Kanalın ülke ayarı gözükmüyor

• Kullanıcı caglar1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alt kanalın para kazanmasını açmak için para kazanması açılmış ana kanalın özelliklerinden gelişmiş ayarlara girip Kanalı farklı Google+ profiline veya sayfasına taşı linkine tıklayın. size şifre soracak şifreyi girdikten sonra alt kanalın logosuna tıklayıp gelen ekranların hepsini kabul edip taşıma işlemini kabul edin. Alt kanalın para kazanması açılacaktır. bu arada ana kanal silinecek ancak ana kanalın ayarlarına girdiğinizde size yeni kanal oluştur diye soracaktır. Tekrar ana kanalı oluşturup para kazanmasını aktif edebilirsiniz.
Bu yöntem yeni hesaplar içindir. İçinde video bulunan ana kanallar ve alt kanallar silinebilir.

arkadaşlar para kazanma açmak istiyorum fakat ülke konumunu ayarlayın hatası alıyorum linke tıkladığımda ise ülke seçme kısmı yok bu sorunun bi çözümü var mı yoksa stoktaki mailler çöp mü oldu ?

yazık oldu kanallara peki suan kanal satıcılarında satılan kanallar ne durum da ? aynı sorun onlarda var mı yoksa yeni açılanlar sağlam mı

15 geldik ya bugün ya yarın sorunun kaynağı belli olucak

Vallah var olan kanallar çöpmü olacak arkadaşlar, geçici bir sorundur inş 15'i oldu hala bir güncelleme gelmedi googleye...

bi video gördüm adam çözmüş deniyicem bir iki güne videoda gördüğüm kadarıyla başarmış ayrıca yt çalışanı çözüm üzerinde çalışıyoruz demiş

bi video gördüm adam çözmüş deniyicem bir iki güne videoda gördüğüm kadarıyla başarmış ayrıca yt çalışanı çözüm üzerinde çalışıyoruz demiş

Gördüğünüz videoyu paylaşıp şöyle bir yöntem var arkadaşlar deneyebilirsiniz demek yerine ilgiliyi üzerine çekmek niye ?

Video linki atar mısınız hocam. inşallah bir çözüm buluruz şu işe.

An itibariyle bende ki eski onaysızlarla açılan kanalların kanal ,gelişmiş kısmında ülke ayarları çıkıyor,ve amerika yapınca para kazanmalar açılıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri