Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Cevap: Kanalı kapananlar TEK KONU

küçük resimi başlığı sahte yaptım ve kanal kapandı topluluk kuralları yüzünden

arkadaşlar youtube bence ciddi operasyonlara başladı çoğu kişinin kanalı gitti youtube türkiye partnerliği tamamen açıcak yatırım yaptı bu kadar youtube kurallarını ihlal eden türkiye youtube işini yapanlara dur diyecektir kanallar kapanıyor artık millet dikkat etmek zorunda bu yolun başka yolu yok hile yerine bunları düşünme zorundayız güvenlik paradan önemlidir

---------- Mesaj saat 00:33:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:25:49 civarında gönderildi. ----------

youtube yaptıklarını özetlersek arkadaşlar şu çıkıyor ortaya
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin

arkadaşlar youtube bence ciddi operasyonlara başladı çoğu kişinin kanalı gitti youtube türkiye partnerliği tamamen açıcak yatırım yaptı bu kadar youtube kurallarını ihlal eden türkiye youtube işini yapanlara dur diyecektir kanallar kapanıyor artık millet dikkat etmek zorunda bu yolun başka yolu yok hile yerine bunları düşünme zorundayız güvenlik paradan önemlidir

---------- Mesaj saat 00:33:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:25:49 civarında gönderildi. ----------

youtube yaptıklarını özetlersek arkadaşlar şu çıkıyor ortaya
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin

yok hocam daha neler.

Önüne geçemez bunun.

10 kanalım kapandı. Yarısını k7'den onayladım diğer yarısını da arkadaşlarımın telefonunda. Bazı kanalları arkadaşımın evinde açtım bazılarını kendi evimde açtım. Bazı kanallara 5 video attım hiçbir uyarı yokken kapandı bazılarına hiç atmadan kapandı bazıları da günlük 25-30 video atmama rağmen kapandı. Neden acep? Bu spam olayını hala anlayamadım neye göre kapatıyorlar çözemedim.

seninkide aynen benimkine dönmüş bende çözemedim.hesapları arkadaşlardan cafelerden ve k7 den açmıştım.kanalların kimine 30 alt kanal kimine 8-10 kanal gibi çeşitli miktarlarda açmıştım.bazı alt kanallar videoluydu bazılarız boş daha açılmamış alt kanallardı.benim anlamadığım tüm kanallarım listesinde bazı kanallar hiç yok bazıları duruyor bazıları var ama açılmıyor.mausu üzerine geldiğimde new channel yazıyor bu açılmayan kanallarda.birde tuaflık bazı kanallarda halen alt kanal açabiliyorum bazılarında ise tel onayı istiyor bunuda anlayamadım.benim sizden isteğim ise eğer varsa bir çaresi bu kapalı alt kanallara nasıl girebilirim.çünkü bunların çoğu henüz kullanılmış bile olmayan ham kanallardı.
7 aydır biriktirdiğim 5-6 bin videodan elimde sadece 500-600 video kaldı.başıma bu olay tekrar gelirse diye korkuyorum.o yüzden böyle uzun yazdım.yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Burayı tıklayarak bu videonun tüm içeriğine veya bu videodan para kazanmak için gereken tüm işitsel ve görsel içerik üzerinde yeterli ticari kullanım haklarına sahip olduğumu onaylıyorum. YouTube'un ticari kullanım hakları ile ilgili kanıt talep edebileceğini ve/veya bu sistemin tekrarlanan kötüye kullanımı durumunda para kazanma durumumu ya da hesabımı askıya alabileceğini anlıyorum. Neyin gerekli olduğunu anlıyorum, lütfen bu mesajı bana bir daha göstermeyin.

Buna da Dikkat edin beyler

ciddi bi operasyondan ziyade ince bi ayrıntıyı unutuyoruz. ne olduğunu anlamış değilim

Gmail'den girerek kanal maillerine eriştim ve yeniden şifrelendirerek kanallara ulaştım. Çok teşekkür ederim ilgi ve cevap için. Aynı sorunu yaşayan ve çözemeyen arkadaşlar varsa daha detaylı anlatabilirim.

gmailden ulaşmak nasıl oluyor bir anlatan kardeş.100 ün üzerinde alt kanal var açılmayan.şimdiden teşekkürler

gmailden ulaşmak nasıl oluyor bir anlatan kardeş.100 ün üzerinde alt kanal var açılmayan.şimdiden teşekkürler

Benim dediğim şey alt kanallarda işe yarar. Yani ana kanal kapanmıştır diğer alt kanallar duruyorsa onları kurtarmaya yarar. Yeniden video atabilirsin. Eğer sorunun buysa plus.google.com a giriş yap. Kapanan ana kanalın ismi çıkacaktır. Sağ üstten açık olan alt kanalına giriş yap. Sonrasında tekrar sağ üstten açık olan alt kanalın sayfa ayarlarına gir. Biraz aşağı indiğinde Üçüncü Taraf Araçlar başlığı altında şifre oluştur seçeneğini göreceksin. Oradan şifreni oluştur ve tabi o sırada orada yazan @pages.plusgoogle.com uzantılı adresi kopyalamayı unutma. Şifreni oluşturduktan sonra @pages.plusgoogle.com adresiyle birlikte açık olan alt kanalına giriş yapabilirsin.

Benim dediğim şey alt kanallarda işe yarar. Yani ana kanal kapanmıştır diğer alt kanallar duruyorsa onları kurtarmaya yarar. Yeniden video atabilirsin. Eğer sorunun buysa plus.google.com a giriş yap. Kapanan ana kanalın ismi çıkacaktır. Sağ üstten açık olan alt kanalına giriş yap. Sonrasında tekrar sağ üstten açık olan alt kanalın sayfa ayarlarına gir. Biraz aşağı indiğinde Üçüncü Taraf Araçlar başlığı altında şifre oluştur seçeneğini göreceksin. Oradan şifreni oluştur ve tabi o sırada orada yazan @pages.plusgoogle.com uzantılı adresi kopyalamayı unutma. Şifreni oluşturduktan sonra @pages.plusgoogle.com adresiyle birlikte açık olan alt kanalına giriş yapabilirsin.

plus.google.com u googlenin adres çubuğunamı yazıyoruz nereye yazıyoruz

10 tane kanalımı kurban etmıs youtube sagolsun gerı bıldırım yapdım hepsı ıcın ınsallah acılırlar

Arkadaşlar bu kanal kapanma konusunda karşı tarafa itirazda bulunmak istiyorum. Bu işte tecrübeli bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
telif atanın kanalını bir türlü bulamıyorum.

Telif atan kişinin bilgileri. Yabancı dizi fragmanına telif attı. Tecrübeli kişiler yardımcı olabilir mi lütfen. Kanal çok güzel gidiyordu partnele geçecektim birden telif geldi.

DavacıFabulous Films Ltd
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışma ip

Bana telif gönderdiğine dair kanıttır. Bu konuda tecribesi olan lütfen yardımcı olsun.

SERKAN Üstad Yetiş. Şu adamı bir bulalım gerçek telifçi mi yoksa sahtekar mı? :(

Muslera Üstad Bir yardımcı olabilecek misin. Özelden ulaşamıyorum.

Kanal kapatıldığında o zamana kadar gelen paralar havayamı uçuyor ne oluyor ?

Arkadaşlar merhaba , gece yüklediğim bir videodan dolayı şikayet almışım telif hakkı değil bu flag olayı mıdır nedir ondan dolayı hesaba bağlı tüm kanallarım kapatılmış,başka hesaptan girip baktığımda kanaldaki tüm videolar faal vaziyette durum ne olur geri dönüş yapılır mı bana ? Daha 2 hafta olmuştu bu işe başlayalı moralim alt üst oldu arkadaş :)

Re: Cevap: Kanalı kapananlar TEK KONU

Arkadaşlar merhaba , gece yüklediğim bir videodan dolayı şikayet almışım telif hakkı değil bu flag olayı mıdır nedir ondan dolayı hesaba bağlı tüm kanallarım kapatılmış,başka hesaptan girip baktığımda kanaldaki tüm videolar faal vaziyette durum ne olur geri dönüş yapılır mı bana ? Daha 2 hafta olmuştu bu işe başlayalı moralim alt üst oldu arkadaş :)

Flag mevzusu bende de var, kara listeye alınmışsın malesef. Hangi kanalı açarsam açayım sabahına yok oluyor kanallar umarım senın basına da gelmez.

Cevap: Re: Cevap: Kanalı kapananlar TEK KONU

Flag mevzusu bende de var, kara listeye alınmışsın malesef. Hangi kanalı açarsam açayım sabahına yok oluyor kanallar umarım senın basına da gelmez.

Valla hocam şaştım kaldım,2 - 3 haftalık süreç içerisinde 28 dolar kazanmıstım tamam dedim isi ögreniyorum birde baktım ki gitti kanal , neyse sağlık olsun ama bu isin pesini kolay kolay bırakmayacağım :) şimdi peki benim görünen videolar ne olucak orası bana kazanç getirir mi hala ?

Re: Cevap: Re: Cevap: Kanalı kapananlar TEK KONU

Valla hocam şaştım kaldım,2 - 3 haftalık süreç içerisinde 28 dolar kazanmıstım tamam dedim isi ögreniyorum birde baktım ki gitti kanal , neyse sağlık olsun ama bu isin pesini kolay kolay bırakmayacağım :) şimdi peki benim görünen videolar ne olucak orası bana kazanç getirir mi hala ?

Vallahi dostum moralini bozmak gibi olmasın ama eğer benımkı gibi olduysa yani kanallar bi anda yok olduysa, ben şahsen 4 gündür uğraşıyorum çözümünü bulamadım. Hangi kanalı açsam şu şu videodan dolayı FLAG hatası geliyor.

Bu, altı ay içinde gerçekleşen üçüncü Topluluk Kuralları ihlali olması ve bununla ilgili daha önce uyarılar almış olmanız nedeniyle, hesabınız feshedilmiştir. Başka YouTube hesaplarına erişmeniz, sahip olmanız veya başka YouTube hesapları oluşturmanız yasaklanmıştır.

Adsense de keseinleşen ve keşinleşmeyen kazançlara bir etkisi olur mu bunun?Adsenseye girebiliyorum her şey normal.Tecrübeli arkadaşlar bir yorum yazabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri