Kanalımı satarsam kanal kazancı kime gidiyor

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalım var satmayı düşünüyorum.İçinde belli bir kazancım var.Kanalım 4 aylık bir kanal eğer satarsam kanalı kanalın içinde kazanç bende mi kalıcak yoksa sattığım kişiye mi gidicek?:confused:

veya içerisinde olan parayıda satış fiyata ekleyip bir fiyat çıkarın

hocam kanal haziran kuruldu ve şuana kadar ki kazancı 46-47 dolar arası o zaman ben 46-47 dolar kazancını üstüne ekleyip bir fiyat mı çıkarmam gerkeiyor

Hayır hocam 1 Eylül'den bu yana gelen kazancınızı bulup onun üstüne ekleyerek bir fiyat çıkarın.

Aynen öyle yapman Gerekir.

Eylül'den bu yana olanlar değil mi ya :S :D Öncekiler zaten geçmiştir adsense ilişkilendirdiği hesaba.

Hayır hocam 1 Eylül'den bu yana gelen kazancınızı bulup onun üstüne ekleyerek bir fiyat çıkarın.

Eylül'den bu yana olanlar değil mi ya :S :D Öncekiler zaten geçmiştir adsense ilişkilendirdiği hesaba.

anladım hocam diğer kazançlar yattı diyorsunuz yanlış birşey yapmıyalım Allah haramdan korusun o zamn ben 1 eylülden itibaren gelen kazancımı ekliycem sağolun bilgiler için

---------- Mesaj saat 17:51:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:50:48 civarında gönderildi. ----------

Aynen öyle yapman Gerekir.

hocam demekki yanlış biliyormuşuz

eylül ayı ödemeleri zaten kesinleştiği için adsenseye yansıdı. ozaman sizin kanalınızda Hiç bir şekilde ödeme yok diye bilirim veya. kesinleşmiş ödemeden sonra kazancını hesaplarsın öyle satarsın.
örneğin 14 dünde kesinleşmiş se ödeme analytıcs kısmında 14 ü ile 16 sı arasında kazancına bakarsın öyle satarsın.

Yok 14'ünde kesinleşen kazanç 1'ine kadar olan kazançtır hocam. Bu nedenle Eylül ayının başına kadar olan kazancı düşünüp onun üzerine koyması gerekir miktarı. Bu da 1 Eylül'den günümüze olan kazançtır.

Not: Ben kazancın geçtiğinden bile emin değilim sadece yorum yapıyorum bağlayıcı olmasın, kesin bilgili biri varsa yorumlayabilir :)

eylül ayı ödemeleri zaten kesinleştiği için adsenseye yansıdı. ozaman sizin kanalınızda Hiç bir şekilde ödeme yok diye bilirim veya. kesinleşmiş ödemeden sonra kazancını hesaplarsın öyle satarsın.
örneğin 14 dünde kesinleşmiş se ödeme analytıcs kısmında 14 ü ile 16 sı arasında kazancına bakarsın öyle satarsın.

hocam benim pinim gelmedi daha o yüzden eylül ayı kesinleşmiş kazandım adsense yansımadı

Yok 14'ünde kesinleşen kazanç 1'ine kadar olan kazançtır hocam. Bu nedenle Eylül ayının başına kadar olan kazancı düşünüp onun üzerine koyması gerekir miktarı. Bu da 1 Eylül'den günümüze olan kazançtır.

Not: Ben kazancın geçtiğinden bile emin değilim sadece yorum yapıyorum bağlayıcı olmasın, kesin bilgili biri varsa yorumlayabilir :)

adsense bağlı ise eylüle kadar olan adsenseye yansır.
eylül 1 den sonraki kazançları satış fiyatına ekleyin.
eylül ayında ortalama günlük baz alarak 1 veya 2 günlük kazanç extradan ekleyin.

ozaman kanalı satacağın kişiye fiyat neyse üzerine 47 veya nekadarsa dolar ekle öyle sat. İyi satışlar

hocam adsense baktığımda haziran,temmuz,ağustos kesinleşmiş kazancı yazıyor toplam kazançlar bölümünde var ayırılmış haziran,temmuz,ağustos diye eğer benim bu kanalımda kazancım ağustos kadar yansıdıysa eylül 1 itibaren üstüne ekliyeceğim galiba ama pinim geldikten sonre eylül kazancı kesinleşirse eylül 1 o zaman kadar ki kazancım yansırsa ne olucak

Çok karışık net bilgisi olan yok mu kafam karıştı:confused:

---------- Mesaj saat 18:22:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:06:42 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bu konu hakkında net bilgisi olan yok mu herkes farklı birşey diyor

---------- Mesaj saat 18:37:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:22:20 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar ne yapcam şimdi hangisini ödemeye ekliycem lütfen yardım edin

---------- Mesaj saat 19:07:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:37:52 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar fikri olan yok mu ?

arkadaşlar geçen konu açmıştım ama konu halen soru işareti çözemedim lütfen yardım edin

---------- Mesaj saat 13:23:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:06:04 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar konuyu hortlamak istemiyorum ama bu konuyu açtım ve halen netliğe kovuşmadı site adminlerinden bu konunun netliğe kavuşmasını istiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri