Kanalım Kapatıldı - Life Dan Şüpe Ediyorum

• Kullanıcı wareback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

wareback

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Demin youtube a girdim ve kırmızı ekran kanalınız kalıcı olarak kapatılmıştır diye kanalda 19 tane video vardı hiç telif vs yoktu durduk yere kapatılmış life a bağlıydı kanal ve ben bugün life a mesaj attım siz yalancısınız diye filan bana hikaye anlatmayın diye banka ödemesini alamamıştım ocak kazancını alamadım daha sizce ocak kazancımı alırmıyım ve şubat ayı için 750 dolar birikmişti onuda alamicam ama bu ocak kazancını öderlermi acaba ??

bencede kesin life nin işi (işi gücü yokya hani life nin) direk saldırı yapmışlar kanalına !!!

bencede kesin life nin işi (işi gücü yokya hani life nin) direk saldırı yapmışlar kanalına !!!

10 aydır açık kanal 1m geçen videolarım var hiç ihtar telif yok videolarımı kendim yapıyorum ve adamlara hakaret edince kapatmış olabilirler diye düşündüm

hocam gmaile girin, büyüh ihtimalle flag yediniz, flag maili falan gelmiştir gmail posta kutunuza

Life flag atmış kardeş geçmiş olsun :D Şaka bi tarafa 2006 kayıtlı 15 bin aboneli ihtarsız kanalım geçen kıyımda gitti, itiraz ettim açtılar.

Adamlar sunucu yetiştiremiyor artık ve birçok hitli kanalı son zamanlarda otomatik kapatıyorlar, kıyımda 8-10m izlenmeli kanallarım gitti ama izlenmeyen kanallar açık kaldı.

Sen ocak kazancını alamamışsın. Ben daha life den hiç ödeme alamadım.

benimde alıştıgım bi durum yıllık kanallar gitmeye basladı son 2 ayda.umarım ıcerdeki parayı alırsınız

o zaman benim adsense'te bu şekilde kapanan kanalları google'mı kapatıyor parayı ödememek için ben de hergün google'a küfrediyorum da. :D

benimde ihtar yoktu ama kapattılar yola devam umarım alırsın ödemeyi

Life niye böyle bir şey yapsın ya.. :) Ama siz böyle yaptığınız sürece sonunda lifeta quizde awe gibi olacak.. 10 aydır ödeme alırken sıkıntı yok. 1 ay alamayınca life'a saldır. Yapmayın arkadaşlar böyle şeyler. Bu partnerlerden ekmek yiyoruz.. 1000 lerce kanal var 10000 dolar üstü kazanan kanalı olanlar var, onlar dururken adamlar senin tek kanalınımı kapattırsın ödeme yapmamak için.. Spamdan kapanmıştır veya flagtır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri