senin kanalının panel resiimin yolla nerden bilelim kopyaladığını
Kafa güzel mi mübarek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin kanalının panel resiimin yolla nerden bilelim kopyaladığını
İçerik tamamen sana aitse at güzel kardeşim telifi o zaman. Yoksa bu konuyu açtığın için hem kanal ifşa yüzünden hem de flag'lemeye azmettirmek suçundan ceza alablirsin.
Allah için flag'leyin nedir ya?
Bu flag belasi yuzunden geldi basimiza ne geldiyse zaten bide hic dusunmeden yazmişsin git isini meşru yollarla hallet.
İçerik tamamen sana aitse at güzel kardeşim telifi o zaman. Yoksa bu konuyu açtığın için hem kanal ifşa yüzünden hem de flag'lemeye azmettirmek suçundan ceza alablirsin.
Allah için flag'leyin nedir ya?
Bu videoları para kazanma amaçlı spamladıgını düşünmüyorum,kazanacam kafaysıyla attıysada zaten youtubeden hiçbişey anlamıyodur.
kanalı gosterip f..g layın demen bu forumda suc biliyorsun degilmi. simdi bu adam her kimse ben yaptım mı diyecek ? bence mesajı alan almıstır . telif at gitsinsen editle mesajını f..g filan deme milletin aklına kötü şeyleri getirtme.. bide ne olursa olsun kanal linkini kaldır kardeş naçizane tavsiyem. hayırlı günler
![]()
Bu nasıl bir konu ya. Kendi kanalına sahip çıkamayıp burda konu mu açıyorsun flagla diye. Ya git düzgün bir partnere onlar sahip çıksın kanalına yada kedin sahip çıkmayı öğren. Flaglayin nedir arkadaş. Nasıl bir forum oldu burası ya normal mi bunlar ya. [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam şu konuyu bir inceleyebilir misiniz?
Kanal linki kaldırıldı... Yasak olabilir abi bir şey demiyorum ona ama ben renderiyle uğraşıyorum çekimi yapıyorum 2 gb yakın videoyu atıyorum yüklenmesini bekliyorum bir sürü emek veriyorum adam onada gözünü dikiyor.
Benim şu videolardan kazanacağım ne olacak ki en fazla 1$ bunu çok mu görüyorlar bana da içeriği kopyalıyor buna kızıyorum![]()
tamam ben kopyaladım diyeyim de konu uzamasın daha fazla...
kopyalayan çıksa ne yapacaksın,zaten youtube haklarını korumak için telif diye bir şey çıkarmış.sende telifini yollamışsın.10 gün sonuçlanmasını bekleyeceksin.o videoları da kopyalayan işi bilmeyen biridir...bu ilk defa başına geldiyse son olmayacak alışmaya çalış.
Private servermi bu? private serversa sro-r'ninde mi dosyaları hacklendi?
Kafamın güzel olup olmaması seni ilgilendirmez kardeşim. İçeriğine sahip çıkmak için normal yollar vardır o kullanılır. Foruma şu kanalı f*laglayin denmez normal olmayan bu. Emek veriyorum diyorsan emeğini kendin korumayı da öğreneceksin. Bu forumda belli kurallar vardır ben kurallara uymadığınızı düşünerek mod ve admin etiketledim yazıma inceler bakarlar kararı verirler. Youtube da hakkını savunmayı bilmeden içerik oluşturuyon, forumda kuralları bilmeden konu açıyon benim mi kafam güzel oluyor sonra.Kafa güzel mi senin ya? Nasıl sahip çıkacağım girmek istediğim partnerlerin belirli şartları var örneğin 1k izlenim olmadan ben seni almam diyor, ben 1k izlenim yapana kadar ne yapacağım adsense bağlı.. Adamın içeriğimi çalması normal ben şikayet edin deyince anormal ben oluyorum.
Kafamın güzel olup olmaması seni ilgilendirmez kardeşim. İçeriğine sahip çıkmak için normal yollar vardır o kullanılır. Foruma şu kanalı f*laglayin denmez normal olmayan bu. Emek veriyorum diyorsan emeğini kendin korumayı da öğreneceksin. Bu forumda belli kurallar vardır ben kurallara uymadığınızı düşünerek mod ve admin etiketledim yazıma inceler bakarlar kararı verirler. Youtube da hakkını savunmayı bilmeden içerik oluşturuyon, forumda kuralları bilmeden konu açıyon benim mi kafam güzel oluyor sonra.
Kafa güzel mi senin ya? Nasıl sahip çıkacağım girmek istediğim partnerlerin belirli şartları var örneğin 1k izlenim olmadan ben seni almam diyor, ben 1k izlenim yapana kadar ne yapacağım adsense bağlı.. Adamın içeriğimi çalması normal ben şikayet edin deyince anormal ben oluyorum.
Keşke ilk mesajında da şikayet edin yazsaydında sana cevap yazacam diye uğraşmasaydım. Konuyu editleyip kendini savunmaya hakkın yok. Flaglayin diye konu açtın açık açık. Sonradan gördüm editlediğini
Çünkü güzel kardeşim senin flaglayin dediğin adamlardan bu forum illallah etti. Sen adamlardan yardım dileniyorsun yasak olmasına rağmen. Kusura bakma sana patlar gibi oldum ama editten önceki hali kızılmayacak gibi değildiHaklısın bu konuda ama ilk kez başıma geliyor acemiyim niye kızıyorsun ki sen![]()
Eslesen nasil atcan ...esleseni birtek partner atmiyormu... Sahsi olarak telif atiliyo bildigim hic atmadim ama eslesen atilmiyo diye biliyorum...İzlenim bile almamış neyini flaglicen bunun, milyon izlenirse eşleşen atarsın)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.