Kanalımda 145 video var ama..

• Kullanıcı özdeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

özdeniz

Kayıtlı Üye
upmd2.png

Kanalımda 145 video var ve her günde yabancı haber sitelerinden video paylaşımları yapıyorum fakat bu oran benim için kabul edilemez.Bu kadar emeğin karşılığı bu mudur?15 cent gibi komik bir rakamdan bahsediyoruz.Bu kadar güncel video paylaşımı yaptığım halde ilk günde 8-10 gibi tıklamalar söz konusu.Başkalarının videolarının ilk günden 1000 tıklama aldığını görünce benimde hevesim kırılıyor.Öğrenciyim ve paraya da ihtiyacım var fakat bu şekilde olursa emeğimin karşılığını alamadığımdan bu işi bırakmak zorunda kalıcam.Önerileriniz nedir?

Hocam hiçbir şey bir anda olmaz. Yeterki pes etme. Benim adsenseye bağlı bütün kanallarım uçtu . Günlük kazancım çok güzeldi ve gittikçe yükseliyordu birgün kalktım baktım ki elde var sıfır. Moralim bozuldu ama yeniden başladım. Networklere başvurdum. İnşallah eskisinden daha da iyi kazanacağım.

ilk günden 1000 tıklama alan kimmiş öyle:rolleyes:

İlk günden herhangi güçlü sosyal medya sayfası olmayıp da 1000 tık alan sayısı çok azdır.
Herkesin ulu orta söylediği şeylere inanıp hevesini kırma, millete kalsa ilk günden milyarlar kazanıyor ama gerçeklik payı yok. Bıkmadan devam ;)

1-Adsenseden kontrol etmen gerekli.
2-İlk gün kimse 1000 tık alamaz.

"Benim 20 gün oldu daha anca 20 tl yapdım, bu zamanla artacaktır sabretmen gerekli.Ben sabrederim bu işten para kazanacagım diyorsan bol kazançlar, yok ben dayanamam bırakırım bu işi diyorsanda hayatında başarılar dilerim :)"

Hocam Merhabalar, öyle bir 1 k tık almak basit bir iş değil bunu bilmeniz gerekir.
Youtube işine yeni başladıysanız videonuzun patlama olasılığı çok az. Çünkü az çok işi bilmek gerekir hangi videonun patlayıp patlamayacağını bilemezsin.

Zamanla tecrübe edindikten sonra zaten her şeyin farkına varırsın.

1-Adsenseden kontrol etmen gerekli.
2-İlk gün kimse 1000 tık alamaz.

"Benim 20 gün oldu daha anca 20 tl yapdım, bu zamanla artacaktır sabretmen gerekli.Ben sabrederim bu işten para kazanacagım diyorsan bol kazançlar, yok ben dayanamam bırakırım bu işi diyorsanda hayatında başarılar dilerim :)"

Adsenseden kontrol derken anlayamadım arkadaşlar demek istediğim 1 ay gibi bir süre olmuş fakat 15 cent çok az elbet sabrederim fakat ne zaman düzelir ve düzeltmek için ne yapmak lazım onu arıyorum.

hocam ilk günden pes etmeyin. 1 ay boyunca günde 10 saat emek harcadığım kanalım kapandı. günde 30 bin hit 150 tık alıyordum o kanaldan ama pes etmedim tekrar açtım kanalı. emek harcamadan youtube'den kazanılmaz. önce bunu öğrenmelisin.

ilk bi ay bi vurgun yapmazsanız yardım almazsanız gunluk 50 60 cent normaldır bence. 3 yıldır ugrasıyorum daha son 3 aydır bı seyler kazanıyorum adam gıbı.abır ve arastırma onemlı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri