Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
hic bir adsense tecrube olmama ragmen kafam rahat cok zorlanan kanalları sılıyorum benım adsenseler tas gıbı valla 10 gundur adsense dondum 2 adsense yardırıyorum valla

Hiç botla kanal bağlamadığım adsensem sağlam duruyor botla bağladığımın para kazanması gitti bot kullanıpta para kazanması gitmeyen varmı?

adsense para kazanması giden kanalları partnere baglayıp tekrar adsense'ye yeni kanallarmı ekliyorsunuz arkadaslar yeni eklediginiz kanallarında para kazanması gidiyormu

yeni adsense geçici bir çözüm olsa gerek. yeniler eskimeyecek mi ? ayrıca 1 2 kanalı olanların da para kazanması gitmiş durum da başka bir şey var ama ne ?

Demekki onla alakası yok inşallah çözüm buluruz yoksa yeni adsense açıcaz mecbur gerçe onda da gitme ihtimali var

Özgün çalışıpta para kazanması giden var mı acaba? bi kaç özgün çalışan arkadaşımın kanallarına baktım onlarda sorun yok gibi.

Bundan 2 ay önce paraları yatmayanların sorunu mu bu acaba ? 2 ay önce sorunsuz ödeme alanlardan para kazanması giden var mı ?

Mobil olarak gönderildi.

Arkadaşlar şu süreçte aşağıdaki gibi çalışmanızı ve yeni bir sayfa açmanızı öneririm.

Eski adsde bağlı para kazanması giden kanallardan değerli olanları silip yeniden 5 saat en az vakit geçtikten sonra açın ve partnera bağlayın.

Yeni bir adsense açın. Yeni kanallarınızı sadece o adsye bağlayın. Para kazanması gidenleri tekrar açıp ona bağlayıpda yeni ads yi kirletmeyin.

Adsye bağlayayacağınız yeni kanallarda;

videoları yükleyin. en az 48 saat geçince kanala girip eşleşenleri ve d. engellerini silin. para kazanmayı açın ünlemleride silin. En az 5 saat geçince kanalları yeni ads ye bağlayın. Bu yöntem yeni adsdem kullandığım yöntemdir yeni adsemde 13 gündür sıkıntı yok kanalları ve kazanmasında.

Ben adsye kendi adsenseye %0 riskli kanal bağlama olarak açtığım konudaki gibi bağlıyorum. Buarada belirtim para kazanmaların gitmesinin en büyük nedeni video ortası reklamdır. Kişiler çok reklam çıkıyor çok reklama tıklıyor geçersiz tıklar artıyor adsdeki tük kanallar para kazanmaya kapanıyor.

Bu şekilde kazanç gitme derdiniz olacağını sanmıyorum. Ama eski adsyi illa kullanıcam eski kanallarıda kullanıcam diyorsanız [MENTION=13118]acan38[/MENTION] e bu konuda katılıyorum. 30 gün geçince para kazanmalar kendiliğinden gelicektir.

Şuanlık bu konuda yazacağım son yorumdur. Şu sıkıntılı dönemde iyi kazanmak istiyorsanız yukarıdaki gibi çalışın. Canı yanan arkadaş olmayacaktır

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] para kazanması giden kanalın kazancı 30 gün sonramı geliyor ? adsense 1 ay sonra düzelecek mi diyorsun ?

Hocam ben adsense sorununu çözeyimde siz bot satın almasanızda olur :)

Üstadım, sorunun üzerine gitmediğimi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Şu ana kadar pek çok test yaptım fakat sonuçlar malesef bende de olumsuz. Eğer olumlu bir sonuç olursa tabiki açıklarım.

Bunun dışında benim bot satmaktan çok daha büyük derdim şu andaki adsense. Sadece kendi adıma değil, oradan aldığı para ile aile geçindiren insanların adına da çok stress altındayım.

Bir diğer yandanda artık youtube'un muslukları kapatmaya başlamasınında etkisi var. Bunca süredir açık bir şekilde partnerler aracılığı ile spama müsade eden youtube hem partnerleri hem adsense üzerindeki spami bitiriyor.

Benim şu andaki tablodan çıkarımlarım malesef çok iç açıcı değil.

Hiç bitmez bir yolunu buluruz diye düşünmeyin. Her adsense'e 10 kanaldan fazlasını bağlatmıyorum der, partnerlere kapanan kanal başına yaptırımını arttırır dolayısı ile spamın önüne geçmiş olur.

Youtube spam konusunda artık yeterli doyuma ulaştı tüm webdeki videoların en az 5 kopyası zaten sistemde. Dolayısı ile artık zaman bunların daha çok defalarca kopyalanmasını engelleyerek son kullanıcıyı kaçırmaması.

Hep işin bizim tarafımızdan bakmamak lazım youtube da son kullanıcı olarak girdiğinde maskelemesiz video kalmadı gibi bişey. Bunun bir sonu mutlaka olacaktı.

Ha herşey bitti mi buraya kadar mı ? elbetteki değil.. Belirli kriterlere göre partnerlerle çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiki gelirleri elde etmek için daha çok çalışacağız.

Ben şu anda alternatif planımı uygulamaya sokuyorum 1-2 gün içinde zannediyorum tamamlamış olurum. Ha inşallah bu sırada başka bir çözüm buluruz aynı yöntem devam ederiz.

Benim uğraşan arkadaşlara tavsiyem, kanalları restore ederek para kazanmalarını açtıktan sonra geri kapanmasını bir avantaj olarak düşünmek deneme yanılma ile kapanma sebebi bulmak.

Benim testlerimden çıkan bir kaç sonuç ( çok extrame sonuçlar değil ama biraz yol gösterebilir diye düşünüyorum )
1) Kapanmaların adsense bazında olması açıkça bu adsenselerin mimlendiğinin göstergesi dolayısı ile aynı adsense e bağlı şekilde para açmayla uğraşmamak.
2) Yöneticilerden bağımsız olarak bir bloke uygulandı, mesela bir adsense hesabıma denemek için yarısını başka bir yönetici ile yarısını asıl sahibi ile bağlamıştım tamamı gitti. Demekki yönetici ekleyerek yapmamız bişeyi değiştirmiyor.
3) Para kazanması kapanan kanalların tekrar açıldığında belirli bir aralıkta tekrar kapanmasından yola çıkarak, cron bir kontrol sağlanıyor sanıyorum 2 haftada bir gibi bir kontrol.
4) Bu kontrol api key bazlı değil aynı api key üzerinde olup adsense bağlannaların para kazanması kapandı ama aynı keydeki partnerdeki kapanmadı.
5) Bağlanan adet sayısı sanıyorum bir kriter değil yazıları okuduğumda 10-20 kanal bağlı adsenselerde gitmiş (bende 100-200 bağlıydı bi adsense'e)
6) Anladığım kadarıyla adsense bir algoritma ile partnerlere uyguladığı yaptırımı kendisine de uyguluyor %xx den fazla sorunlu kanal varsa yada %xx den fazla banlı kanal varsa gibi bir filtreleme yapıyor olabilir.

Çıkarımlarım bunlar..

Kısa vade planı içinde şunu tavsiye edebilirim, restore edip kanalın para kazanması açıkken adsenseden çıkartıp partnere alabilirsiniz. En azından önemli kanalları şu an için taşımış olabilirsiniz.

Bir gelişme olursa tekrar yazarım. Forumda çok fazla yazı yazmak istemiyorum satış konusu dışında, herkes gergin o yüzden uzakdan bakıyorum zannetmeyin üzerinde çalışıyorum.

Şu yüzdelik kapanma kısmı o zaman çok kısıtlı hocam.2009-2013 arası şu anda para kazanması giden web adsense mi hiç kullanmadın.2014 de 2 adet site ekledim 2 ay gibi bir süre sonra websitelerinin hepsini satıp boşa aldım adsenseyi.2015 ocak ayında 3 yt kanal bağladım ( eşleşen,dünya engeli,kapanma yok) nisanda 4 kanal daha ekledim.4 de telifden kapandı fakat parayı aldım.Geçen hafta adsense şifresini unuttuğum için telefon doğrulaması ile yeni şifre aldım ve 1 kanal bağladım.Bu kanala ilk yüklemede 5,6 ses eşleşeni ve 1 adet 6 ülkede engel geldi.Ses eşleşenleri yt araçlarından videodaki eşleşen veren yerleri sildim.Kısmi dünya engelini 1 gün sonra video kaldırarak sildim.Ertesi gün aylardır sağlam olan 3 kanal ile birlikte yeni bağladığım kanalın para kazanması gittiğini gördüm.

Yani eğer teziniz doğru ise 4 kanal hatta belki 1 telifden kanal dahi kapansa kotaya göre adsense kötü duruma düşüyor.

Benim düşüncem ise artık ülke bazlı dünya engelinde dahi adsense kötü duruma giriyor.Neden derseniz eşleşende gitmeyen para kazanma dünya engeli gelince sorgusuz sualsiz para kazanmayı kapatıyor.

Tani daha önce telifden kapanan kanallar content id yemişti, eski vukuatdan dolayıda ilk taramada yakalanmış olabilir.

Mobil olarak gönderildi.

@acan38 para kazanması giden kanalın kazancı 30 gün sonramı geliyor ? adsense 1 ay sonra düzelecek mi diyorsun ?
Para kazanmaların kapandığı günden itibaren 30 günü doldurunca tekrar açılacak diye düşünüyorum. Çünkü bu durum incelemeye giren adsense lere verilen 30 günlük bir ceza idi. Bu süre dolunca tekrar düzelecektir...

Para kazanmaların kapandığı günden itibaren 30 günü doldurunca tekrar açılacak diye düşünüyorum. Çünkü bu durum incelemeye giren adsense lere verilen 30 günlük bir ceza idi. Bu süre dolunca tekrar düzelecektir...

O zaman sana gore eylul ortasin da her sey duzelecek. insallah soyledigin gibi olur.

1 Ağustostosda para kazanma giden 1 adsenseye bugun girdiğimde 25 Ağustostan sonra yansımaya başladıgını gördüm :D Para kazanma gittiğinde direk kanalları listeden silmiştim içindeki parayı alıp bırakırım diye. Maile tekrar baktıgımda Screenshot by Lightshot sorunlu kanalı direk silmişim ben bi ara. Hiçbişe yapmadım ondan sonra. 25 inde yansımaya başlamış kazançlar tekrar :)

1 Ağustostosda para kazanma giden 1 adsenseye bugun girdiğimde 25 Ağustostan sonra yansımaya başladıgını gördüm :D Para kazanma gittiğinde direk kanalları listeden silmiştim içindeki parayı alıp bırakırım diye. Maile tekrar baktıgımda Screenshot by Lightshot sorunlu kanalı direk silmişim ben bi ara. Hiçbişe yapmadım ondan sonra. 25 inde yansımaya başlamış kazançlar tekrar :)

Yani 3 gunde 1 para kazanma gitmiyor mu artik. 3 gun once yoneticiyi degistirip iki kanal bagladim bakalim ne olacak.

Daha önce benzer bir durum yaşandı mı ? yani 30 günlük ceza alıp sonra tekrar açıldı mı ?

Daha önce benzer bir durum yaşandı mı ? yani 30 günlük ceza alıp sonra tekrar açıldı mı ?

Hayır hocam, bu topluca herkeste para kazanmaların gitmesi istisnai bir durum.

Daha önce yaşadıklarımız gibi, telif, topluluk veya Content ID engellemeleri değil bu seferki,

Ben sadece google ın bu konudaki açıklamalarına istinaden söyledim

https://support.google.com/youtube/answer/1727191?hl=tr
Orada böyle bir ibare var

Geçersiz tıklama etkinliği gibi Google’ın AdSense program politikalarını ihlal eden iş ortaklarının para kazanma özelliği 30 gün boyunca geçici olarak askıya alınır

Benim tahminim önümüzdeki ayın ortalarına doğru para kazanmalar tekrar aktif olacak

Ama kesin bilgi değil
Tahmin sadece...

abimiz mantıklı konuştu yalnız adsenseler den genelde 1 tl 2 tl geçersiz tık faturası kesildi adamlar 1 tl için mi show mas go on yapıyor ?

Hayır hocam, bu topluca herkeste para kazanmaların gitmesi istisnai bir durum.

Daha önce yaşadıklarımız gibi, telif, topluluk veya Content ID engellemeleri değil bu seferki,

Ben sadece google ın bu konudaki açıklamalarına istinaden söyledim

https://support.google.com/youtube/answer/1727191?hl=tr
Orada böyle bir ibare var

Geçersiz tıklama etkinliği gibi Google’ın AdSense program politikalarını ihlal eden iş ortaklarının para kazanma özelliği 30 gün boyunca geçici olarak askıya alınır

Benim tahminim önümüzdeki ayın ortalarına doğru para kazanmalar tekrar aktif olacak

Ama kesin bilgi değil
Tahmin sadece...

yönetici maili değiştirme de işe yaramadı :S

kara kara düşünmeye başladım iyice :S

2. adsemsem var oda spama düşmüş bunun gibi değil direk kanal bağladıktan 2 saat sonra o hesabım youtube tamamen devre dışı kalıyor ona bir çözüm bilen varmı? ondada yönetici mi değiştirsem

temmuz ayında geçersiz tık diye bir fatura kesildi mi hesaplarına ?

yönetici maili değiştirme de işe yaramadı :S

kara kara düşünmeye başladım iyice :S

2. adsemsem var oda spama düşmüş bunun gibi değil direk kanal bağladıktan 2 saat sonra o hesabım youtube tamamen devre dışı kalıyor ona bir çözüm bilen varmı? ondada yönetici mi değiştirsem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri