Hocam ne kadar kanalın vardı günlük ne kadar video yüklüyordun birde eşleşen çok varmıydı telif topluluk falan
para kazanmasımı kapatılıyor yoksa hesap mı kapatılıyor ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ne kadar kanalın vardı günlük ne kadar video yüklüyordun birde eşleşen çok varmıydı telif topluluk falan
peki önerebilecegin cleaner programı varmı,bunu yaptıktan sonra düzelirmi
Hocam zaten ismini yazmıssın Ccleaner kullan ama istersen modemi çıkar biraz bekle sonra tak pc format at en temizi
Hocam saolasın bakalım dedigini bir deneyeyim inşallah olur yoksa bu işi bırakıcam çok güzel parada kazandırıyordu.![]()
Dostlar 31 ekim kanalı açtım şuan kanalda 550 bin izlenim var, adsenseye bağlı değil bu ay sonuna doğru bağlayacağım zaten adsense bağlı olmayınca analytic'e kazanç yansımıyor, fakat kanalın içinde param birikiyor demi benim ?
*En uygun burayı buldum sormak için. Benim önceki deneyimlerimde adsense bağlı olmayan kanalda birikiyordu para tekrar sormak istedim.
peki adsense ile ilişkiliyken belli bir para kazanmışsak. sonra adsense ile ilişkiyi kestiğimizde o para gidermi ?Adsense bagli olmayan kanalda reklam cikmaz. Dolayisi ile kazanc elde etmeniz kanalinizi adsense ile iliskilendirdikten sonra mumkun olacaktir.
peki adsense ile ilişkiliyken belli bir para kazanmışsak. sonra adsense ile ilişkiyi kestiğimizde o para gidermi ?
Adsense bagli olmayan kanalda reklam cikmaz. Dolayisi ile kazanc elde etmeniz kanalinizi adsense ile iliskilendirdikten sonra mumkun olacaktir.
Ben de deneyeceğim bakalım kapanmaz umarım yine para kazanma
Para kazanma açılınca google + bağlantısını kestin mi yoksa aynen bağlı mı duruyor
---------- Mesaj saat 13:20:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:18:15 civarında gönderildi. ----------
Bir de kaç gündür açık kanallar
nasıl çıkmaz hocam reklam ? para kazanmayı açtıkdan sonra her kanalda reklam çıkar. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abide bir çok kez sonradan bağladığı kanalların kazancını geldiğini dile getirmişti
ve adsense sadece ödeme yolunun geldiği ve belli düzenlemelerin yapıldığı bölümdür, şöyle ki o zaman satılan kanalın kazançları o zaman adsensede kalırdı diğer adsenseye geçmezdi ?
[MENTION=114]FGA[/MENTION] hocam en müsait anınızda hemen cevap bekliyorum ona göre bi yol çizeceğim acilen.
bi tane kanalım dünya geneli yedi.bende kanalı sildim.ama kanala giriş yapılabiliyo.bu normalmi? adsense ile ilişiği kesilmişmidir acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.