Kanalımda itiraz butonu çalışmıyor

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Normalde itiraz butonuna tıkladığımızda bizden video isteyen bir panel açılıyor. Ama son zamanlarda kanallarımda bu panel yerine support sekmesi çıkıyor ve orasının da konuyla hiç bir alakası yok. Ne teamyoutube ne de mail / canlı destek üzerinden çözüm üreten olmadı.

Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?

4nkBNBB.jpg

En son 1 ay önce itirazda bulunmuştum. Sorun yoktu. Bu arada konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum hocam. İtiraz sonucu kanalınızın açıldığı oldu mu hiç?

Benimde öyle oldu itiraz et diyorum yardım sekmesine yönlendiriyor onlarda boş cevap veriyor

İtiraz videosu olarak bir tane örnek olarak PM den yollayabilirmisin. Ben kaç tane yolladıysam hepsi red verdiler

Kategori gizliliğinden ötürü göndermem pek mümkün değil hocam.
Ben spam vs yapmıyorum, talep ettikleri gibi içeriktekilerin kendim olduğunu ıspatlıyorum vs o şekilde açıyorlar

Siteyi düzenlerken yanlışlık yapmış olabilirler. Bi ara gelişmiş özellikler'deki linke tıkladığımda Google'ın developer sitesimi ne açmıştı. Gmailden bağımsız Google çalışan için kullanıcı adı ve şifre istiyordu. Düzelttiler tabii sonra normal yardım sayfası açılıyor

Kategori gizliliğinden ötürü göndermem pek mümkün değil hocam.
Ben spam vs yapmıyorum, talep ettikleri gibi içeriktekilerin kendim olduğunu ıspatlıyorum vs o şekilde açıyorlar

Çok teşekkür ederim yanıtınıza peki nasıl yapıldığını yazsanız. Bende kendi çekim yaptığım kanal red yedi. orada yazılana göre itiraz videosu yolladım ama vidoeyu kabul etmediler

Aynı sorun bende de var itiraz butonu felan görmedim nereden itiraz edeceğim onuda bilmiyorum

Şu anda para kazanmaya uygun değil
Kanalınız,
YouTube para kazanma politikalarına uygun değil.
2. Kanalınızı düzenleyin veya para kazanma için yeniden başvurun
Kanalınızda geri bildirimimiz doğrultusunda değişiklikler yapın. Bu değişiklikler arasında videolarınızı düzenlemek veya silmek ve video ayrıntılarını güncellemek yer alabilir. Kanalınız aşağıdaki şartları karşıladığı sürece 23 Aralık 2022 tarihinden itibaren yeniden başvurabilirsiniz.

itiraz butonu aralıklı çıkıyor 2 defa bende çıktı şimdi ise yok, youtube e posta attım benden içeriklerin psd istedi yolladım ama kabul etmediler. küçük bir ipucu içeriğiniz ne olyrsa olsun her içeriğin açıklama kısmına o video ile ilgili küçük bir bilgilendirme yazısı paylaşın çok işe yarıyor, ayrıca sosyal medya ve bir site açın bşog siteside olur onları kanalınıza ekleyin..

Çok teşekkür ederim yanıtınıza peki nasıl yapıldığını yazsanız. Bende kendi çekim yaptığım kanal red yedi. orada yazılana göre itiraz videosu yolladım ama vidoeyu kabul etmediler

Giriş kısmında kanal url'mi gösteriyorum, telefon ile pc ekranında kanalım açıkken kanalımın urlsini gösteriyorum. Ardından türkçe konuşarak, ingilizce altyazı ekleyerek giriş kısmını yapıyorum. Genelde giriş kısmında kanalımın kapatılma sebebi ve bunun yanlış bir karar olduğunu söylüyorum.

Ardından tripotla kendim ve ekran gözükecek şekilde videolarımı tek tek açıp bu kişi benim, burada kullandığım objeler de bunlar, içerik tamamen bana ait, bu tip içerikleri şöyle hazırlıyoruz, böyle çekiyoruz vs diye karşılaştırmalı anlatım yapıyorum.

Bazı zamanlar ise videolarımın orjinal dosyalarını (editlenmemiş, efektsiz hallerini) göstererek nasıl editlediğimi gösteren camtasia ekran kaydı ekliyorum. Bunu yapmak onay ihtimalini arttırıyor.

Son kısımda ise bu kararın yanlış olduğunu tekrarlayıp adsense ve youtube politikalarına uyduğumuzu söyleyen ve kuralları savunan bir kaç kelime ile kanalımın incelenmesini talep edip kapatıyorum.

Videoyu yapmak saatler sürüyor, gerçekten çok zor, ama onay ihtimalim yüksek olunca yapıyoruz mecbur.

Merhabalar. Konudaki soruna cevap bulabildiniz mi?

Hayır, bunun bir sorun olmadığını dile getiriyorlar. PK kapanma seçeneklerinde eğer yanıltıcı içerik vs gibi ek başka bir şey var ise itiraz butonu işe yaramıyor. Sadece tekrar kullanılan içerik yazarsa ve itiraz butonu var ise sorunsuz çalışıyor.

Hayır, bunun bir sorun olmadığını dile getiriyorlar. PK kapanma seçeneklerinde eğer yanıltıcı içerik vs gibi ek başka bir şey var ise itiraz butonu işe yaramıyor. Sadece tekrar kullanılan içerik yazarsa ve itiraz butonu var ise sorunsuz çalışıyor.

teşekkürler hocam. Bekleyelim bakalım

Birden fazla para kazanma sebebi varsa çalışmıyor. Support'dan bağlanan kişi klasik youtube ypp makalelerini gönderip duruyor. Kanalınız için itiraz hakkı başvurusu yapıldı demişti ama asla sonuca varmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri