Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Quiz'e bağlı 1 kanalın para kazanması gitmiş.Başlıkta full episode,full movie yazmıyordu etiketler,açıklamalar,oynatma listesi boştu.

@вєякαη

pub id'esine göre para kazanma gitmiyor eğer öyle olsaydı yöneticiyi değiştirsek bile kurtaramazdık. yöneticiyi değiştirdiğin de belli sayıda kanal sayısı spam'a düşmeyince para kazanma gitmiyor. aslında para kazanmanın gitmesi olayı tamamen content id'e ihlalelerinden kaynaklıydı şimdi ki durumun çözümü var gibi bu çözüme en çok [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yaklaştı yöneticiyi değiştirdikten sonra 10 gündür para kazanması gitmiyor

Youtube ekibi ne yaptıysa bizim için pek iyi olmadı. Bir tane video dünya engeli yediği zaman direk kanalın para kazanması gidiyor.

tüm kanalları sildim kalanlarıda taşıdım quize 3. günde gitti para kazanma
şimdi yönetici değiştireceğim inşallah olur.

Hocam selam konuyla ilgili acil bişey soracagım yıllardır kullandıgım mail "a" benim, şimdi önce "b" sonra da "c" maillerini ekledim. "a" mailini yönetici olarak silmem mi gerekiyor şimdi "b" yi ana mail yaptıktan soınra ? yıllardır kullandığım maili ?

evet arkadaş vermiş cevabı.

bugünde diğer yöntemi deniyorum a b c maili olayını sonuçları yazarım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] arkadaşın söylediğini ben tam anlamadım.

evet buaralar para kazanma kapanması sıklastı cozumu bulan arkadaslar yardımcı olursa sevınırız

[MENTION=8951]Dean[/MENTION], eski adsenselerin tamamı yaşıyor. yeni adsenseler ne durum da bilmiyorum. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sorunu çözecek bir bug buldum diyor ama tam emin değil.

google çöp spamı, 301'i, sahte f..lgı, hit kasanları bitireceğim diye yaptığı güncellemelerin oluşturduğu bir şişme bir arıza bir beklenmedik sonuç hali herhalde. tilkiden kurtulmak isteyen köylünün kümesi yakması gibi bir durum.

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

kimse de çözüm için kafa yormuyor.

simdi sizler ile bu konuda 2 haftadir yasadiklarimi anlatiyim 1 er 1 er

1. kanalimin para kazanmasi gitti butun kanalalri sildim adsense gmailini degistirdim admini yani ve bu ay param sorunsuz yatti

2. kanallarimi recover ettim e mail yolu ile... bir kismini partnere bagladim partnerde sorun olmadi 2 haftadir temiz gidiyor biri copystrike yemis

3. 2 gun once yine aynisi oldu yeni actigim adsense e bagladim ertesi gun yine ayni kanallarin para kazanmasi gitti FAKAT 3. adsense ime bagli olan diger kanallarin para kazanmasi gitmedi tertemiz duruyor

buradan bneim cikardigim sistemde sorun olabilir yine bn bircok kez mesaj attim fakat olumlu yanit alamadim hep otomatik msj gleiyor adsense imi kontrol ettirdim bir sorun yok dediler

eger partnerlik ile claisiyorsaniz en temizi bir partnere baglamak sanirim ben hem partner hem adsense calisiyorum partnere guvenim 0 dir fakat mahkum olarak bunu yaptim.

normalde para kazanmanın gitmesi bir kanalın content id'e hatasına düşmekten kaynaklanır ve bütün kanallar seri şekilde giderdi, geride bir tane bile bırakmazdı. şimdi kanallar temiz 10 kanaldan 6 sının para kazanması gidiyor 4 u kalıyor. ne oluyor. acaba yabancı forumlar da bir şeyler söyleyen var mı sorunla ilgili.
@Web_Scripti söylediğinin aynısını uyguluyorum olumsuz olursa yazarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri