Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Beyler peki adsense hesabında hiç çizgi film vs çalışmamış olan, kanallarında "full episode" , "full movie" tarzı kelimeler geçmeyen ve kapanan var mı?

çizgi film çalıştığım ve full episode yazan kanallar sağlam :)
tabi bu söylediklerim farklı bir adsenseye bağlı..

şimdilik o adsensede para kazanma ile ilgili bir sorun yok..

bence bu sorun adsense ile ilgili değil arkadaşlar kanallar la ilgili çünkü bir adsense deki kanalın para kazanması gitmişken yine aynı adsense de ki başka bir kanal sağlam hiç bir sorun yok..

silip kurtarma yöntemiyle para kazanmayı açtığım kanalın para kazanması ertesi gün yine gitmiş aynı işlemi tekrardan yapıp kanalı partnere mi bağlasam ?

bence bu sorun adsense ile ilgili değil arkadaşlar kanallar la ilgili çünkü bir adsense deki kanalın para kazanması gitmişken yine aynı adsense de ki başka bir kanal sağlam hiç bir sorun yok..

hocam umarım olmaz ama, muhtemelen bahsettiğiniz sağlam kanalda da para kazanma gidecek :(

çizgi film çalıştığım ve full episode yazan kanallar sağlam :)
tabi bu söylediklerim farklı bir adsenseye bağlı..

şimdilik o adsensede para kazanma ile ilgili bir sorun yok..

Peki sorun yaşayan adsense'te malum işleme girmeme sorununu yaşamış mıydınız? Sorun yaşanmayan da yaşanmışmıydı işleme girmeme sorunu?

Anket soruları şöyle olabilir.
İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler
Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler
vs vs herkes birşeyler yazsın ona göre anket açarsınız.

Peki sorun yaşayan adsense'te malum işleme girmeme sorununu yaşamış mıydınız? Sorun yaşanmayan da yaşanmışmıydı işleme girmeme sorunu?

yok hocam. her iki adsense de işleme girdi bu ay...

şuanda para kazanması giden kanalların bağlı adsense nin haziran ödemesini temmuzda almıştım.
hatırlarsanız bir çoğumuzunki bir sonraki ay ödenmişti..

onun haricinde bir sıkıntı yaşamadım..

14 kanalım bir adsense bağlı olarak para kazanıyorum. 14 kanalımda para kazanmaya kapatıldı. hesabı kapatıp kurtarma seçeneği ile tekrar açıyorum hepsi eskisi gibi para kazanmaya açılıyor fakat bi süre sonra yeniden hepsi para kazanmaya kapatılıyor. Para kazanma açıldığı zaman kanallara tek tek bakıyorum tüm eşleşen videoları sildim dünya geneli engel bir video yok fakat yine kanallar para kazanmaya otomatik olarak kapatılıyor. Bunun çözümü nasıl olur ? Tavsiyeniz var mı ? Hangi kanalda sorun olduğunu nasıl bulabilirim ? Tüm kanalları adsense den çıkarıp tek tek bağlayıp hangi kanalda sorun olduğunu mu çözmem gerekiyor. Yardımınıza ihtiyacım var..

yok hocam. her iki adsense de işleme girdi bu ay...

şuanda para kazanması giden kanalları bağlı adsense nin haziran ödemesini temmuzda almıştım.
hatırlarsanız bir çoğumuzuki bir sonraki ay ödenmişti..

onun haricinde bir sıkıntı yaşamadım..

Ben de onu soruyodum hocam, sen de haziran ödemesini temmuzda almışsın.

Benim de haziranı temmuzda alan adsense'lerdeki kanallarda kazanmama olayı var. Sorun yaşamayan adsense hesabını geçen ay açmıştım, onda hiç problem yok şu an.

Ben bir anket açayım en iyisi, sebebi bulmaya çalışalım.

14 kanalım bir adsense bağlı olarak para kazanıyorum. 14 kanalımda para kazanmaya kapatıldı. hesabı kapatıp kurtarma seçeneği ile tekrar açıyorum hepsi eskisi gibi para kazanmaya açılıyor fakat bi süre sonra yeniden hepsi para kazanmaya kapatılıyor. Para kazanma açıldığı zaman kanallara tek tek bakıyorum tüm eşleşen videoları sildim dünya geneli engel bir video yok fakat yine kanallar para kazanmaya otomatik olarak kapatılıyor. Bunun çözümü nasıl olur ? Tavsiyeniz var mı ? Hangi kanalda sorun olduğunu nasıl bulabilirim ? Tüm kanalları adsense den çıkarıp tek tek bağlayıp hangi kanalda sorun olduğunu mu çözmem gerekiyor. Yardımınıza ihtiyacım var..

tüm kanalları kapat bir süre bekle bence hocam..
hemen geri açma

Ben de onu soruyodum hocam, sen de haziran ödemesini temmuzda almışsın.

Benim de haziranı temmuzda alan adsense'lerdeki kanallarda kazanmama olayı var. Sorun yaşamayan adsense hesabını geçen ay açmıştım, onda hiç problem yok şu an.

Ben bir anket açayım en iyisi, sebebi bulmaya çalışalım.

aynı durumdayım hocam..
yeni açtığım ve hazirandaki o sorunlu dönemde bile ödemesini aldığım adsensede çok şükür şuanda da bir sıkıntı yok
anketi aç bakalım hocam... ne gibi sonuçlar elde edeceğiz..

https://productforums.google.com/forum/#!forum/monetization-on-youtube Bir çok kişi bu sorundan şikayetçi.Kanal paylaşanlara baktığımda içeriklerin hepsi farklı.

beyler sanki bir sorun var gibi duruyor başka yabancı forumları da gezmek lazım..

https://productforums.google.com/forum/#!topic/monetization-on-youtube/AwvXw-SY5Q8

tarihleri yazmıyor mirza senin konunun ..

ve atameh senin verdiğin link 2013 konusuna ait

tek adsense çalışıyorum tüm kanallarımın para kazanması gitti ama şu anda eskiye göre azda olsa görüntüleme ve tık sayısı artıyo , kapanan kanallarımın
Topluluk kuralları İyi durumda
Telif Hakkı İyi durumda
sadece Bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır. diyo
hatta kontrol panelinde YouTube İş Ortağı Programı'na katılın bile yazıyo

şu anda detaylı kontrol yaptığımda telifli olarak ayırdığım 1-2 kanalımın para kazanması gitmemiş :S
inş bi sorun vardır düzeltirler bu normal bi durum değil bence

Son düzenleme:
İki adsensem vardı sürekli ödeme aldığım adsense'nin para kazanması gitmiş. 2 aydır ödeme eşiğini geçmeyen adsense'de sorun yok..

Arkadaşlar kanalı nereden sılıp nerden gerı kurtarma yapıyoruz acaba ?

bende 2 adsens var bırınde sorun yok devam otekinde para kazanma uçmuş ama çok az da olsa goruntulenme artıyuor 2 saatte 10 goruntulnme falan :)

bu şekilde para kazanma tekrar yeşile dönüyor hocam o sebepten ancak ne kadar sağlıklı bir yol bilemiyorum çünkü bir kaç arkadaş tekrar kapandığı yönde postlar gönderdi.

hocam sız sılıp tekrar gerı kurtardınızmı acaba ?

1 eylül Qiz yetmioydu şimdi bide bu çıktı bu ay ve eylül ortasına kadar sıkıntı devam eder bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri