Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
evet gelmiş ama uyarı maili değil ben her saat kontrol ederim maillerimi , uyarmadan bişey yapmadan kapatmış hepsini :(

Gelen mailde kanal ile ilgili diyorsa o kanalı komple kaldır sil daha sonra g+ baglı olmayan kanalları g+ bagla bekle ben öyle yaptım bekliyorum bakalım ne olacak.

bende çok ilginç birşey oldu

arkadaşlar para kazanması kapanan kanalınız olursa çaresiz bi durum varsa tutmayın o kanalı silin 10-20 gün sora bile uçuruyor diğer kanalları bende bugün 10-15 gün önce para kazanması kapanan bi kanal 5-6 kanalın başını yedi ama hala reklamlar çıkıyor anlamadığım bi şekilde o diğer kanallarda sorunlu kanalı direk sildim komple bakalım gelişmeleri yine yazarım reklamlar kesilecek mi devam mı edecek bakalım

Arkadaşlar benimde 3 kanalım spor kanalım yüzünden kapandı diger 2 kanalımda para kazanma suanda aktif . Spor kanalını komple sildim kanalımda para kazanma eskisi gibi olur mu arkadaşlar bi yardımcı olsanız

Arkadaşlar para kazanmadan kapanan kanalımı sildim.

Sonra aynı kanalın üzerine geldim ve tekrar oluşturdum.

Ve para kazanmaya sebep olan asıl kanalım tekrar açıldı ve para kazanması aktif hale geldi.

Ama sorun şu ki onun yüzünden kapanan kanallarımın para kazanması aktif olmadı.

Gülermisin ağlarmısın bu nasıl bir iş ??

Arkadaşlar benimde 3 kanalım spor kanalım yüzünden kapandı diger 2 kanalımda para kazanma suanda aktif . Spor kanalını komple sildim kanalımda para kazanma eskisi gibi olur mu arkadaşlar bi yardımcı olsanız

sen geçenlerde maç özeti falan paylaşıyordun burda dimi?

Sana demiştim inceleniyorda bırakma videoları bütün kanalların para kazanma kapanır diye belkide görmedin.:D

sen geçenlerde maç özeti falan paylaşıyordun burda dimi?

Sana demiştim inceleniyorda bırakma videoları bütün kanalların para kazanma kapanır diye belkide görmedin.:D

Sonra kabul edilmedi kazanma bende hit alıyor diye bıraktımdı hocam ama hiç ihbar yada telif gelmedi :(

Sonra kabul edilmedi kazanma bende hit alıyor diye bıraktımdı hocam ama hiç ihbar yada telif gelmedi :(

Yaşaya yaşaya öğrenenicen kardeş bende ilk başta öyle yapıyordum 4 5 tane inceleneyoru geçemeyen video olunca kanalın ve bütün adsense bağlı kanallar kapanıyor.

Yaşaya yaşaya öğrenenicen kardeş bende ilk başta öyle yapıyordum 4 5 tane inceleneyoru geçemeyen video olunca kanalın ve bütün adsense bağlı kanallar kapanıyor.

Ama bütün kanallarım kapanmadı hocam 2 kanalım hala aktif . Spor kanalını komple sildim bi yolu yok mu tekrar aktif etmenin ?

Google bu aralar eşeğin kulağına iyice su kaçırmaya başladı artık. 1 ay önce benimde başıma geldi en sağlam kanalımı kaybettim diğerlerini kurtardım önceden bildiri geldiği için ama bu durum kaybolmak yerine özellikle şu aralar iyice tavan yapmış durumda olduğuna göre bir daha başıma gelirse şaşırmam hiç.

ilgili kanalı silmenizi öneririm arkadaşlar... tutmayın o gmailde belirtilen kanal silinmeli...

Ya aynen hocam hiç telif felanda vermedi direk kapadı kanalı bide o yetmezmiş gibi hit alan kanalların para kazanmasını kapadı hit almayanları bıraktı :(

ilgili kanalı silmenizi öneririm arkadaşlar... tutmayın o gmailde belirtilen kanal silinmeli...

Ben o spor kanalını sildim hocam kanalım düzelir mi ?

Ya aynen hocam hiç telif felanda vermedi direk kapadı kanalı bide o yetmezmiş gibi hit alan kanalların para kazanmasını kapadı hit almayanları bıraktı :(

Ben o spor kanalını sildim hocam kanalım düzelir mi ?

sileceksın ... düzelmez... adsense para kazanmaya devam edıyorsa tamam.. ama içeide ciddi para var ise kesınleşmeycektır. o bakımdan diğer kanallarda ay sonunda sılınmelidir.

aysonuna kadarda +google yaparak para kaznamaya devam edılmeli.. sonrasından ay atlamadan kanallar komple sılınmeli... ki kesınleşen para hesaba yansısın...
bu benım önerımve goruşumdur arkadaşlar..a raştırmanızı tavsıye ederım öncelikle net veri yok piyasada...

sileceksın ... düzelmez... adsense para kazanmaya devam edıyorsa tamam.. ama içeide ciddi para var ise kesınleşmeycektır. o bakımdan diğer kanallarda ay sonunda sılınmelidir.

aysonuna kadarda +google yaparak para kaznamaya devam edılmeli.. sonrasından ay atlamadan kanallar komple sılınmeli... ki kesınleşen para hesaba yansısın...
bu benım önerımve goruşumdur arkadaşlar..a raştırmanızı tavsıye ederım öncelikle net veri yok piyasada...

0.02 dolar anca kazandımdı piyasaya daha yeni girdimdi hocam simd,i sen hesap düzelmez mi diyorsun hocam ?

Benimde gitmis bazi kanallarin para kaznamasi icinde hic bir uyari vs olmadigi halde.Saglik olsun aynisini bidaha acariz.

Benimde gitmis bazi kanallarin para kaznamasi icinde hic bir uyari vs olmadigi halde.Saglik olsun aynisini bidaha acariz.

Bunu kurtarmanın bi yolu yok mu hocam ? o kadar emek var sonucta izlenimleri tekrardan elde etmek v.s . Ben o uygun görmediği spor kanalını komple sildim ama sporun yanında ana video kanalımın para kazanmasınıda engellemişlerdi o düzelir mi acaba hocam ?

Bunu kurtarmanın bi yolu yok mu hocam ? o kadar emek var sonucta izlenimleri tekrardan elde etmek v.s . Ben o uygun görmediği spor kanalını komple sildim ama sporun yanında ana video kanalımın para kazanmasınıda engellemişlerdi o düzelir mi acaba hocam ?
Engellemenin yolu eline kamera alip herseyi kendi ncekmek.Bunu yapmiyorsan alisacaksin bu durumlara normal gelecek boyle seyler sana.Diger kanalinda digerlerinin yaninda gitmis acilmaz.

Engellemenin yolu eline kamera alip herseyi kendi ncekmek.Bunu yapmiyorsan alisacaksin bu durumlara normal gelecek boyle seyler sana.Diger kanalinda digerlerinin yaninda gitmis acilmaz.

Bana söyle bir mesaj attılar hocam Ben kanallarımdan 1 tane bile telif yada dünya üzerinde engelleme almamama rağmen

Dear Spor Bülteni,

We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account Amatör Şarkıcılar. If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.

You might be able to regain monetization after six months provided that all YouTube channels linked to this AdSense account are in good standing.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub to learn how to manage your content on YouTube. You can also visit Features and Copyright Notices sections of your YouTube account for more information regarding your account status and visit the Help Center for more information on commercial use rights.

Sincerely,

The YouTube Team

Para kazanmaya kapanan kanalları ve google+ sayfalarını sildim. Bu şekilde mi olacaktı arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri