Amerika ipli acılan kanallarda para kazama acılıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar para kazanma açmak istiyorum fakat ülke konumunu ayarlayın hatası alıyorum linke tıkladığımda ise ülke seçme kısmı yok bu sorunun bi çözümü var mı yoksa stoktaki mailler çöp mü oldu ?
bi video gördüm adam çözmüş deniyicem bir iki güne videoda gördüğüm kadarıyla başarmış ayrıca yt çalışanı çözüm üzerinde çalışıyoruz demiş
bi video gördüm adam çözmüş deniyicem bir iki güne videoda gördüğüm kadarıyla başarmış ayrıca yt çalışanı çözüm üzerinde çalışıyoruz demiş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.