Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Arkadaşlar, boşuna kimse kanallarını silmesin deneyenlerin tamamında para kazanma tekrar gitmiştir.

Benim gibi yepyeni taptaze körpecik kanallar yapanlarda quiz kabul edecek hale gelene kadar kanallarını tekrar açıp para kazanması gidik bir şekilde hayaller kurarak beklemeye devam edecek. Sonrasında direkt quiz.

Bir sorum daha var arkadaşlar tecrübeme dayanarak iyi okuyun;

10 Kanal yapmıştım 8 ini hemen adsense'e bağladım hepsi bir kaç günlük. Bağladıklarımın hepsinin para kazanması uçtu ama bağlamadığım 2 tane sapa sağlam. Yani bu sistem adsense üzerinden çalıştı. Gene kanalları açtığımızda adsense üzerinden tekrar yakalayıp para kazanmalarını kapattıklarını düşünüyorum. Bir şekilde adsenselerimiz bir inceleme listesine girdi iyi ihtimalle. (Kanıt olarak; quize taşınan kanallar kapanmıyor çünkü adsense'de gözükmedikleri için kapatıcı yazılım link alıp yönlenemiyor)

Soru şu,

Adsense hesabını silersek, kanalların adsense bağlantısı yok oluyor mu? Hiç deneyen olmuş mu bugüne kadar? Adsense silinince kanallar özgür kalır mı? Eğer kalıyorsa benim teorime göre kanallar silik haldeyken adsense silinirse ve kanallar özgür kalırsa bağlantıları düşerse, tekrar açıldıklarında kanalların para kazanı gitmez diye düşünüyorum.

Bilgileri olanlar döktürsün...

Arkadaşlar, boşuna kimse kanallarını silmesin deneyenlerin tamamında para kazanma tekrar gitmiştir.

Benim gibi yepyeni taptaze körpecik kanallar yapanlarda quiz kabul edecek hale gelene kadar kanallarını tekrar açıp para kazanması gidik bir şekilde hayaller kurarak beklemeye devam edecek. Sonrasında direkt quiz.

10 Kanal yapmıştım 8 ini hemen adsense'e bağladım hepsi bir kaç günlük. Bağladıklarımın hepsinin para kazanması uçtu ama bağlamadığım 2 tane sapa sağlam. Yani bu sistem adsense üzerinden çalıştı. Gene kanalları açtığımızda adsense üzerinden tekrar yakalayıp para kazanmalarını kapattıklarını düşünüyorum. Bir şekilde adsenselerimiz bir inceleme listesine girdi iyi ihtimalle. (Kanıt olarak; quize taşınan kanallar kapanmıyor çünkü adsense'de gözükmedikleri için kapatıcı yazılım link alıp yönlenemiyor)

Soru şu,

Adsense hesabını silersek, kanalların adsense bağlantısı yok oluyor mu? Hiç deneyen olmuş mu bugüne kadar? Adsense silinince kanallar özgür kalır mı? Eğer kalıyorsa benim teorime göre kanallar silik haldeyken adsense silinirse ve kanallar özgür kalırsa bağlantıları düşerse, tekrar açıldıklarında kanalların para kazanı gitmez diye düşünüyorum.

Hocam sorunuza şu cevabı vereyım kanalları başka adsenseye bağladıgımız zaman eski adsenseyle zaten ilişiği kalmıyor ama yinede para kazanması gidiyor yanı olay o kanalları sadece partnere sokabiliyoruz.

Soru şu,

Adsense silinirse bağlantısı kalabilir.Para kazanmasını açmadan bekletip sonra partnere bağlayabilirsin eğer dediğin gibi gitmiyorsa.

Hocam sorunuza şu cevabı vereyım kanalları başka adsenseye bağladıgımız zaman eski adsenseyle zaten ilişiği kalmıyor ama yinede para kazanması gidiyor yanı olay o kanalları sadece partnere sokabiliyoruz.

Bak oda doğru gene allak bullak olduk

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

Adsense silinirse bağlantısı kalabilir.Para kazanmasını açmadan bekletip sonra partnere bağlayabilirsin eğer dediğin gibi gitmiyorsa.

Sildik bir kere şimdi hepsini açıp para kazanlarının tekrar gideceğini bile bile bırakıp zamana quize girecek hale gelmelerini beklicez. Bu zamanda belki teknik sıkıntıdır açılır belki incelemedir açılır belki 30 gün cezadır açılır belkide hiç açılmaz komple banlanırız göreceğiz.

Adsense e girdim tek haneli kazanç görünce şaşırdım bi baktım kanalların para kazanmasını kapatmış herhangi bir uyarı falan da yok ne kadar süre sonra geçecek gibisinden bilgisi olan ticket atan var mı ?

Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.Para kazanması giden adsense hesaplarının bildiğimiz yöntemle açtığımız zaman direk kapanıyor.Çözüm açılan adsense para kazanması kapanmadan partner bağlamak galiba.Peki adsense tüm kanalları partner yaptıktan sonra bir dahaki ay nasıl bir kesinti ile karşı karşıya kalırız.

Beyin fırtınası yapıp adsense hesaplarını kurtarmalıyız.

benimde bugün 0'ı görünce farkına vardım ve işin kötü yanı hangi kanaldan dolayı kapandığıda yazmıyor para kazanmanın gitme sebebini

mayıs haziran kazançlarını temmuzda toplu olarak aldığım 2 adsense 'nin de kanallarında para kazanma uçmuş.
şimdilik bir çözümü yok galiba..
sonuç olarak şimdi ne yapıyoruz kısaca biri yazabilirmi ? 60 sayfa okumayım şimdi :)

diğer adsense hesaplarımında para kazanması gitmiş bu sefer gerçekten yolun sonuna doğru geliyoruz sanırım

mayıs haziran kazançlarını temmuzda toplu olarak aldığım 2 adsense 'nin de kanallarında para kazanma uçmuş.
şimdilik bir çözümü yok galiba..
sonuç olarak şimdi ne yapıyoruz kısaca biri yazabilirmi ? 60 sayfa okumayım şimdi :)

ben okudum hocam hiçbirşey yapamıyoruz, yeni adsense açıp deneyen var mı yenilerinde de aynı sıkıntı mı var ?

Aynı şekilde videolarda ya da başka bir şeyde sıkıntı yok herhangi bir uyarı da yok sadece kırmızı var

6 adsensem var 3 tanesi geçen ay ki problem de 2 aylık ödeme aldım. Diğerleri ay ay ödeniyor. 2 ayı birden aldığım adsenseler de para kazanmalar gitti. diğerleri sağlam şükür. Ya gene bi sıkıntı var ya da bir çay demleyip herşeye 0 dan başlamak var

Adsenseye bağlı olmayan kanallarda sıkıntı yok lakin bağlı kanalların hepsine para kazanma kapandı. Kurtardıklarımı quize taşıdım.

Partnere taşımak çözüm değil zaman kaybı silip yenisini atma daha efektif olacaktır. Para kazan açıp quize taşıdığım kanalların çoğuna dünya engeli geldi yalan oldu. Sorunlu adsenseye yeniden kanal bağlamak için sorunlu tüm kanallar muhakkak silinmeli sonrasında daha önce spama düşen adsense nasıl kurtarılır isiml bir başlık vardı. Pub id spama düşen adsenselerimi nasıl kurtardığımı yazmıştım http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/76076-adsensenin-spama-dusmesi-2.html deneyip tekrardan görmek lazım isteyen arkadaşlar uygulayabilir.
Hepimize geçmiş olsun.

bu durumda denediniz mi hocam yeni kanalların para kazanları gidiyomu

aksama 0 tertemiz kanal bağlı adsenseye kanal bağlıcam bakalım oda gidecek mi ona göre sonuçları buraya yazarım bir kişi yorumu beğensin

Arkadaşlar,

Para kazanmanın kapanması olayı, incelemeye girip geçen ay geçersiz trafik kesintisi yaşayan adsenselerin aldığı cezadır (bir aylık ceza). Ve bir ay süre ile o adsense lere bağladığınız kanalların para kazanması gidecektir.

Yapabileceğimiz iki seçenek var,
ya kanalları kurtarıp parnere bağlayacağız,
yada kanallara hiç dokunmayıp bir aylık bu süre geçince para kazanmaları tekrar açacağız...

Yt de para kazanmanın kapatılma sebebi olarak yönlendirdiği sayfa: https://support.google.com/youtube/a...21469130799850

"Geçersiz tıklama etkinliği gibi Google ın AdSense program politikalarını ihlal eden iş ortaklarının para kazanma özelliği 30 gün boyunca geçici olarak askıya alınır"

Arkadaşlar,

Para kazanmanın kapanması olayı, incelemeye girip geçen ay geçersiz trafik kesintisi yaşayan adsenselerin aldığı cezadır (bir aylık ceza). Ve bir ay süre ile o adsense lere bağladığınız kanalların para kazanması gidecektir.

Yapabileceğimiz iki seçenek var,
ya kanalları kurtarıp parnere bağlayacağız,
yada kanallara hiç dokunmayıp bir aylık bu süre geçince para kazanmaları tekrar açacağız...

Yt de para kazanmanın kapatılma sebebi olarak yönlendirdiği sayfa: https://support.google.com/youtube/a...21469130799850

"Geçersiz tıklama etkinliği gibi Google ın AdSense program politikalarını ihlal eden iş ortaklarının para kazanma özelliği 30 gün boyunca geçici olarak askıya alınır"
639 mesajın için de en mantıklısı :)

Şahsi görüşümdür,
render yapıp yükleyen arkadaşlar içinde böyle bi durumu yaşayan varsa üzülürüm, ama yapılan kanalları kopyalayan bir kişinin başına gelmiş ise üzülmem hatta sevinirim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri