Kanalımızın Youtube Kids'e Girip Girmediğini Nasıl Anlarız?

• Kullanıcı ebubekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ebubekir

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi kanalımızın Youtube Kids'e girip girmediğini nasıl anlarız?
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

şuan için çok zor bir soru bu hocam :) ama sizin kanalları az çok biliyorum muhtemelen siz girersiniz

Hocam bu işi çok kafaya taktınız siz az rahat olun, bu iş öyle kolay değil 22/11 de coppa yeni bir güncelleme paylaştı, çünkü yaptıkları saçmalık net değil bir şeyler istiyorlar ama ne yapmak istediklerini bilmiyorlar, demek istediğim bekleyin, buralara yazmayın millet kıskançlıktan kuduruyor çocuk kanalı deyince

Hocam bu işi çok kafaya taktınız siz az rahat olun, bu iş öyle kolay değil 22/11 de coppa yeni bir güncelleme paylaştı, çünkü yaptıkları saçmalık net değil bir şeyler istiyorlar ama ne yapmak istediklerini bilmiyorlar, demek istediğim bekleyin, buralara yazmayın millet kıskançlıktan kuduruyor çocuk kanalı deyince

nasıl bir güncelleme acaba ?

Arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi kanalımızın Youtube Kids'e girip girmediğini nasıl anlarız?
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Hocam sen kanalı çocuklara özel olarak işaretledin mi ? Ben işaretlemedim ama google sonuçlarında çıkmaz olmuş bizim kanallar.
not:Playlistler çıkıyor videolar çıkmıyor

Allah'a şükür böyle bir derdim yok, yılda 1-2 kere belki bakmışımdır buraya, videoyu görünce tekrar bakayım dedim :D

2OV0JL.jpg

Allah'a şükür böyle bir derdim yok, yılda 1-2 kere belki bakmışımdır buraya, videoyu görünce tekrar bakayım dedim :D

2OV0JL.jpg

iyi de youtube ona bakmıyor ki ..benim kanalında bütün videoları 30 aş üstü görünüyor ama youtube çocuklara özel diye işaretlemiş...çünkü çocuk sesi ve animasyon var.... gençlerin söylediği birkaç şarkı var onlar animasyonlu olduğu halde işaretlememiş ....ses ve içerik önemli kıstas.

iyi de youtube ona bakmıyor ki ..benim kanalında bütün videoları 30 aş üstü görünüyor ama youtube çocuklara özel diye işaretlemiş...çünkü çocuk sesi ve animasyon var.... gençlerin söylediği birkaç şarkı var onlar animasyonlu olduğu halde işaretlememiş ....ses ve içerik önemli kıstas.

Bnede çocuklarla alakalı hiç bir şey yok :)

Videoyu seyrettim, 42.000 dolar ceza olayını nerden çıkardılar, nerede öyle bişey yazıyor, link varmı acaba?

Studio'da videolar kısmında videoların yanında çocuklar içindir gibi bir şey yazıyor. Bir de para kazanmada dolar işaretinin yanındaki yazı değişiyor. Bu videolar youtube'un otomatik olarak çocuk videosu olarak işaretlediği videolar.

Hadi iyisiniz yüksek ihtimalle '' Karma izleyici '' seçeneği eklenecek. Taaa en başında bu işin olmayacağını söyledim. Kıskançlıktan kuduranlar daha da kudurmaya devam edecek

Bu arada 42bin dolar üst seviye, bu cezalar gerçekleşirse birçok faktör var o miktarın belirlenmesinde, tek fiyat 42 bin diye birşey yok, bilgilenmek güzeldir alın kullanın

Hadi iyisiniz yüksek ihtimalle '' Karma izleyici '' seçeneği eklenecek. Taaa en başında bu işin olmayacağını söyledim. Kıskançlıktan kuduranlar daha da kudurmaya devam edecek ��

Bu arada 42bin dolar üst seviye, bu cezalar gerçekleşirse birçok faktör var o miktarın belirlenmesinde, tek fiyat 42 bin diye birşey yok, bilgilenmek güzeldir alın kullanın
Karma izleyici nasıl oluyor hocam?

Karma izleyici nasıl oluyor hocam?

Ya işte çocukta izler büyükte izler ortaya karışık bir seçenek, youtube resmi twitter hesabından bu konuyu görüşeceklerini söyledi. Seve seve getirecekler daha da kolay işler olacak. Ftc nin avukatları bazı yabancı youtuberlar ile görüşme yapacak, derdinizi anlatın kaygılarınızı biliyoruz neler yapabiliriz sizin için diye ftc nin avukatları ile bazı görüşmeler yapıldı ve yapılacaklar var hala

Hadi iyisiniz yüksek ihtimalle '' Karma izleyici '' seçeneği eklenecek. Taaa en başında bu işin olmayacağını söyledim. Kıskançlıktan kuduranlar daha da kudurmaya devam edecek ��

Sizin her yorumunuzda kuduranlar falan gibi hitaplariniz hos degil. Kimse kudurmuyor. Surekli youtube'a kafa tutarcasina hitaplarinizi birakmalisiniz. Bu kurallari youtube'nin getirmediginin farkindamisiniz? Kurallar yasa ile mecburi getiriliyor. Yoksa youtube boyle kendi ayagina sikacak kurallar getirecek degil.

Şu video çok açiklayıcı kaynak bi izleyin derim

https://youtu.be/glFfUf2HqG4

242bin lira para cezasına dedi kapattım, Hiç bir kişisel hesap öyle cezalandırılmayacak, ve bunu yer yüzünde yapa bilecek hiç bir kuruluş yok. Youtube amerikada yediği cezaya istinaden kişisel kanalların bu şekilde ceza iyeceğini idda ediyor boş olmuş bence bunu en iyi anlatan tekno seyir siz bunu izleyin daha iyi : https://www.youtube.com/watch?v=rgz6rdOAlNk&t=138s

---------- Spam Engelliyici 19:32 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

Şu video çok açiklayıcı kaynak bi izleyin derim

https://youtu.be/glFfUf2HqG4

Ayrıca 632 adet oyun videom var ve bu videoları çocuklara özel olarak seçmezsem 26.544.000 dolar cezaya mı gelecek. O halde şimdiden beni uluslararası international şimdiden aramaya başlasın. Bana youtube yada ftc böyle ceza kesseler ben suriyeye kaçarım :) ve benim gibi milyonlarca kişi düşünün dünyanın hepsine nasıl ceza kesecekler, yada benim gibi 100 bin kişi bu şekilde ceza alsa bizim ülke batar. Enes baturun videolarını işaretlemediğini düşünsene off :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri