Kanallarımın eskisi gibi izlenmemesi neden olabilir ?

Bu 301 ciler banlanmıyor mu ben ne zaman bişey arasam 301 cilerden bulamıyourm :D

301 in sonu kanalın kapatılması değil mi veyahut kıskanılıp flag değil mi
e çalıştığın partner mn rec olsa zaten bloke
adsense olsa konusuna merak edip girmedim ama sorunlu
bi quiz var..muhtemelen onu kullanıyor bu 301 ciler..o da kapananları ödemese belki kurtulurduk

Hocam o 301 cilerde reklam yok zaten onlar video açıklamasına link verip ordan para kazanmaya çalışıyorlar vallahi onlardan gına geldi ölüp gitselerde kurtulsak.

Ben 2013te ilk başladığım zamanlar atıyorum bir içeriğe bakıyordum futbol videosumu 3 sayfa vardı.Yıl 2015 oldu şimdi bakıyorum 25 sayfa futbol videosu tamamen :D duyanın gelmesi çöp olmasından dolayı oluyor bu durumlar.Gazetelerde bile youtube milyonlar kazanın diye haberler çıkıyor.

Konuyu okurken tv ile bağlanıp kanal takibe bakayım dedim bende izlenimler ne durumda diye, en çok kazandıran kanal kapanmış. Çok canım acıdı be :) bugün 2-3 katı izlenim artışı vardı, çok izlenim alıncada sıkıntı

Mobilden gönderildi

Demekki youtube çalıştığın kategoride yeterince kıyım yapmıyor. :D
O yüzden videoların gerilerde kalıyor hep...

spamcı sayısı artıyor millet okadar dedik arkadaşına dahi söyleme lise giden çocuklar özellikle yaz tatilini fırsat bilip doluştular bu iyi günleri her geçen gün azalacak gelir

Alacam videoyapı vuracam tekrardan tam özgünleştirmeyi.

Örnek : Binicem fıstığın üstüne vurucam kırbacı:)

Bak sonra neler oluyor. Upps şaka şaka hitti - ye gider sonra(yok be abi ne şakası deneme süresi alda gör). Paranteze aldırma şaka diyorum sana. Videoyap ın sahibi paraya ihtiyacı var. (Ya boşver sen onu dene dedim ya. Yüklenmiş bir kanalını ister bağla bota dene ister firefox eklentisiyle bağlamadan dene)

Örnek : Yüzüklerin efendisi simego. Efendimizzz

Bak sonra neler oluyor. Upps şaka şaka hitti - ye gider sonra(yok be abi ne şakası deneme süresi alda gör). Paranteze aldırma şaka diyorum sana. Videoyap ın sahibi paraya ihtiyacı var. (Ya boşver sen onu dene dedim ya. Yüklenmiş bir kanalını ister bağla bota dene ister firefox eklentisiyle bağlamadan dene)

seni de kaybettik.. iyi bilirdik vesselam.. :)

abi bi hava al istersen :D

iftar geç sizin orada galiba Efe Hocam ^^

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri