Güle güle 6 haneler..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güle güle 6 haneler..
WEB adsense'de aynı durumda.Dün yönetici değiştirdim 48 saat dolmasını bekliyorum sonra şifremi unuttum ile kod alıp gireceğim.İlk kanalı bağlayıp beklicem.Bakalım işe yarar umarım.
@Web_Scripti hocamızın konunun üzerine gittiği gibi seninde gitmeni bekliyoruz. adsense düzelmezse bot satamayacaksın farkındasın herhalde![]()
Anladığım kadarıyla adsense bir algoritma ile partnerlere uyguladığı yaptırımı kendisine de uyguluyor %xx den fazla sorunlu kanal varsa yada %xx den fazla banlı kanal varsa gibi bir filtreleme yapıyor olabilir
En çok dikkat çeken madde bu oldu sıraladıklarınızın içinde bence çok mantıklı kesinlikle üzerine düşülmeli..
bir kota gelmişse yeni adsenseler de neden gidiyor ? 1 2 kanal ekli adsenselerin neden para kazanması gidiyor peki ?
Sorunlu kanalı yeni adsenseye bağlamış olmayasın? Şuana kadar Adsensemde herhangi bir sorun yok. 3 aydır kullanmıordum öyle tek tük kanal bağlardım 2 haftadır kanal bağlamışım yine sorun yok. Inşallah hiçkimse sorun yaşamaz ve sorun yaşayanların sorunu da gider
yukarda konuşan arkadaşlar da muhtemelen benim gibi yapmıştır. mesela adsenseye 20 kanal ekliyse ve para kazanma gittiyse yönetici dahil hepsini kökten silip sıfır yönetici ekleyip tekrar kanal basmaya başladık yine gitti sonra geride yine kanal bırakmayarak yönetici dahil hepsini sildik tekrar başladık 3 4 gün sonra tekrar gitti.
geçmişte 1 2 defa para kazanmamız gittiği oldu ama bağlı kanalları silip yöneticiyi değiştirdiğin de sorun ortadan kalkmıştı.
Benim sorumun cevabı yok. Yeni adsenseye eski kanaları bağladın mı? parası giden yeni adsenseye?
Arkadaşlar adsense çalışmaya nasıl devam edeceğiz ?
Yeni, 0 adsense açsak ve yepyeni kanallar bağlasak sorunsuz devam edebilir miyiz?
Siz ne yapıyorsunuz ?
Arkadaşlar adsense çalışmaya nasıl devam edeceğiz ?
Yeni, 0 adsense açsak ve yepyeni kanallar bağlasak sorunsuz devam edebilir miyiz?
Siz ne yapıyorsunuz ?
YT ya güncelleme yapıyor yada spamı birme kararı aldı.Ayrıca sormak istiyorum yurt dışında yaşayıp Adsense yurtdışı adres kayıtlı olup,yurtdışı bankaya ödeme alan var mı ? Varsa para kazanması gitti mi ?
Dün yeni adsense açmaya çalıştım ABD,ALmanya,Avusturalya vs seçince telefon numarası doğrulama istemezken Türkiye seçince telefon doğrulaması istiyor.Acaba diyorum sadece türkiyede yaşayanlar için mi geçerli para kazanmaların gitmesi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.