Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Arkadaşlar,

Para kazanmanın kapanması olayı, incelemeye girip geçen ay geçersiz trafik kesintisi yaşayan adsenselerin aldığı cezadır (bir aylık ceza). Ve bir ay süre ile o adsense lere bağladığınız kanalların para kazanması gidecektir.

Yapabileceğimiz iki seçenek var,
ya kanalları kurtarıp parnere bağlayacağız,
yada kanallara hiç dokunmayıp bir aylık bu süre geçince para kazanmaları tekrar açacağız...

Yt de para kazanmanın kapatılma sebebi olarak yönlendirdiği sayfa: https://support.google.com/youtube/a...21469130799850

"Geçersiz tıklama etkinliği gibi Google ın AdSense program politikalarını ihlal eden iş ortaklarının para kazanma özelliği 30 gün boyunca geçici olarak askıya alınır"

Hocam kanalları 30 gün para kazanması devre dışı bekletmek demek.Eylül 11 kesinleşmelerden 0 lira alacağımız anlamına gelir.Eylül 11 sonra para kazanma açılması Ekim 11 kesinleşmeye eklenebilir ağustos kazancı ama o zaman zarfında kanallar v.s kapanma adsense durumu sıkıntıya girebilir.

Sonuçta virüslü kanalı silip para kazanmayı aktif ediyorduk.Şimdi aktif edince para kazanma tekrar kapanıyor.Başka bir yol bulursak para kazanmayı tekrar aktif edebilir.Sonuçta virüslü kanalı silip aktif etmekte bir youtube açığıydı.Yeni br yöntemde öle.

Yani yine en mantıklısı quize bağlamak.Benimde fazla adsense var 2 tanesi bu durumda diğer 3 sıkıntı yok.Diğer 2 tanesi daha bakmadım sistemimden dolayı.Sıkıntılı adsenselerde mecbur taşıycam partnere inş açılırda 1-2 saat içinde hallederiz.

Hep sıkıntı :(

Arkadaşlar,

Para kazanmanın kapanması olayı, incelemeye girip geçen ay geçersiz trafik kesintisi yaşayan adsenselerin aldığı cezadır (bir aylık ceza). Ve bir ay süre ile o adsense lere bağladığınız kanalların para kazanması gidecektir.

Yapabileceğimiz iki seçenek var,
ya kanalları kurtarıp parnere bağlayacağız,
yada kanallara hiç dokunmayıp bir aylık bu süre geçince para kazanmaları tekrar açacağız...

Yt de para kazanmanın kapatılma sebebi olarak yönlendirdiği sayfa: https://support.google.com/youtube/a...21469130799850

"Geçersiz tıklama etkinliği gibi Google ın AdSense program politikalarını ihlal eden iş ortaklarının para kazanma özelliği 30 gün boyunca geçici olarak askıya alınır"

çok mantıklı geldi hocam peki sana bi soru sorcam
11 inde kesinleşen mıktarları alabılcekmiyiz ?

639 mesajın için de en mantıklısı :)

639 mesajın içinde 39 tanesinde öyle yazıyor, kafadan ben 5 kere yazdım. Tabi bunun olabilecek en iyi ihtimal olduğunuda.

Youtube aynı açıklamada ya 1 ay kapandığını yada kökten kapandığını yazıyor. Biz iyi olana bakıyoruz kökten kapanma ihtimalide var. Kurtarabilen kurtarsın kanallarını adsense'in kara kaşına kara gözüne bakmayın. Bu adamlar gerçekten tam bir köpek.

Çokça bahsettim tekrar bahsedeyim. Maaşların gecikmesinde bu adsense'de gecikme yapmıştı ve tüm kanalları temizlemiştim içerisinde ki. Ödemeler geldikten sonra artık rahatlayıp bu adsense'e tekrar yüklendim şimdi yepyeni körpecik kanalların kazanması gitti kanallarda izlenim yok bir şey yok. Olay tamamen adsense ile ilgili bir durum.

---------- Spam Engelliyici 09:49 ---------- Önceki Mesaj 09:47 ----------

Edit: Eğer ödemeler gene yapılmazsa gerçi ben hesabı boşalttığım için eşiği geçememişim. Sizlerden gelen gelişmelere bakacağım. Ödemeler gene askıya alınırsa aynı gün adsense'i, hesabı direk sileceğim.

adsense çalışmadığımdan bilmiyorum adsense TL olarak mı ödüyor. öyleyse bu ay çok ciddi kur farkı oldu bunun için bu ay P.K ları kapatıp önümüzdeki ay açacak olabilirler. Sonuçta google kar etmiyor parayı döndüren bir şirket.

Render yapıp 301 bile yapmadığım yani tamamen organik tıklama olan daha 2-3 gün önce açtığım kanallarda yaşadığım durumdur

Geçen hafta cuma kimlik ile onaylanmış, doğrulama ödemesi yapılmış adsensenin içindeki para 1 hafta geçmesine rağmen ödenmedi,geçen ay geçersiz etkinlik kesintisi olmuştu sizce 22 sinde ödenir mi bu para ?

adsense çalışmadığımdan bilmiyorum adsense TL olarak mı ödüyor. öyleyse bu ay çok ciddi kur farkı oldu bunun için bu ay P.K ları kapatıp önümüzdeki ay açacak olabilirler. Sonuçta google kar etmiyor parayı döndüren bir şirket.

fazla zorlama bi çıkarım olmuş kardeş:D

Bu kadar sorun yaşayan var hiç bir bildirim olmadan kimse ticket atmadı mı ?

Ciddi ihlaller para kazanma özelliğinin, 30 günlük askıya alma süresi olmaksızın anında kalıcı olarak devre dışı bırakılmasına neden olabilir. :D haydaaa

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

Farkı nedir ?
İkisi de spam işte.

Farkı birisi gece gündüz render alır diğeri 5 dk ile botla çeker . Ortada emek söz konusu

Farkı nedir ?
İkisi de spam işte.

Yahu tamam spam basıyorsunuz bari render yapan adama laf atmayın,bi taraftarda saatlerce renderle uğraşan adam öteki tarafta günde 50 kanal basan adam,bunların ikisi aynı yani öyle diyorsun.İkiside spam nedeniyle kapanabilir ama buna sebep olan render yapan adam değil renderli videoları alıp binlerce kanala kopyalayanlar,spamcılar her anlamda bozguncu benim için,videoyu da etiketleride açıklamayı da herşeyi ayağa düşürüyorlar.

Son düzenleme:
Ciddi ihlaller para kazanma özelliğinin, 30 günlük askıya alma süresi olmaksızın anında kalıcı olarak devre dışı bırakılmasına neden olabilir. :D haydaaa

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

Farkı birisi gece gündüz render alır diğeri 5 dk ile botla çeker . Ortada emek söz konusu

Doğru zaten videoyu da siz çektiniz spam spamdır o video ne benimdir ne senindir ben botla atıyorsam bot da benim yerime render yapıyor zaten.

---------- Spam Engelliyici 13:36 ---------- Önceki Mesaj 13:34 ----------

Yahu tamam spam basıyorsunuz bari render yapan adama laf atmayın,bi taraftarda saatlerce renderle uğraşan adam öteki tarafta günde 50 kanal basan adam,bunların ikisi aynı yani öyle diyorsun.İkiside spam nedeniyle kapanabilir ama buna sebep olan render yapan adam değil renderli videoları alıp binlerce kanala kopyalayanlar,spamcılar her anlamda bozguncu benim için,videoyu da etiketleride açıklamayı da herşeyi ayağa düşürüyorlar.

Geçin bu işleri Allah aşkına spamcılar bozguncu diyorsunuz da yaptığımız şey tamamen aynı sen spamcı değilsin ben spamcıyım helal valla mantığa bak sanki filmi sen çektin milyon dolarlar harcadın bana spamcı diyorsun kendine emekçi.

Geçin bu işleri Allah aşkına spamcılar bozguncu diyorsunuz da yaptığımız şey tamamen aynı sen spamcı değilsin ben spamcıyım helal valla mantığa bak sanki filmi sen çektin milyon dolarlar harcadın bana spamcı diyorsun kendine emekçi.

Evet haklısın benim yaptığım renderı sen veya o veya şu kopyalayacak ve bu aynı şey olucak çok komiksin vesselam,evet spamcılar bozguncular çöplük yapmaktan başka bi halta da yaramıyorlar.İşin kolayına kaçıyorlar araştırıp bulup render yapıp bi ton uğraşan ( insanların )emeğini çalıyorlar.
Sonra da konularda ağlıyorlar.

Son düzenleme:
Doğru zaten videoyu da siz çektiniz spam spamdır o video ne benimdir ne senindir ben botla atıyorsam bot da benim yerime render yapıyor zaten.

Benim kendime emekçi dediğim yada milyon harcıyorum dediğim yok mübalah yapıp üste çıkan sensin:) Senden on kat daha fazla zaman harcıyorum içerik arıyorum video düzenliyorum en azından benim açtığım kanallar youtube ortamını kirletmiyor adam gibi kanal oluyor.Hala açtığınız yüzlerce çöp kanalı aklamaya çalışıyorsunuz pes

50 liralık bot varken 300-500 liraya dedicated alıp adam akıllı render alan insanlarla kıyaslanamazsınız bunu anlayın :)

Evet haklısın benim yaptığım renderı sen veya o veya şu kopyalayacak ve bu aynı şey olucak çok komiksin vesselam,evet spamcılar bozguncular çöplük yapmaktan başka bi halta da yaramıyorlar.İşin kolayına kaçıyorlar araştırıp bulup render yapıp bi ton uğraşan ( insanların )emeğini çalıyorlar.
Sonra da konularda ağlıyorlar.

Katılıyorum kendi kategorimde benim render aldığım videolarla dolu piyasa önüne gelen kopyalıyor.Ben uğraşıcam o kadar dg ,ses eşleşeni geçmeye oda 2 tıkla kopyalıcak sonra aynı kefeye konucaz oh ne güzel :) Madem oda benim gibi spamcı yapsın kendi renderını kendi videoları atsın ama oda haklı böyle daha kolay nasılsa biri geçmiş engelleri...

Benim kendime emekçi dediğim yada milyon harcıyorum dediğim yok mübalah yapıp üste çıkan sensin:) Senden on kat daha fazla zaman harcıyorum içerik arıyorum video düzenliyorum en azından benim açtığım kanallar youtube ortamını kirletmiyor adam gibi kanal oluyor.Hala açtığınız yüzlerce çöp kanalı aklamaya çalışıyorsunuz pes

Şimdi ben sana katılıyorum ama bende render yapan biriyim bayağı emek harcıyorum ne çektiğimi biliyorum.Özgün spam ne kadar zor olduğu herşeyi yaptığımızı düzenlediğimizi 1 kanal için kendimi youtube youtube atanlarla tabi ki kıyaslamam ama isteyen istediğini yapar.Keşke herkes az yapsa öz yapsa

beyler bu kısır döngü tartışmalarını bırakıp asıl sorunumuzla ilgili yazılar yazsak nasıl olur...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri