Kanallarımı Google+ İle Açtım ama

yakamoz01

Kayıtlı Üye
geçen ay toptan para kazanması kapatılan kanallarımı google + kullanarak açtım ve suan tekrardan aynı adsense hesabına bağlı olarak para kazandırmaya başladılar. ancak bundan sonra yapmam gereken bir şey var mı? kanallarım tekrar kazanmaya kapanır mı?

Sorunlu, ihtarlı tüm kanallarınızı silin.
Bundan sonra da ihtar gelirse o kanalı ya hemen silin ya da başka bir adsense hesabına taşıyın ki diğer kanallar zarar görmesin.

geçen ay toptan para kazanması kapatılan kanallarımı google + kullanarak açtım ve suan tekrardan aynı adsense hesabına bağlı olarak para kazandırmaya başladılar. ancak bundan sonra yapmam gereken bir şey var mı? kanallarım tekrar kazanmaya kapanır mı?

Ben de, bir kanalımı oluşturur oluşturmaz google + bağlantısını kesmiştim. 1 hafta sonra para kazanması kapanmıştı. Sonra google + bağlantısını aktif ettim ve para kazanma tekrar aktif oldu. Şu an 10 gün geçti sorun yok.

Öte yandan diğer kanalımın bağlantısını kesmemiştim ilk başta. Onun da para kazanması gitti. Sonra google + bağlantısını aktif ettim bir gün sonra tekrar kestim. Fayda etmedi.

Kısacası konuyu takipteyim.

şu google+ olayını bana anlatacak bir babayiğit yokmudur :)

sorumu güncelliyorum,
google + yöntemiyle açtığım kanalların para kazanması eskisi gibi değil. yani 1/10 u kadar. bu normal mi?

Google + la açtığın kanallar ana kanal mı yoksa alt kanal da var mı?

kazanç düşüklüğünün google+ ile alakası yoktur. sorunlu kanalı silme yetersiz. tekrar hepsi gidebilir. sorunlu olan kanalın gmailini ve bağlantılı olan tüm hesapları kökten silmen gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri