Hesabınıza giriş yaptıkdan sonra youtube logosuna tıklayın ben denedim öyle giriş yaptı hesabıma
bende işe yaramıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hesabınıza giriş yaptıkdan sonra youtube logosuna tıklayın ben denedim öyle giriş yaptı hesabıma
bende işe yaramıyor![]()
Bu sorunu her tarayıcıda ve en çok kanallarından birini Varsayılan yapanlar yaşıyor ve ne yaparsa yapsın diğer kanallara geçiş sağlayamıyor.. Bu Youtube'den kaynaklanan geçici bir sorun gibi görünüyor ama yine de diğer kanallara girebilmenin en basit çözümü şudur;
Varsayılan kanalınızda iken diğer kanallarınıza geçiş yapamıyorsanız, bulunduğunuz kanalda Analytics sekmesine gelin ve orada iken sağ üst köşeden geçmek istediğiniz kanalı seçin. Bu şekilde her kanalınıza rahatlıkla girebilirsiniz. Kolay gelsin.
Kesin işe yarayan çözümü iki konuda açıklamıştım.
http://www.ytpara.com/631690-post30.html
Hocam AdSense nasıl bağlarız peki adsense mailinden analiystice girebilmek için o maildede kanal açmamız gerekiyor bu da adsensi riske atmazmı
Arkadaşlar mesajlara bakılırsa bahsettiğim yöntem bazı arkadaşlarda işe yaramamış.. halbuki ben sorunsuz kullanıyorum ve uyguladığımdan beri hiç uyarı falan almıyorum. bakın tekrar ediyorum:
Tarayıcı GOOGLE CHROME olucak. Çerez temizliğide CLEANER Programı ile yapılacak.Burda önemli nokta,Cleaner'da UYGULAMALAR Bölümündeki tüm tikleri işaretliyoruz ve hepsini siliyoruz, sonra ARAÇLAR(en önemli detay) kısmında ayrı bir çerezler başlığı var ve ordaki çerezleri de tek tek silmek zorundayız. Bende böyle çözüldü!
""" Tarayıcı GOOGLE CHROME olucak.""" Birak chrom ile kanala girmeyi, pc den komple sil bence. Opera yada yandex kullanin.
biz burda tarayıcı tartışmıyoruz, sadece yöntemin işe yaradığı tarayıcıyı söyledim.
Tarayicimi tartisiyorum ben ! Insanlik edip chrom kulllanma diyoruz ! Sen chrom kullandiktan sonra yontem ise yarasa ne fayda ?
yok usta olmuyo cclaner kullanıyorum hem chrome hem dıger tarayıcılar sonuc olumsuz
kardeş iyimisin? sakin ol
bi önceki sayfada mesajımı iyi oku ve uygula hocam. bende çözüldüyse sende neden çözülmesin?
kardeş iyimisin? sakin ol
iyiyim kardes sagol.Zaten sakinim. Ben sadece chrom kullanma dedim. Cunku kanal kapanmalarinin en buyuk sebebleri arasinda chrom ilk basta geliyor.Kanallarin kapanmasin zarara ugrama diye bir tavsiyede bulundum. Ama sen tarayici tartismasina dundurdugumu soyluyorsun tesekur edercegin yere.
Neyse bosver hic soylememis olayim.
usta sen adsense baglayabılıyormusun kanal acıyorum ben ancak adsense baglanmıyo sorunum orda ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.