TuKeNeCeGiZ
Yasaklanmış
Bir sene önce böyle değildi işte.simdi video patladığı zaman geriye sayım başlıyor acaba beni kim indirecek diye düşünüyorsun..içerik sahiplerinden çok youtuber lar çelme takıyor saolsun.
mobil mesaj
Yaw arkadaş 1 yıllığına göreve gittim dışarı geçen yıl (şuan istifa ettim çalışmıyorum) yaw insanlar kalite üretirdi, emek sarfederdi, araştırırdı. Kaliteli bir çalışma ortaya çıkardığımız zaman trend olurdu, 3-4-5 ay elimize adam gibi para geçerdi sıkıntılarımızı giderirdik. Şimdi insanları anlayamıyorum ya amacınız nedir sizin? Derdiniz nedir? Bakın bizler eskiler, bu sistem ilk çıktığından beri işin içinde olanlar şuan ekmek parası kazanmakta sıkıntı yaşıyorsa emin olun sizi adi ş....ler siz kuruş para kazanamazsınız. Burnunuzdan fitil fitil gelir o paralar. Bakın beddua almayın, bugün benim canım çok kötü yandı ekmek teknemi patlattılar canım acıdı resmen, tek kelime beddua etmedim. Ama şuna eminim ki benim canımı yakan her hangi ş....sizse ben görmesem de reel hayatta sürüm sürüm sürünecek, kazanacağı üç beş kuruşuda hastane köşelerinde harcıyacak (beddua etmiyorum) buna eminim çünkü.