Kanallarımın eskisi gibi izlenmemesi neden olabilir ?

Bir sene önce böyle değildi işte.simdi video patladığı zaman geriye sayım başlıyor acaba beni kim indirecek diye düşünüyorsun..içerik sahiplerinden çok youtuber lar çelme takıyor saolsun.

mobil mesaj

Yaw arkadaş 1 yıllığına göreve gittim dışarı geçen yıl (şuan istifa ettim çalışmıyorum) yaw insanlar kalite üretirdi, emek sarfederdi, araştırırdı. Kaliteli bir çalışma ortaya çıkardığımız zaman trend olurdu, 3-4-5 ay elimize adam gibi para geçerdi sıkıntılarımızı giderirdik. Şimdi insanları anlayamıyorum ya amacınız nedir sizin? Derdiniz nedir? Bakın bizler eskiler, bu sistem ilk çıktığından beri işin içinde olanlar şuan ekmek parası kazanmakta sıkıntı yaşıyorsa emin olun sizi adi ş....ler siz kuruş para kazanamazsınız. Burnunuzdan fitil fitil gelir o paralar. Bakın beddua almayın, bugün benim canım çok kötü yandı ekmek teknemi patlattılar canım acıdı resmen, tek kelime beddua etmedim. Ama şuna eminim ki benim canımı yakan her hangi ş....sizse ben görmesem de reel hayatta sürüm sürüm sürünecek, kazanacağı üç beş kuruşuda hastane köşelerinde harcıyacak (beddua etmiyorum) buna eminim çünkü.

Kanallar değil de kanallara yüklenen videolar eskisi gibi izlense ne olacak. Piyasa adi ******** dolu. Adam gibi iki kanal yapamayınca, adam gibi etiket, başlık, içerik, kaliteli video üretemeyince milletin kanalına sarıyor flag, sahte telif ne varsa gönderiyor ********ler. Hele ki yüklediğin video trend olmuşsa hiç sevinme ömrü 24 saati geçmez. İşte böyle adi ********lerle dolup taştı bizim gibi ev geçindirenlerin ekmek teknesi.

dedigine katilmamak elde degil ancak uzun sure yukledigin hicbir videoya hit gelmeyince insan hit gelsede kapanirsa kapansin diyesi geliyor.

bir baska dusuncem de cok hit cekmeyecek videolarla stabil bir gelir saglamak.

dedigine katilmamak elde degil ancak uzun sure yukledigin hicbir videoya hit gelmeyince insan hit gelsede kapanirsa kapansin diyesi geliyor.

bir baska dusuncem de cok hit cekmeyecek videolarla stabil bir gelir saglamak.

Kesinlikle bir kanalın hiti en fazla günlük 5-6k olacak fazlası olmayacak zaten tatminkar kazançlar elde ediliyor. Benden size tavsiye bir videonuz hit almaya başladıysa ve tatminkar bir gelir elde ettiyse 10 15 20 günde. Sözü fazla uzatmaya gerek yok hem kanalı sağlam tutma adına, hemde parayı alma adına videoyu gizleyin. Ödemeyi alın sonra tekrar gizliden çıkarın şansınızı deneyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri