Kanalın Gmail Adresini Bulma

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
arkadaşlar malesef yaklaşık 1 yıl önce açtığım ve unuttuğum bir kanal yüzünden onca kanalımın para kazanması gitti . !!! Açıklamada kanalın adını yazıyor ama gmail adresini yazmıyor ! o gmaili komple yok etmem lazım :( :(

Şifreni kesin hatırlıyorsan,

Youtube Login bölümüne Kanal İsmini yaz şifreni yaz

Uyarı olarak aşağıya mail adresini çıkartıcak şifren doğruysa

вєякαη;250086' Alıntı:
o eskiden di şimdi olmuyor ! :( :mad:

o zaman yapılacak tek çare kanalın linkini ver telif topluluk ne varsa yağdıralım burdan.belki kapanırsa işini görür.

o zaman yapılacak tek çare kanalın linkini ver telif topluluk ne varsa yağdıralım burdan.belki kapanırsa işini görür.

PlusBelleLaVieFan10 hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

---------- Mesaj saat 01:24:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:24:05 civarında gönderildi. ----------

eğer bu kanalın gmailini yok etmezsem ilerde sürekli karşıma çıkacak !

вєякαη;250136' Alıntı:
bende buluyordum öyle ama olmuyor artık

benim kanal feshedildiği için giriş yapamadım ama mail adresini vermişti o halde :)doğrudur hocam her gün güncelleme yapıyolar yeni adsenseden devam o halde yapacak bişey yok gibi

Para kazanmaya kapatılma sebebi bu kanal PlusBelleLaVieFan10 bu kanalın şifresini biliyorum fakat mail adresini bilmiyorum. Normalde youtube kanal adını ve şifreyi yazınca kanalın mail adresini gösteriyordu halen de öyle ama bunda kanal ismini yazıyorum şifreyi yazıyorum ama Hesap durduruldu, lütfen farklı bir e-posta kullanın. bu uyarıyı alıyorum. Madem hesap durduruldu bana bu kanalı nasıl bahane edebiliyorlar?

Hocam şifreyi yanlış yazdığınızı düşünüyorum bende geçengün bu şekilde buldum çünkü gmail adresini :)

Aynısını bende yaşıyorum gmaili bulamadım kanallarım bu kanal yüzünden gidiyor kanal adını azarak ta olmadı şifreyi de hep aynı yazarım ama olmuyor.Başka bi yolu varmı acaba

вєякαη;250558' Alıntı:
Para kazanmaya kapatılma sebebi bu kanal PlusBelleLaVieFan10 bu kanalın şifresini biliyorum fakat mail adresini bilmiyorum. Normalde youtube kanal adını ve şifreyi yazınca kanalın mail adresini gösteriyordu halen de öyle ama bunda kanal ismini yazıyorum şifreyi yazıyorum ama Hesap durduruldu, lütfen farklı bir e-posta kullanın. bu uyarıyı alıyorum. Madem hesap durduruldu bana bu kanalı nasıl bahane edebiliyorlar?

O zaman yapacak bir şey yok. :( Bende size bu sebepten dolayı yılın tavsiyesini yapayım. Bundan sonra RoboForm adlı programı kullanınız. Böylelikle bu tarz sorunlarla karşılaşmış olmazsınız. Ben kullanıyorum, oturum açarken hesap ekle çıkıyor karşına oradan da ekliyorum, oh miss. Çok rahat oluyor. 7 email alt alta çıkıyor karşıma her hangi birine tıklıyorum ve sağ üstten RoboForm dan gerekli emailin bilgisine tıklıyorum hemen tıkladığın gibi kendisi otomaik oturum açıyor. Kesinlikle herkes denemeli. Bilmeyenler için söylüyorum. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri