birikiyor demi benim ?

*En uygun burayı buldum sormak için. Benim önceki deneyimlerimde adsense bağlı olmayan kanalda birikiyordu para tekrar sormak istedim.

Adsense bagli olmayan kanalda reklam cikmaz. Dolayisi ile kazanc elde etmeniz kanalinizi adsense ile iliskilendirdikten sonra mumkun olacaktir.

Adsense bagli olmayan kanalda reklam cikmaz. Dolayisi ile kazanc elde etmeniz kanalinizi adsense ile iliskilendirdikten sonra mumkun olacaktir.
peki adsense ile ilişkiliyken belli bir para kazanmışsak. sonra adsense ile ilişkiyi kestiğimizde o para gidermi ?

nasıl çıkmaz hocam reklam ? para kazanmayı açtıkdan sonra her kanalda reklam çıkar. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abide bir çok kez sonradan bağladığı kanalların kazancını geldiğini dile getirmişti

ve adsense sadece ödeme yolunun geldiği ve belli düzenlemelerin yapıldığı bölümdür, şöyle ki o zaman satılan kanalın kazançları o zaman adsensede kalırdı diğer adsenseye geçmezdi ?
[MENTION=114]FGA[/MENTION] hocam en müsait anınızda hemen cevap bekliyorum ona göre bi yol çizeceğim acilen.

Ben de deneyeceğim bakalım kapanmaz umarım yine para kazanma

Para kazanma açılınca google + bağlantısını kestin mi yoksa aynen bağlı mı duruyor

---------- Mesaj saat 13:20:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:18:15 civarında gönderildi. ----------

Bir de kaç gündür açık kanallar

para kazanma 3-4 günde açıldı ama hemen ardından uyarı mailleri geldi tekrar,devredışı kalabilir mailleri,bende bütün kanalları hemen sildim :)
yeni kanallarla devam ediyorum şimdilik hiç bir sorun yok .)

nasıl çıkmaz hocam reklam ? para kazanmayı açtıkdan sonra her kanalda reklam çıkar. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abide bir çok kez sonradan bağladığı kanalların kazancını geldiğini dile getirmişti

ve adsense sadece ödeme yolunun geldiği ve belli düzenlemelerin yapıldığı bölümdür, şöyle ki o zaman satılan kanalın kazançları o zaman adsensede kalırdı diğer adsenseye geçmezdi ?
[MENTION=114]FGA[/MENTION] hocam en müsait anınızda hemen cevap bekliyorum ona göre bi yol çizeceğim acilen.

Ben fikrimi soyledim. Bu yontemi denemedim. Ama mantik olarak aklima su soru geliyor .Eger bir kanal para kazaniyorsa o analistige yansir. Siz para kazanmayi actiniz fakat analistige herhangi bir kazanc yansimiyor. Umarim istediginiz gibi olurda kazancinizi alirsiniz tabiki. Fakat [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] gelince yazar size. Sizde soylediginizi dener iseniz sonucunu ogrenmis oluruz.

Arkadaşlar artık bıktım usandım hevesim kalmadı gerçekten adsensemde 90 liram var yeni başladım bu işe 90 tlyi yapana kadar hiç hesabım kapanmadı ama sonra bir kapandı artık her hesabım kapatılıyor amatörüm sadece bir kanal ile uğraşmak istiyorum fakat olmuyor lütfen yardımcı olun yeni açtıgım ve adsenseme bağladığım hesap bir tane dünya genelinden kapatılmış hemen sürekli hesap değişmekten bıktım lütfen yardımcı olun şuan 90tlmin bulundugu adsenseme yeni hesap bağlayıp yoluma devam mı etmeliyim lütfen bilgili birisi yardımcı olsun.

bi tane kanalım dünya geneli yedi.bende kanalı sildim.ama kanala giriş yapılabiliyo.bu normalmi? adsense ile ilişiği kesilmişmidir acaba

bi tane kanalım dünya geneli yedi.bende kanalı sildim.ama kanala giriş yapılabiliyo.bu normalmi? adsense ile ilişiği kesilmişmidir acaba

kANAlı sildiğiniz için ilişik kesilir. Giriş yaptığınız kanalı ister 15+ onaylayarak isterseniz onaysız olarak tekrardan adsenseye bağlayıp kullanabilirsiniz.

Furkan tek kanalla çalışmaya karar verdiysen para kazanması bağlı olan tüm kanallarda devre dışı kalan adsensini bi kenara ayır. O adsensedeki kanalları 6 ay süreyle ara ara kontrol et çünkü 6 ay sonra tekrar açabiliriz ibaresi var yolladıkları mailde ki benim açılmıştı. Eski adsensin 6 ay sonra kazandırmaya devam ederse onu o zaman düşünürsün. Yeni bir adsense heasbına geç, gmail ve youtube kanallarını benzersiz ip lerle oluiştur. aynı gmail altındaki alt kanalları aynı ip ile açabilirsin ama bunu da abartma. örneğin tek gün içerisinde aynı gmail altına 5 kanal açma. bir günde zamanın ve kabiliyetin yetiyorsa 20 kanalda yükleyebilirsin ama bunları farklı gmailler ve ip ve çerezleri temizleyerek yap. Çerezleri temizleme olayını tarayıcı üzerinden yapabilirsin ama örneğin flashplayerin geçmişini vs de temizlemek istiyorsan ki ben öyle çalışırım örneğin wise disk cleaner gibi basit yardımcı programlar kullan. burada kilit nokta temizlenmiş tarayıcı geçmişi ve benzersiz ip. bu şekilde 4 farklı adsense üzerindeki çok sayıdaki kanalları yönetiyorum ve şimdiye kadar sorun yaşamadım. Para kazanması devre dışı bırakılan tek adsensim de bayramdaki toplu temizlikte filitreye takılmıştı. Sebebi yine ip vs değil tek kanala gelen ihtardan bağlı kanallarında gitmesiydi. Ayrıca Chrome google ait bir tarayıcı olduğu ve google servisleri, hesap bilgileri eşleştirme vs vs özellikleri olduğu için hani gözden kaçan bir google bağlantısı olur diye bu işler için chrome kullanmamanı öneririm. Sonuçta ie, firefox, opera vs vs gibi onlarca alternatifin var.

Google + ile para kazanmayı geri açınca, para kazanma kapanmadan önceki kazançlarda yansır değil mi kesinleşen kazançlara ?

Uyarı dahi verilmeden kapanan kanallarımı , artan gelirime bağlıyorum. Üç beş kazanırken , şansımın yaver gitmesiyle bir kaç videom patladı ve kazancım günlük 20 liraya çıktı . Ve sonra ne oldu tahmin edin. Booom.Hesaplar para kazanmaya kapatıldı.Bayramın 1.günü youtube güzel bir hediye verdi bana :) İşin beni daha da üzen tarafı ise kanallarım para kazanılmayan kapandıktan sonra videolarıma daha fazla hareketlilik geldi ve bir kaç videom daha patladı.Şu an açık olsa günlük 30 lirayı bulacağımdan eminim. Sizlere sorum şudur ki ; ben mi yanılıyorum yoksa gerçekten de youtube bizi yiyor mu ?

arkadaşlar son durum nedir ? kanallarınız para kazanmaya kapatıldıktan sonra mevcut adsensenize yeni kanallar bağlayarak devammı ediyorsunuz yoksa yeni adsense ve yeni kanallarlamı devam ediyorsunuz ? eski adsenseye yeni kanal bağladıktan sonra yine kanallarınız devre dışı kalıyormu ?

Arkadaşlar bir kanalımız teliften dolayı kapanırsa adsenseye bağlı tüm kanallar da kapatılıyor mu?
Yoksa bir kanalımızın para kazanması kapatılırsa adsenseye bağlı tüm kanallar mı kapatılıyor?
Evet soruma net bir şekilde verirseniz spamla alakalı bir başlık açmayı düşünüyorum.

Soruma cevap verebilecek bir arkadaş yok mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri