Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar hesap ayarından google ürünlerini sil diyerek silersek sonra tekrar hesabı aktif edersek para kazanması açılır mı ? ben yaptım açılmadı heralde aradan biraz zaman geçmesi lazım kazandıran bir kanalımın para kazanması gitmiş böyle olup para kazanmasını açan arkadaşlar var mı
Bir telefonla 2-3 tane kurtarma telefonu ekleyebiliyoruz.O sorunu nasıl çözdünüz?benimde kanallarım gitti hepsi.. ama sunu söleim silin gmail hesablarının hepsini 12 sat sonra kurtarma ile acın. bi kere yaptım oldu yarın bakalım işalah acılır
Bir telefonla 2-3 tane kurtarma telefonu ekleyebiliyoruz.O sorunu nasıl çözdünüz?
Bir telefonla 2-3 tane kurtarma telefonu ekleyebiliyoruz.O sorunu nasıl çözdünüz?
E-maille oluyorsa sıkıntı yok hocam.Hotmail oluyor herhalde?kardeş ... telefon la olacak illa diye bişi yok. bi tane ikincil e postan olsun onla kurtarırsın hepsinde o e posta yazsın . birde silmeden önce hesapları en son nezaman oturum actın kanalı nezaman olusturdun şifresi bilgilerini bi yere yaz sonra sil 12 24 saat sonra düzelcek. yapamam diosan pc ne bağlanayım özelden yaz
E-maille oluyorsa sıkıntı yok hocam.Hotmail oluyor herhalde?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.