[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] iyi adamdı..
zamanında botu sayesinde kazanmıştım helvasını yeriz artık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] iyi adamdı..
Selam arkadaşlar
Çalıştığım film olsun çizgi olsun attığım kanallar artık haftada bini bile bulmuyor..
Hiç sonradan da patlayacakmış gibi bir hava yok..
Yutubum botunu kullanıyorum ve hiç bir render yapmadan atıyorum
Sizce sebep renderlemeden aynı videoyu atmak mıdır?
Emeğime değmediği için artık konu açmak durumunda kaldım...vds ye videonti programına mı geçmeliyim
memet hocam anlıyorum seni bende gönüllüleri tutuyorum dokunulmazlığı aldılar diye göbek atıyorum şu andaSurvivor ünlüleri tutuyorum. Hayatımda hep nasıl futbol takımı için üzülüyorlar diye düşünüyordum. Ünlüler kaybetmek üzereyken sinirden yazmıştım. Bu survivor ile ben fanatikleri anlamış oldum. Üstteki mesajda Pozitif enerji için iyi geliyorKriz bana gelmesindense ben krize giderim dedim. Sonuç ortada
memet hocam anlıyorum seni bende gönüllüleri tutuyorum dokunulmazlığı aldılar diye göbek atıyorum şu anda![]()
arada bende survivor izlerimde bu survivor turabi yada hasan tutup fanatikcesine savunan yada mesaj atanları oldum olasılı anlamıyorum pek kaliteli bir programda değil ama arada tartışmalarını izlemek iyi gidiyor fakat ilkez survivor fanatiği birini görüyorum oda çok ilginçmişBen bir ihtimal ya yarın gece ünlülerden elenirse diye çok üzülüyorum. Sen bence aksine daha cok üzülmelisin. Kaybetseydiniz iyi oyuncu olan hasan veya hilmicem in gitme ihtimali kalkar begümü yollar daha kuvvetli takım yapardınız diye düşünmelisin. Varya bu cümleleri nasıl yazıyorum bilmiyorum. Hep eşim yüzünden bu survivor fanatiği oldum. Şimdi eşim 2 temmuz survivor kıbrıs finali için kıbrısa gidelim diyor. Ve akşıma yatıyorVarya bu fanatiklik pis duyguymuş ya. Yoksa bir maç için şehirden şehire gidenleri hiç anlayamayacaktım. Hayat bunuda gösterdi
arada bende survivor izlerimde bu survivor turabi yada hasan tutup fanatikcesine savunan yada mesaj atanları oldum olasılı anlamıyorum pek kaliteli bir programda değil ama arada tartışmalarını izlemek iyi gidiyor fakat ilkez survivor fanatiği birini görüyorum oda çok ilginçmiş
Ben farklıyım hocamŞaka bir yana survivorun başladığı günden beri tüekiye maçları hariç reyting rekorunu kıran başka kanal olmadı. Yani düşün hergün survivor var, hergünün reyting rekoru tv8 de. Fanatikler kendini belli etmiyordur.
Neyse arkadaşlar böyle bir konu benim önceki sayfadaki lagaluga mesajımla kirlettiğim için özür dilerim. Kaldığı yerden konu devam etsin.
Dipnot: Harbiden o mesajım gizli bir yönlendirmedir. Anlayana...
4 aylık kanalı tekrar ozgunlestirdim hiç izlenmeyen kanal ikinci gün 1k izlendi ve yükselişe geçti...kırbaç falan gerek yok iyi davranınAlacam videoyapı vuracam tekrardan tam özgünleştirmeyi.
Örnek : Binicem fıstığın üstüne vurucam kırbacı
Bak sonra neler oluyor. Upps şaka şaka hitti - ye gider sonra(yok be abi ne şakası deneme süresi alda gör). Paranteze aldırma şaka diyorum sana. Videoyap ın sahibi paraya ihtiyacı var. (Ya boşver sen onu dene dedim ya. Yüklenmiş bir kanalını ister bağla bota dene ister firefox eklentisiyle bağlamadan dene)
Örnek : Yüzüklerin efendisi simego. Efendimizzz
Küçük bir şey eklemek istiyorum.siz sürekli à keyword ünde takılıp kaliyorsunuz B ye geçin C yi deneyin.. rekabet artan yerlerde olasılıklar azalır.rekabetin az olduğu yerlerde çalışın öyle yerler varki bir iki kişi çalışıyor sadece.oralari bulun ...aynı sorun 3 aydır var bende istediğim videoyu geçiririm ama hit yok 15 günde 50 bin izlenen videolar 90 günde 500 izlenmemiş hala bende mi sorun var bilemiyorum.
Küçük bir şey eklemek istiyorum.siz sürekli à keyword ünde takılıp kaliyorsunuz B ye geçin C yi deneyin.. rekabet artan yerlerde olasılıklar azalır.rekabetin az olduğu yerlerde çalışın öyle yerler varki bir iki kişi çalışıyor sadece.oralari bulun ...
tek keyword günlük x k alabilirsiniz ama orda ki rekabet ve sirkülasyon sizi yorar...
20 kişilik pastayı 20 kişi yerseniz küçücük dilime razı olmanız gerekir. ..20 kişilik pastaya iki kişi girerseniz 10 ar dilim alır iftarı sahur hepsini cikartirsiniz.
mobil mesaj
Ben bu işi ek iş olarak yapıyorum özellikle zaman yönetimi konusunda sürekli kendime programlar cikartirim...zaman az değil sadece doğru kullanamiyoruz bunu her gün daha iyi anlıyorum. .farklı dillerle ugrasmak çok keyifli oluyor aradiginizi bulamiyorsunuz ama bir yerde bir anahtar var oda etiketler.videolarin keyword lerine bakın ufkunuz genisleyecek.Cevap için tşk.
aslında bunun farkındayım ancak bazen kolay olmuyor bu işlem anlamadığınız dillerde salaklaşıp kalıyorsunuz.
Bir de üzerine vaktiniz yoksa stabil bir düşüş çizgisinden kaçamıyorsunuz.
Survivor ünlüleri tutuyorum. Hayatımda hep nasıl futbol takımı için üzülüyorlar diye düşünüyordum. Ünlüler kaybetmek üzereyken sinirden yazmıştım. Bu survivor ile ben fanatikleri anlamış oldum. Üstteki mesajda Pozitif enerji için iyi geliyorKriz bana gelmesindense ben krize giderim dedim. Sonuç ortada
Bir sene önce böyle değildi işte.simdi video patladığı zaman geriye sayım başlıyor acaba beni kim indirecek diye düşünüyorsun..içerik sahiplerinden çok youtuber lar çelme takıyor saolsun.Kanallar değil de kanallara yüklenen videolar eskisi gibi izlense ne olacak. Piyasa adi ******** dolu. Adam gibi iki kanal yapamayınca, adam gibi etiket, başlık, içerik, kaliteli video üretemeyince milletin kanalına sarıyor flag, sahte telif ne varsa gönderiyor ********ler. Hele ki yüklediğin video trend olmuşsa hiç sevinme ömrü 24 saati geçmez. İşte böyle adi ********lerle dolup taştı bizim gibi ev geçindirenlerin ekmek teknesi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.