Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Sildigim kanalları geri kurtarıyorum ama gariplik var. Para kazanmalar açılmış halde hatta video ortası reklam süreleri dahi girilmiş halde geliyor. Normalde yeşil dolar simgeleri sönük gelmesi lazımdı. Şuan boşa kurtarma yaptığımı düşünüyorum. Büyük ihtimal sistem hatası yüzüne böyle oldu adsenseler.

Sildigim kanalları geri kurtarıyorum ama gariplik var. Para kazanmalar açılmış halde hatta video ortası reklam süreleri dahi girilmiş halde geliyor. Normalde yeşil dolar simgeleri sönük gelmesi lazımdı. Şuan boşa kurtarma yaptığımı düşünüyorum. Büyük ihtimal sistem hatası yüzüne böyle oldu adsenseler.

Aynısı bana oldu, ama hepsinde değil bazıları dediğin şekilde geldi diğerlerinide ben kendim aktif ettim garibime gitmişti zaten

sistem hatası güncellemeler çok oluyo bu aralar zaten hiç bir nedensiz neden gitsin zaten panelde de bişey yazmıyo ülke bugu gibi bişey heralde..

Arkadaşlar bi kaç gün önce bi hesabımda adsense kapanmıştı, bir hışım kanalları partnere taşımaya başladım 3 saat sonra tabi kurtaramadıklarımın para kaznması gitti ve öylece kaldım, sonrasında forumda araştırma yaptım ve adsense ve para kazanmalar gittiyse işin geri dönüşü olmayacağı söylendi, adsense kapandığından içine girme imkanı dahi olmuyordu kapananlar bilirler. sonra bunlardan elle tutulanların yedeğini alıp onlarıpartnere sokma kararı almıştım ki yedeklediğim kanaldaki videoları silmek için girdiğimde hiç bi mail vs olmadan geri eski durumuna geldiğini gördüm dolar ışıkları yanmıyordu fakat herşey eskisi gibi olmuştu benn hesap pinsiz olduğu içibn durumu görmek üzere yniden kazanmaları vs açmadım gene elden geldiğince imkanı olan kanalları partnere taşıdım, bu şekile reklamlar vs yeniden açtım. Yani o zamanki durum da hiç bir şeye benzemiyordu ve herhalde sistemsel demiştim, bu gunki olaylar da buna benziyor, benim buradan sormak istediğim bu iki olay yani bu gun yaşananlar da buna benzediğinden bu şekilde de olsa bir olay yaşayan oldu mu acaba? Ben de iyiye yorarak olayın sistemsel olduğunu düşünüyorum çünkü bşreysel olarak para kazanması giden kanallara baktığımda mail de gelmemiş telif vs de yokama para kazanma gitmiş gördüm. tabi yanlış anlaşılmasın burada bahsettiğim iki adsense farklı adsenseler yani kapanıp geri gelenle i bu gun kendisine bağlı pek çok kanalın alakasız şekilde parası gien hesap. Bulaşmayım, düşünmiyim diyorum ama gene başladı stres sıkıntı. of gecenin şu saatinde forum ahalisi de kalabalıkdeğil. sanırım pek çok kişide olan bir durum ve henüz haberdar olmayanlar da çoğunlukta. şimdi pek çok felaket tellalı da çıkacaktır iki ay toplu ödeme olduğu durumdaki gibi bi sürü senaryo da çizilecektir.

Tüm kanalları kurtardım. Benim fikrim sadece sistem hatası. Şuan para kazanmaların gittiginin farkında olmayan kişiler vardır. Ama bugünkü kesinleşmede olay çıkmadı. Benim dahi para kazanmalar gitmiş haldeyken normal bir şekilde kesinleşti. Eğer sistem hatası olmasa kesinleşmezdi.

Keşke foruma önceden baksaymışım heba ettim güzelim kanallarımı :D

Ya simdi konu acmayayim dedim ama bu f... atanlara diyecek soz bulamiyorum.. Cidden diyecek soz bulamiyorum..

Bugün birsürü quize bağlı kanalıma dünya engeli geldi ve para kazanmaları gitti, acaba adsensedeki kanallarada engel geliyoda görünmüyo olabilirmi?

Canını mı sıktılar abi sabah sabah.

Ya flaglamislar bir kanalimi. itiraz ediyorum ama otomatik mail geliyor, kanal acik diyor. Sacma sapan bir durum. Bir videomu kaldirmis YouTube kapamadan once, sebebi insanlari YouTube harici bir siteye yonlendirmek.. Isin ilginc yani, videonun hicbir yerinde ne bir link var, ne de baska bisey :) Cildirmamak elde degil.

valla bende de sabah bı baktm kanalların para kazanması gitmiş para kazanmaya giriorm devre dısı kalmıştır dior bi kere daha gitmişti orda en azından bı kanalı soyluyodu bu kanaldandır dıye
ustelık ben her kanala max 2 video yukluyrm zatn para kazanmann gitmesi imkansız
2. adsens de 2 kanal bağlı hala çalışyor raporlar gelıyor vs ve kesinleşme oldu nomalde para kazanma giden kanalda %95 kesinti olurdu ama %19 olmuş anlamadm ne oluyor

Son düzenleme:
arkadaşlar benim adsenseye bağlı tüm kanallar gitti. şuanda sıfır sıfır sıfıır :)

muhtemelen sizlerde de aynı adsenseye bağlı tüm kanallarda para kazanma gidecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri