Kanallara giriş sorunu yaşayanlar ve çözümü

• Kullanıcı nothing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bu sorunu her tarayıcıda ve en çok kanallarından birini Varsayılan yapanlar yaşıyor ve ne yaparsa yapsın diğer kanallara geçiş sağlayamıyor.. Bu Youtube'den kaynaklanan geçici bir sorun gibi görünüyor ama yine de diğer kanallara girebilmenin en basit çözümü şudur;

Varsayılan kanalınızda iken diğer kanallarınıza geçiş yapamıyorsanız, bulunduğunuz kanalda Analytics sekmesine gelin ve orada iken sağ üst köşeden geçmek istediğiniz kanalı seçin. Bu şekilde her kanalınıza rahatlıkla girebilirsiniz. Kolay gelsin.

teşekkürler

Arkadaşlar mesajlara bakılırsa bahsettiğim yöntem bazı arkadaşlarda işe yaramamış, yada tam olarak yapamamışlar. ben sorunsuz kullanıyorum ve uyguladığımdan beri hiç uyarı falan almıyorum. bakın tekrar ediyorum:
Tarayıcı GOOGLE CHROME olucak. Çerez temizliğide CLEANER Programı ile yapılacak.Burda önemli nokta,Cleaner'da UYGULAMALAR Bölümündeki tüm tikleri işaretliyoruz ve hepsini siliyoruz, sonra ARAÇLAR(en önemli detay) kısmında ayrı bir çerezler başlığı var ve ordaki çerezleri de tek tek silmek zorundayız. Bende böyle çözüldü!

Son düzenleme:
Arkadaşlar mesajlara bakılırsa bahsettiğim yöntem bazı arkadaşlarda işe yaramamış.. halbuki ben sorunsuz kullanıyorum ve uyguladığımdan beri hiç uyarı falan almıyorum. bakın tekrar ediyorum:
Tarayıcı GOOGLE CHROME olucak. Çerez temizliğide CLEANER Programı ile yapılacak.Burda önemli nokta,Cleaner'da UYGULAMALAR Bölümündeki tüm tikleri işaretliyoruz ve hepsini siliyoruz, sonra ARAÇLAR(en önemli detay) kısmında ayrı bir çerezler başlığı var ve ordaki çerezleri de tek tek silmek zorundayız. Bende böyle çözüldü!

""" Tarayıcı GOOGLE CHROME olucak.""" Birak chrom ile kanala girmeyi, pc den komple sil bence. Opera yada yandex kullanin.

yok usta olmuyo cclaner kullanıyorum hem chrome hem dıger tarayıcılar sonuc olumsuz

kardeş iyimisin? sakin ol

bi önceki sayfada mesajımı iyi oku ve uygula hocam. bende çözüldüyse sende neden çözülmesin?

usta sen adsense baglayabılıyormusun kanal acıyorum ben ancak adsense baglanmıyo sorunum orda ?

kardeş iyimisin? sakin ol

iyiyim kardes sagol.Zaten sakinim. Ben sadece chrom kullanma dedim. Cunku kanal kapanmalarinin en buyuk sebebleri arasinda chrom ilk basta geliyor.Kanallarin kapanmasin zarara ugrama diye bir tavsiyede bulundum. Ama sen tarayici tartismasina dundurdugumu soyluyorsun tesekur edercegin yere.
Neyse bosver hic soylememis olayim.

iyiyim kardes sagol.Zaten sakinim. Ben sadece chrom kullanma dedim. Cunku kanal kapanmalarinin en buyuk sebebleri arasinda chrom ilk basta geliyor.Kanallarin kapanmasin zarara ugrama diye bir tavsiyede bulundum. Ama sen tarayici tartismasina dundurdugumu soyluyorsun tesekur edercegin yere.
Neyse bosver hic soylememis olayim.

pek sakin gibi yazmadın da.. zaten ben de normalde opera kullanıyorum. sadece şu an sorundan dolayı chrome kullanmak zorunda kalıyorum kardeşim. sağol yine de uyarın için.

---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

usta sen adsense baglayabılıyormusun kanal acıyorum ben ancak adsense baglanmıyo sorunum orda ?

adsense bağlayamama genelde spama, kara listeye düşmüşsen, çok aşırı derece yükleme yaptıysan, dünya geneli ve telif gibi durumlarda olur. benim de başıma gelmişti. bi türlü göndermiyo. tam olarak nası bi uyarı çıkıyo?

sanırım sorun ya genel ya da bazılarında sıkınyı var bende arkadaşın dediklerini uyguladım fakat aynı sonuç değişmedi.

Adsense bağlayamama sorunu bendede var. adsense mailiyle onayladıktan sonra kanala yönlendiriyorya-onayın tamamlanması için- orada adsense maili takılı kalıyor yani diğer kanala geçemiyorum.Biraz karışık yazdım ama :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri