Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam 1k diyoruz da onu bulamayanlar da var![]()
301 in sonu kanalın kapatılması değil mi veyahut kıskanılıp flag değil mi
e çalıştığın partner mn rec olsa zaten bloke
adsense olsa konusuna merak edip girmedim ama sorunlu
bi quiz var..muhtemelen onu kullanıyor bu 301 ciler..o da kapananları ödemese belki kurtulurduk
ortalamadan bahsettim yoksa o da olmuyor :/
Hocam o 301 cilerde reklam yok zaten onlar video açıklamasına link verip ordan para kazanmaya çalışıyorlar vallahi onlardan gına geldi ölüp gitselerde kurtulsak.
Alacam videoyapı vuracam tekrardan tam özgünleştirmeyi.
Örnek : Binicem fıstığın üstüne vurucam kırbacı
Bak sonra neler oluyor. Upps şaka şaka hitti - ye gider sonra(yok be abi ne şakası deneme süresi alda gör). Paranteze aldırma şaka diyorum sana. Videoyap ın sahibi paraya ihtiyacı var. (Ya boşver sen onu dene dedim ya. Yüklenmiş bir kanalını ister bağla bota dene ister firefox eklentisiyle bağlamadan dene)
Örnek : Yüzüklerin efendisi simego. Efendimizzz
Alacam videoyapı vuracam tekrardan tam özgünleştirmeyi.
Bak sonra neler oluyor. Upps şaka şaka hitti - ye gider sonra(yok be abi ne şakası deneme süresi alda gör). Paranteze aldırma şaka diyorum sana. Videoyap ın sahibi paraya ihtiyacı var. (Ya boşver sen onu dene dedim ya. Yüklenmiş bir kanalını ister bağla bota dene ister firefox eklentisiyle bağlamadan dene)
iftar geç sizin orada galiba Efe Hocam ^^Alacam videoyapı vuracam tekrardan tam özgünleştirmeyi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.