Kanalımı Telif Atıp Kapattırabilirmisiniz ?

• Kullanıcı aLiemRe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

aLiemRe

Kayıtlı Üye
Spamı bırakmıştım özgün çalışıyordum tek kanal olarak sonra bir yıldır unuttugum bir spam kanalım varmış ordan topluluk ihtarı geldi o sebeble para kazanmam gitti özgün kanalımda , spam olan kanalın tüm bilgileriyle sildim ama lakin youtube kanalı halen silinmedi neden bilmiyorum hesabı açmaya çalıştığımda ise hesap silinmiştir diyor kısacası kitlendim kaldım.

kanal linki bu ,

http://www.youtube.com/user/Animati0nLover/videos

Yardımcı olursanız cok memnun olurum.

Böyle spam'a can kurban anime for ever :eek:
İsteğin yapılmıştır dostum :D

Kanalın sizin olduğunu ispatlamadan kanal linki vermeniz yasak hocam. Moderatörlerle iletişime geçin onaylarlarsa kanal linki verin. Kimse bu kanalın size ait olduğundan emin olamaz.

Kanalın sizin olduğunu ispatlamadan kanal linki vermeniz yasak hocam. Moderatörlerle iletişime geçin onaylarlarsa kanal linki verin. Kimse bu kanalın size ait olduğundan emin olamaz.

LP7jXa.jpg

buyrun hocam özgün kanalımda yazan yazı ,

kaandobra gol kanalına gelen ihtardan dolayı para kazanmanız kapanmıstır diyor.

LP7jXa.jpg

buyrun hocam özgün kanalımda yazan yazı ,

kaandobra gol kanalına gelen ihtardan dolayı para kazanmanız kapanmıstır diyor.

Yok hocam ben kendim şüphe duyduğum için falan söylemedim belli bir süre uzaklaştırma ceza var link vermenin sizin iyiliğiniz için dedim. Normalde kanıt sunmadan kanal linki vermek yasak o yüzden moderatörlerle konuşursanız onlar daha doğru bir yönlendirme yaparlar

ben biraz yaşlandığımdan mıdır nedir geç anlamaya başladım herhalde...
kafam karıştıda çözüme yardımcı olmak için cevaplarsanız sevinirim...

kaandobragol sorunlu kanal tamam...
bu kaandobragol kanalı silinmedi mi ki hala para kazanma kapalı
animation0lover alt kanal mıydı,ana kanal mı

kardeş kanalın büyük ihtimal ile kapanmayacak çünkü para kazanması kapandığı için yt uğraşmayacaktır ..kanal kapatılsa bile orada kullandığın adsenseye böyle bir para kazanma engeli geldiği için hangi kanala eklersen o adsenseyi o kanalda para kazanması gider adsenseni değiştirmek zorundasın

Kullandığın Adsense Hesabını Silmek Zorundasın Çünkü Adsensenin Para Kazanma Özelliği Kapatılmış Tahminlerime Göre Aynısı Benimde Başıma Gelmişti:D

Kullandığın Adsense Hesabını Silmek Zorundasın Çünkü Adsensenin Para Kazanma Özelliği Kapatılmış Tahminlerime Göre Aynısı Benimde Başıma Gelmişti:D

hocam kanal patlarsa adsense temize cıkmıs olur ,
ama patlamadım bir türlü kanalı ,

teliflerle kapatamazsak Toplu Flag girsek kapanırmı acaba :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri