Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
WEB adsense'de aynı durumda.Dün yönetici değiştirdim 48 saat dolmasını bekliyorum sonra şifremi unuttum ile kod alıp gireceğim.İlk kanalı bağlayıp beklicem.Bakalım işe yarar umarım.

arkadaşlar bilgilendir me yazayım
para kazanma giden kanalı sıfır adsenseye koyduğunuzda yine gidiyor
ben denedim durum bu şekilde

şu söylediğin bir güncelleme olduğu tezini güçlendiriyor. bir kesime vurup diğer kesime vurmamış olsaydı o zaman kuskuyu yemiştik. neyse yeni eski spam özgün ne varsa indirmişlerse yazılımcı arkadaşların söylediği gibi sağlam bir güncelleme yapıyorlar.

WEB adsense'de aynı durumda.Dün yönetici değiştirdim 48 saat dolmasını bekliyorum sonra şifremi unuttum ile kod alıp gireceğim.İlk kanalı bağlayıp beklicem.Bakalım işe yarar umarım.

@Web_Scripti hocamızın konunun üzerine gittiği gibi seninde gitmeni bekliyoruz. adsense düzelmezse bot satamayacaksın farkındasın herhalde :)

Hocam ben adsense sorununu çözeyimde siz bot satın almasanızda olur :)

Üstadım, sorunun üzerine gitmediğimi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Şu ana kadar pek çok test yaptım fakat sonuçlar malesef bende de olumsuz. Eğer olumlu bir sonuç olursa tabiki açıklarım.

Bunun dışında benim bot satmaktan çok daha büyük derdim şu andaki adsense. Sadece kendi adıma değil, oradan aldığı para ile aile geçindiren insanların adına da çok stress altındayım.

Bir diğer yandanda artık youtube'un muslukları kapatmaya başlamasınında etkisi var. Bunca süredir açık bir şekilde partnerler aracılığı ile spama müsade eden youtube hem partnerleri hem adsense üzerindeki spami bitiriyor.

Benim şu andaki tablodan çıkarımlarım malesef çok iç açıcı değil.

Hiç bitmez bir yolunu buluruz diye düşünmeyin. Her adsense'e 10 kanaldan fazlasını bağlatmıyorum der, partnerlere kapanan kanal başına yaptırımını arttırır dolayısı ile spamın önüne geçmiş olur.

Youtube spam konusunda artık yeterli doyuma ulaştı tüm webdeki videoların en az 5 kopyası zaten sistemde. Dolayısı ile artık zaman bunların daha çok defalarca kopyalanmasını engelleyerek son kullanıcıyı kaçırmaması.

Hep işin bizim tarafımızdan bakmamak lazım youtube da son kullanıcı olarak girdiğinde maskelemesiz video kalmadı gibi bişey. Bunun bir sonu mutlaka olacaktı.

Ha herşey bitti mi buraya kadar mı ? elbetteki değil.. Belirli kriterlere göre partnerlerle çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiki gelirleri elde etmek için daha çok çalışacağız.

Ben şu anda alternatif planımı uygulamaya sokuyorum 1-2 gün içinde zannediyorum tamamlamış olurum. Ha inşallah bu sırada başka bir çözüm buluruz aynı yöntem devam ederiz.

Benim uğraşan arkadaşlara tavsiyem, kanalları restore ederek para kazanmalarını açtıktan sonra geri kapanmasını bir avantaj olarak düşünmek deneme yanılma ile kapanma sebebi bulmak.

Benim testlerimden çıkan bir kaç sonuç ( çok extrame sonuçlar değil ama biraz yol gösterebilir diye düşünüyorum )
1) Kapanmaların adsense bazında olması açıkça bu adsenselerin mimlendiğinin göstergesi dolayısı ile aynı adsense e bağlı şekilde para açmayla uğraşmamak.
2) Yöneticilerden bağımsız olarak bir bloke uygulandı, mesela bir adsense hesabıma denemek için yarısını başka bir yönetici ile yarısını asıl sahibi ile bağlamıştım tamamı gitti. Demekki yönetici ekleyerek yapmamız bişeyi değiştirmiyor.
3) Para kazanması kapanan kanalların tekrar açıldığında belirli bir aralıkta tekrar kapanmasından yola çıkarak, cron bir kontrol sağlanıyor sanıyorum 2 haftada bir gibi bir kontrol.
4) Bu kontrol api key bazlı değil aynı api key üzerinde olup adsense bağlannaların para kazanması kapandı ama aynı keydeki partnerdeki kapanmadı.
5) Bağlanan adet sayısı sanıyorum bir kriter değil yazıları okuduğumda 10-20 kanal bağlı adsenselerde gitmiş (bende 100-200 bağlıydı bi adsense'e)
6) Anladığım kadarıyla adsense bir algoritma ile partnerlere uyguladığı yaptırımı kendisine de uyguluyor %xx den fazla sorunlu kanal varsa yada %xx den fazla banlı kanal varsa gibi bir filtreleme yapıyor olabilir.

Çıkarımlarım bunlar..

Kısa vade planı içinde şunu tavsiye edebilirim, restore edip kanalın para kazanması açıkken adsenseden çıkartıp partnere alabilirsiniz. En azından önemli kanalları şu an için taşımış olabilirsiniz.

Bir gelişme olursa tekrar yazarım. Forumda çok fazla yazı yazmak istemiyorum satış konusu dışında, herkes gergin o yüzden uzakdan bakıyorum zannetmeyin üzerinde çalışıyorum.

Anladığım kadarıyla adsense bir algoritma ile partnerlere uyguladığı yaptırımı kendisine de uyguluyor %xx den fazla sorunlu kanal varsa yada %xx den fazla banlı kanal varsa gibi bir filtreleme yapıyor olabilir

En çok dikkat çeken madde bu oldu sıraladıklarınızın içinde bence çok mantıklı kesinlikle üzerine düşülmeli..

bir kota gelmişse yeni adsenseler de neden gidiyor ? 1 2 kanal ekli adsenselerin neden para kazanması gidiyor peki ?

Anladığım kadarıyla adsense bir algoritma ile partnerlere uyguladığı yaptırımı kendisine de uyguluyor %xx den fazla sorunlu kanal varsa yada %xx den fazla banlı kanal varsa gibi bir filtreleme yapıyor olabilir

En çok dikkat çeken madde bu oldu sıraladıklarınızın içinde bence çok mantıklı kesinlikle üzerine düşülmeli..

bir kota gelmişse yeni adsenseler de neden gidiyor ? 1 2 kanal ekli adsenselerin neden para kazanması gidiyor peki ?

Sorunlu kanalı yeni adsenseye bağlamış olmayasın? Şuana kadar Adsensemde herhangi bir sorun yok. 3 aydır kullanmıordum öyle tek tük kanal bağlardım 2 haftadır kanal bağlamışım yine sorun yok. Inşallah hiçkimse sorun yaşamaz ve sorun yaşayanların sorunu da gider

yukarda konuşan arkadaşlar da muhtemelen benim gibi yapmıştır. mesela adsenseye 20 kanal ekliyse ve para kazanma gittiyse yönetici dahil hepsini kökten silip sıfır yönetici ekleyip tekrar kanal basmaya başladık yine gitti sonra geride yine kanal bırakmayarak yönetici dahil hepsini sildik tekrar başladık 3 4 gün sonra tekrar gitti.

geçmişte 1 2 defa para kazanmamız gittiği oldu ama bağlı kanalları silip yöneticiyi değiştirdiğin de sorun ortadan kalkmıştı.

Sorunlu kanalı yeni adsenseye bağlamış olmayasın? Şuana kadar Adsensemde herhangi bir sorun yok. 3 aydır kullanmıordum öyle tek tük kanal bağlardım 2 haftadır kanal bağlamışım yine sorun yok. Inşallah hiçkimse sorun yaşamaz ve sorun yaşayanların sorunu da gider

yukarda konuşan arkadaşlar da muhtemelen benim gibi yapmıştır. mesela adsenseye 20 kanal ekliyse ve para kazanma gittiyse yönetici dahil hepsini kökten silip sıfır yönetici ekleyip tekrar kanal basmaya başladık yine gitti sonra geride yine kanal bırakmayarak yönetici dahil hepsini sildik tekrar başladık 3 4 gün sonra tekrar gitti.

geçmişte 1 2 defa para kazanmamız gittiği oldu ama bağlı kanalları silip yöneticiyi değiştirdiğin de sorun ortadan kalkmıştı.

Benim sorumun cevabı yok. Yeni adsenseye eski kanaları bağladın mı? parası giden yeni adsenseye?

hayır bağlamadım. denemelerimi de yeni kanallarla yapıyorum. şu yaşadığımız sorun farklı bir şey. para kazanmanın gitmesi content id'e hatasından kaynaklı olduğuna göre eşleşen yok engel yok ne diye durduk yere para kazanmasını atıyor anlamış değil. inşallah yazılımcı arkadaşların söylediği gibi geçici bir durumdur.

Benim sorumun cevabı yok. Yeni adsenseye eski kanaları bağladın mı? parası giden yeni adsenseye?

Arkadaşlar adsense çalışmaya nasıl devam edeceğiz ?

Yeni, 0 adsense açsak ve yepyeni kanallar bağlasak sorunsuz devam edebilir miyiz?

Siz ne yapıyorsunuz ?

Yeni, 0 adsense açsak ve yepyeni kanallar bağlasak sorunsuz devam edebilir miyiz?

Siz ne yapıyorsunuz ?

2 yeni adsensem var 1 tanesine çalışayım dedim oda aynı oldu diğerine de dokunamıyorum ben onlara onlar bana bakışıyoruz günlerdir.

yukarda bazı arkadaşlar yeni adsenselerin de sıkıntı yaşadığını söyledi. şu aşamada content id'e hakkı olmayan kanallar dışında kimsenin garantisi yok. yazılımcı arkadaşların sorunu tespit etmesini beklemekten başka çare yok. videoyap'ın ve uploadextra'nın sahipleri konuyla ilgilendiklerini yazdılar yukarda.

Siz ne yapıyorsunuz ?

YT ya güncelleme yapıyor yada spamı birme kararı aldı.Ayrıca sormak istiyorum yurt dışında yaşayıp Adsense yurtdışı adres kayıtlı olup,yurtdışı bankaya ödeme alan var mı ? Varsa para kazanması gitti mi ?

Dün yeni adsense açmaya çalıştım ABD,ALmanya,Avusturalya vs seçince telefon numarası doğrulama istemezken Türkiye seçince telefon doğrulaması istiyor.Acaba diyorum sadece türkiyede yaşayanlar için mi geçerli para kazanmaların gitmesi.

content id'e hakkı olmayan bütün kanallar spamdır. milletin gamer kanalı var ben özgünüm diyor. nereye özgünsün ? özgünsen neden content id'e hakkın yok ? olsan olsan normal şartlar da kapanmayacak kaliteli bir spam kanalısın.

spamı bitireceğim diyorsa content id'e kanalları dışında hiç bir kanalı eklemeye izin vermemesi gerekir. mesela hulu isimli video paylaşım sitesine sadece resmi kanallar video koyabiliyor. şuan yaşadığımız sorun başka bir şey bambaşka.

YT ya güncelleme yapıyor yada spamı birme kararı aldı.Ayrıca sormak istiyorum yurt dışında yaşayıp Adsense yurtdışı adres kayıtlı olup,yurtdışı bankaya ödeme alan var mı ? Varsa para kazanması gitti mi ?

Dün yeni adsense açmaya çalıştım ABD,ALmanya,Avusturalya vs seçince telefon numarası doğrulama istemezken Türkiye seçince telefon doğrulaması istiyor.Acaba diyorum sadece türkiyede yaşayanlar için mi geçerli para kazanmaların gitmesi.

Birkaç arkadaşımın ve benim hala kanal bağladığımız sağlam adsense'lerimiz var şuan ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri