Kanallarım Bölümü (link) Bozukluğu

Daha once de soyledik , ilgilenen olmadi ...

Hatta 3 - 4 tanede mod, admin, vs etiketledim gorsunler diye ama sanirim herkez ekmek kavgasinda...

Sistemin kaldirilmasina gerek oldugunu sanmiyirum cunku buyuk bir sikinti yoktur... Youtube guncelleme yaptiktan sonra gitti , sanirim ufak tefek bir ayar gerekli ...

bir up yapayım belki faydası olur.
buranın faydası bana çoktu..
şimdi kanalları takip edemiyorum.
bazı sebeplerden dolayı program kullanamıyorum

Hocalar siz belki evde oturup bu isi yapiyorsunuz yada ofisinizde ama benim veya benim gibi bazi kisiler bilgisayarlarindan ulasamayip cep telwfonundan yada baska yerden forum kullanici adi sifresiyle girip bakabiliyoruz....

Yoksa kanal takip bende de var :)

Hocalar siz belki evde oturup bu isi yapiyorsunuz yada ofisinizde ama benim veya benim gibi bazi kisiler bilgisayarlarindan ulasamayip cep telwfonundan yada baska yerden forum kullanici adi sifresiyle girip bakabiliyoruz....

Yoksa kanal takip bende de var :)

android uygulama vardı hocam onu satın al o zaman

işyerinde utube çıkışı yasak program vs işe yaramıyor takip yapamıyorum
işyerinde vds den ytpara ya girip kanal kontrolü yapıyorum.
her ay lokasyon aynı kalmak suretiyle vds değiştirmek prensibimdir.
(ip vs değişikliği olsun diye ) vds ye takip programları kurmuyorum.
iphone kullanıyorum android program olmaz. ( ayrıca cepten takip etmek benim için eziyet )

Yt araçları kısmında tek kesinti hesaplama çalışıyor onun dışındaki 2 fonksiyon işlevsiz şu anda.

Hala bir cevap yada bilgi yada düzeltilme durumu yokmudur?

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] , [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] , [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] , [MENTION=10033]fsever[/MENTION] , [MENTION=12623]zack[/MENTION] , [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] , [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] , [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] , [MENTION=9224]mNote[/MENTION] , [MENTION=11620]era[/MENTION] , [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] , [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] , @вαттυѕαу ...

Etiketi bol tuttum , malzemeden çalmadım ki birileri ilgilenirse şu Kanal Takip ve Özellikle Network Sorgulama çok seviniriz :( :confused:

kanalın kapak fotoğrafı bozuk bi resime dönüşüyo kapanınca bu şekilde kapandığını anlıyorum ben

Kanallar bölümündeki kontrol sistemi baştan yazılıyor hocam. Bittiğinde konu altında bilgilendireceğim.

hocam madem yeniden yazılıyor yapılabilirse
şablon arasına network sorgulamayı da ekleyebilirseniz süper olur.
İzlenme/Abone/VideoEklenme/network/Son Kontrol/Not
gibi....
sadece bir öneri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri