Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Birini kurtardım bu sefer başka bi kanal gitti. Resmesn sapıttı yav. insan nedenini söyler.

Arkadaşlar hesap ayarından google ürünlerini sil diyerek silersek sonra tekrar hesabı aktif edersek para kazanması açılır mı ? ben yaptım açılmadı heralde aradan biraz zaman geçmesi lazım kazandıran bir kanalımın para kazanması gitmiş böyle olup para kazanmasını açan arkadaşlar var mı

Aynı sorun bendede var ne oluyor anlamadım.Hiçbir telif falan da yoktu.Sürekli bir sorun kafayı yememek elde değil.

Youtube genel bir temizlik yaptı anlaşılan, umarım kısa sürelidir ve kalıcı bir politika değildir. Eskiden para kazanmaya bir tek kanalınız kapatılsa adsenseye bağlı tüm kanallar giderdi şimdi kapatılan kanallar diğerlerini etkilemiyor.

Aceba para kazanmaya kapattıkları kanalların parasını ödeyecekler mi,
google + ları ile beraber kökten silince feshedilen kanal gibi paraları kurtarabilecekmiyiz
bundan sonra bu politika ile fesih yerine para kazanmaya mı kapatacaklar kanalları

hepsi soru işareti. KAnallar flagtan kolay kapanmaz olmuştu sevinmiştim tamda bu olayın genel olarak patlak vermesi hiç iyi olmadı.

Allah sonumuzu hayır etsin

Arkadaşlar hesap ayarından google ürünlerini sil diyerek silersek sonra tekrar hesabı aktif edersek para kazanması açılır mı ? ben yaptım açılmadı heralde aradan biraz zaman geçmesi lazım kazandıran bir kanalımın para kazanması gitmiş böyle olup para kazanmasını açan arkadaşlar var mı

En az 6 saat bekle hocam sağlıklı bi şekilde geri geliyor kanallar bu şekilde

açsanız bile artık tekrar gidiyor para kazanma. konusu vardı okursanız artık işe yaramıyor. partner çalışın kafanız rahat etsin ünlemi derdi çok niye adsense çalışıyorsunuz ki hiç anlamam.

benimde kanallarım gitti hepsi.. ama sunu söleim silin gmail hesablarının hepsini 12 sat sonra kurtarma ile acın. bi kere yaptım oldu yarın bakalım işalah acılır

Bir telefonla 2-3 tane kurtarma telefonu ekleyebiliyoruz.O sorunu nasıl çözdünüz?

kardeş ... telefon la olacak illa diye bişi yok. bi tane ikincil e postan olsun onla kurtarırsın hepsinde o e posta yazsın . birde silmeden önce hesapları en son nezaman oturum actın kanalı nezaman olusturdun şifresi bilgilerini bi yere yaz sonra sil 12 24 saat sonra düzelcek. yapamam diosan pc ne bağlanayım özelden yaz

kardeş ... telefon la olacak illa diye bişi yok. bi tane ikincil e postan olsun onla kurtarırsın hepsinde o e posta yazsın . birde silmeden önce hesapları en son nezaman oturum actın kanalı nezaman olusturdun şifresi bilgilerini bi yere yaz sonra sil 12 24 saat sonra düzelcek. yapamam diosan pc ne bağlanayım özelden yaz
E-maille oluyorsa sıkıntı yok hocam.Hotmail oluyor herhalde?

Biraz önce baktım benim bir adsensedeki kanalların da para kazanma kapatılmış ama hiçbirinde mail vs. yok nasıl gelmez anlamadım.

Para kazanması giden ve nası acacagını bilmeyen akradaşlara team ile bağlanarak yardımcı olabilirim su an.

İlk defa böyle bir şey yaşıyorum tüm kanalların para kazanması gitmiş.Kategoriyle mi alakalı,etiketle mi başlıkla mı bilmiyorum inşallah yarın açılır yoksa 0'dan geri dönmek çok zor olucak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri