Kanallarım Neden Spam'a Düşüyor ? İşte Çözümü !

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Değerli Forum Üyeleri, Değerli Forum Yöneticileri

Birçoğumuzun ortak derdi kanalların belli bir süre sonrasında Spam Olarak algılanmasıdır.

ßen bunları ölçtüm biçtim, kanalların neden kapandığıyla ilgili bütün sorunları dinledim ve kendimce bir yöntem ortaya çıkardım.

Açılış İp'si farklı olan ve eski kanalların neredeyse hiç birisinin kapanmadığını tespit ettim. Özellikle de açılış İp' si farklı kanallar.

Şimdi hepinizin bildigi gibi satın alınan Gmail adresleri aynı gün içersinde kapanabiliyor, vs farklı sorunlar yaşatabiliyor .

Peki biz farklı iplerden açılmış Gmail Adreslerini Nasıl alacağız ?

Artık çoğumuz biliyordur Fake Bayan Profilleri almayı. İşin Profesyonelliğine bile gerek yok.

Bir bayan ismi ile herhangibir sohbet sitesine girip Karşınızdaki kişiden Gmail adresi alması konusunda ricada bulunabilirsiniz..

[emin olun çoğu memnuniyetle alacaktır :D ]

Yaklaşık 2 haftalık bir süreçte denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmış bir yöntemdir. ßu yöntem ile artık kanallar %95 kapanmıyor.

Artık geliştirmesini sizlere bırakıyorum. Sayglarımla :)

4000 ' e yakın facede bir tane fake hesap var arkadaşın istediğim zaman alabilirim her girdiğimde en az 10 mesaj 10 arkadaşlık isteği 50 60 bildirim 1000'e yakında organik abonesi var bunu değerlendireyim ben :D fikir için teşekkürler :)

İnternet Cafedeki bütün masaların İp' si Tektir. :) O yüzden kendini fazla yorma bunun yerine farklı cafelere gitmeni öneririm .

haaa öyle mi?? o zaman senin dediğin daha mantıklı fakat kim uğraşıcak arkadaşlara açtırmak daha iyi :)

bilgi paylaştıkça coğalır tesekkürler. ama ben kendimi karı yerine koymam :D . onlarca arkadasım var ve onların pcleri var rica ederim benim için bir gmail hesabı acarlar hem de telefon onaylı alırlar :) ..

bilgi paylaştıkça coğalır tesekkürler. ama ben kendimi karı yerine koymam :D . onlarca arkadasım var ve onların pcleri var rica ederim benim için bir gmail hesabı acarlar hem de telefon onaylı alırlar :) ..

valla dediğin olayı ben denedim hiç te sandığın gibi olmuyor. O yüzden iyisimi sen B planını uygulamaya bak :D

aslında mantıklıymış. ben de mahallenin veletlerini ekliyodum faceden, onlardan istiyodum. seve seve veriyolardı telefon numaralarını :)

ya da internet kafeye gidip sürekli masa değiştirerek :D:D

masa değiştirsen ne olur hepsi aynı ip olduktan sonra :)

---------- Mesaj saat 12:27:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:25:13 civarında gönderildi. ----------

3eRKaN hocam ben senin dediklerine katılmıyorum çünkü abartmadan günde 2-3 gmail açıldığı zaman aynı ip den de olsa sorun olmuyor ki zaten cep onay istiyor bir süre sonra açarken de o yüzden gerçek kişi olduğunuzu onaylanıyor, bu yüzden kapanmaz.

masa değiştirsen ne olur hepsi aynı ip olduktan sonra :)

---------- Mesaj saat 12:27:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:25:13 civarında gönderildi. ----------

3eRKaN hocam ben senin dediklerine katılmıyorum çünkü abartmadan günde 2-3 gmail açıldığı zaman aynı ip den de olsa sorun olmuyor ki zaten cep onay istiyor bir süre sonra açarken de o yüzden gerçek kişi olduğunuzu onaylanıyor, bu yüzden kapanmaz.

Saygı duyuyorum bildigin gibi devam edebilirsin :)

karşımızdaki kişi neden sen açmıyorsun diyebilir ?
veya hesabı açsa da telefon onayını türkiye üzerinden yapacaktır gmail hesabı açan kişi, bir de youtube a girdiğimizde tel onayı istemekte.. bunlar için stratejiniz nedir ?

karşımızdaki kişi neden sen açmıyorsun diyebilir ?
veya hesabı açsa da telefon onayını türkiye üzerinden yapacaktır gmail hesabı açan kişi, bir de youtube a girdiğimizde tel onayı istemekte.. bunlar için stratejiniz nedir ?

10 kişiye söylesen 4'ü 5'i kabul ediyor zaten, tel onayı işin bahanesidir. Doğru teli girsen dahi kabul edilmiyor.

Arkadaşlar buna gerek yok.

Modemi resetleyin 5 hesapta bir yeterlidir.

50 hesabınız mı var? 10 tane premium proxy alın. Hesap başı 1 proxy düşer.

Böylelikle saçma sapan uygulamalardan kurtulmuş oluruz.

proxy yemiyor Google

Free ve uptime oranı düşük proxyleri hiçbir sistem yemez.

Google'ın proxy yediğini herkes bilir.

En basitinden alıp analytics üzerinden deneyebilirsiniz.

Analytics Google'ın en gelişmiş izleme ve yorumlama sistemlerinden birisidir.

Ben proxy ile günde 500 adet hesabı çok rahat açabiliyorum.

Bu da proxy'nin işe yaradığının extra bir göstergesidir ki proxy'i kullanmanın farklı yolları bulunmaktadır.

Giden IP dinamik olduğu için her zaman IP farklı gözükür.

usta adamların spama düşmesi normal gecen bir tane video yükledim bakıyım sıralamadımı diye ilk sayfa kanallar tek kişinin ----01 ----02 ----03 diye diye 10a kadar gidiyor yakında youtube türk ipsini banlarsa şaşırmam böyle yapanlara allah kazandırmasın zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri