Kanalim kopyalaniyo yardim lutfen

• Kullanıcı YildirimHiko97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

YildirimHiko97

Yasaklanmış
arkadaslar su aralar ozgun video yuklediyim kanalim surekli bir basqa kanal terefinden kopyalaniyo telif gonderdim ama kanala hic bir sey olmadi simdi ben bu kanali engellemek istiyorum ama nerden yapa bilirim yt-da benim kanalimi hic gormesin diye kanalimi gormese videolarida kopyalayamaz lutfen biri yardim etsin :(

youtube de az bilinen bir kategoride çalışıyorum, yerimi belli etmemek için fazla video yüklemiyorum. Kalalımı 1 kişi buldu o da TÜRK varın sonunu siz getirin yeminle yaptığım işten soğudum, adam o kadar yerini belli ediyor ki nerdeyse günde 100 video atıcak o derece o bu işe başladıktan sonra 1 haftada 3 kişi daha bu işe girdi tabi bu arkadaşın sayesinde yada o kanalları da kendisi açmıştır.

Konuyla alakası yok ama içimde kaldı :D

youtube de az bilinen bir kategoride çalışıyorum, yerimi belli etmemek için fazla video yüklemiyorum. Kalalımı 1 kişi buldu o da TÜRK varın sonunu siz getirin yeminle yaptığım işten soğudum, adam o kadar yerini belli ediyor ki nerdeyse günde 100 video atıcak o derece o bu işe başladıktan sonra 1 haftada 3 kişi daha bu işe girdi tabi bu arkadaşın sayesinde yada o kanalları da kendisi açmıştır.

Konuyla alakası yok ama içimde kaldı :D

hangi kategori? :D

arkadaslar su aralar ozgun video yuklediyim kanalim surekli bir basqa kanal terefinden kopyalaniyo telif gonderdim ama kanala hic bir sey olmadi simdi ben bu kanali engellemek istiyorum ama nerden yapa bilirim yt-da benim kanalimi hic gormesin diye kanalimi gormese videolarida kopyalayamaz lutfen biri yardim etsin :(

eğer gerçekten böyle bir şey varsa çok iyi olur.
Kullanıcıyı Engelle var Hakkında bölümünde, acaba o işe mi yarıyor.
Kullanan deneyen var mı ?

Resimde gördüğünüz gibi mesela o kişi sizin kanalınızı kopyalıyor, o kullanıcıyı engellerseniz kendi kanalımızı ve videolarımızı o kişiye gizlemiş mi oluyoruz ?

5f27.png

eğer gerçekten böyle bir şey varsa çok iyi olur.
Kullanıcıyı Engelle var Hakkında bölümünde, acaba o işe mi yarıyor.
Kullanan deneyen var mı ?

Resimde gördüğünüz gibi mesela o kişi sizin kanalınızı kopyalıyor, o kullanıcıyı engellerseniz kendi kanalımızı ve videolarımızı o kişiye gizlemiş mi oluyoruz ?

5f27.png

hayir ise yaramiyor ben denedim kendi kanalimi engelledim ama ayni kanala gidikte yine kanal gozukuyo

Eğer kanalda ki videolar kendi özgün çalışmansa, kopyalayanın sayfasına gir ve orda rapor et kısmı var. Oraya tıkla ve " bu videoya bana ait " vs. yazan bi şık var, onu işaretleyerek sikayetini gönder.

Bu şekilde halledebilme şansın var.

Eğer kanalda ki videolar kendi özgün çalışmansa, kopyalayanın sayfasına gir ve orda rapor et kısmı var. Oraya tıkla ve " bu videoya bana ait " vs. yazan bi şık var, onu işaretleyerek sikayetini gönder.

Bu şekilde halledebilme şansın var.

hocam 2-gun once bildirdim ama bir haber yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri