Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
yönetici maili değiştirme de işe yaramadı :S

kara kara düşünmeye başladım iyice :S

2. adsemsem var oda spama düşmüş bunun gibi değil direk kanal bağladıktan 2 saat sonra o hesabım youtube tamamen devre dışı kalıyor ona bir çözüm bilen varmı? ondada yönetici mi değiştirsem

Onlarla ugrasana kadar coktan bu ay kanal bağlayıp önümüzdeki ay pini isteyebilirdiniz. Bence takılmayın çok önünüze bakın

hepimizin ortak noktası temmuz ayında geçersiz tık diye bir fatura kesilmesi.

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] abimizi konuya davet ediyoruz. arkadaş göründüğü üzere geçersiz tık yok ama ödemem gecikti şuan para kazanmam gitti diyor. eğer senin gibiler çoksa cezadan ziyade güncelleme de yapılıyor olabilir.

Bende geçersiz tık kesintisi yapılmadı ama adsensem ödemesi gecikmisti

@acan38 abimizi konuya davet ediyoruz. arkadaş göründüğü üzere geçersiz tık yok ama ödemem gecikti şuan para kazanmam gitti diyor. eğer senin gibiler çoksa cezadan ziyade güncelleme de yapılıyor olabilir.

Hocam geçenlerde anket te yaptık ya, başta sadece geçersiz trafik kesintisi yaşayanlarda mı para kazanma gitti diye.

Ama ankette gördük ki gerçersiz trafik kesintisi yapılmış veya yapılmamış herkesin para kazanması gitmişti. Yani sadece geçersiz trafik kesintisi yaşayanlar değil, incelemeye alınıp ödemesi ertelenen herkesin yaşadı bir bu durum...

Sonuçta google bu arada istisnalarda çıkabiliyor..

bende senin gibi bir ceza yediğimizi düşünüyorum abi. aksi olması neredeyse yüzde 90 adsensenin çöp olması demek. bu kadar adsenseyi boşa çıkarmak yerine hesap fesihi yapar kökten temizleyebilirdi olayı ama yapmadı, yapmıyor.

Hocam geçenlerde anket te yaptık ya, başta sadece geçersiz trafik kesintisi yaşayanlarda mı para kazanma gitti diye.

Ama ankette gördük ki gerçersiz trafik kesintisi yapılmış veya yapılmamış herkesin para kazanması gitmişti. Yani sadece geçersiz trafik kesintisi yaşayanlar değil, incelemeye alınıp ödemesi ertelenen herkesin yaşadı bir bu durum...

Sonuçta google bu arada istisnalarda çıkabiliyor..

bende senin gibi bir ceza yediğimizi düşünüyorum abi. aksi olması neredeyse yüzde 90 adsensenin çöp olması demek. bu kadar adsenseyi boşa çıkarmak yerine hesap fesihi yapar kökten temizleyebilirdi olayı ama yapmadı, yapmıyor.

Kanal özellikle para kazanma sekmesine geldiğin zaman bizi bu sayfaya yönlendiriyor youtube : https://support.google.com/youtube/answer/1727191?hl=tr

Orada yazar zaten

Adsense, politikaları gereği geçersiz tarafik etkinliği sebebi ile iki politikadan birini uyguluyorlar.

Ya hesabı askıya alıyorlar (adsense ban)
Yada hesabın para kazanma özelliğini 30 gün süreyle askıya alıyorlar.

Bu sefer hesapları banlamadı da para kazanmaları askıya aldı
Halbuki biz geçen ay, son ana kadar adsense lerden tamamen ümide kesip banlanacağımızı düşünmüştük

Ama öyle olmadı ikincisini yaptı bu sefer..

Eğer para kazanmalar geçersiz trafikten dolayı 1 ay gittiyse, bir dahaki ay yine geçersiz trafik kesintisi olucak yine 1 ay ceza yiyicez, bu böyle sürüp gidicekmi yani?

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] arkadaşın sorduğu soruyu bende merak ediyom abi.

Eğer para kazanmalar geçersiz trafikten dolayı 1 ay gittiyse, bir dahaki ay yine geçersiz trafik kesintisi olucak yine 1 ay ceza yiyicez, bu böyle sürüp gidicekmi yani?

@acan38 arkadaşın sorduğu soruyu bende merak ediyom abi.
Yok hocam sanmıyorum, adsense te böyle toplu incelemeler kıyımlar seneden seneye aynı aylarda oluyor.
Geçesene banlanmalar çok olmuştu, bu sene de para kazanmalar gitti.
Zaten bir incelenmesi 2 ay sürüyor. Ama bireysel olarak şüpheli gördüklerini zaten takibe alıp banlıyorlar...

abiyi uzun zamandır takip ediyorum analizleri hep doğru çıkmıştır. ilgi ve alakasından ötürü ben ve arkadaşlar için teşekkür ederiz.

Yok hocam sanmıyorum, adsense te böyle toplu incelemeler kıyımlar seneden seneye aynı aylarda oluyor.
Geçesene banlanmalar çok olmuştu, bu sene de para kazanmalar gitti.
Zaten bir incelenmesi 2 ay sürüyor. Ama bireysel olarak şüpheli gördüklerini zaten takibe alıp banlıyorlar...

an itibariyle ağustos 20de adsenseye bağladığım yeni kanalların hepsi 2 gün içinde para kazanması content id itirazları vs gerekçesi ile telifsiz sorunsuz kanalların kazanması kırmızıya düştü.

maillere baktığımda [email protected] content id engellemesi yüzünden kanalınız kapatılmıştır yazıyor. mailleri komple silip 0 maile geçirdiğim halde bu hatayı alıyorum.

hocam senin para kazanmanın gitmesi olayı bir kanaldan ötürü yaşanıyor olabilir ama genelin geçmişle ilgili bir kanaldan ötürü değil. maillerim de bir hata görünmüyor.

an itibariyle ağustos 20de adsenseye bağladığım yeni kanalların hepsi 2 gün içinde para kazanması content id itirazları vs gerekçesi ile telifsiz sorunsuz kanalların kazanması kırmızıya düştü.

maillere baktığımda [email protected] content id engellemesi yüzünden kanalınız kapatılmıştır yazıyor. mailleri komple silip 0 maile geçirdiğim halde bu hatayı alıyorum.

hocam senin para kazanmanın gitmesi olayı bir kanaldan ötürü yaşanıyor olabilir ama genelin geçmişle ilgili bir kanaldan ötürü değil. maillerim de bir hata görünmüyor.

ben komple temizleyip 3 kere değiştim ama yine böyle oluyor be başkan
adsensede özel bi kanal yok yani sıfırlıom komple yine oluyor.

mail gelen content id sorunu yaratan kanal devre dışı bırakılmış girip silmeiyorumda hala o sıkıntı çıkarıyor olabilir yada adsensedeki güncellemeden olan sorun bu olayı doğuruyor

[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] o devredışı kalmış maili bi yolunu bulup silmezsen o adsense çöp olur.

o gmail hala aktif mi hocam ? eğer aktifse bir şekilde kökten silme yolunu bul. bir kanal yüzünden para kazanman gidiyorsa o kanalı silmeden kurtuluş yok diye biliyorum.

ne yolu olabilirki hocam işte tek yolu var google form göndermek. normalde açıyor ama bu eski hesap bilmiyorum açmıyor işte onu halletsem en azından kurttulamadık. ben onu bi ara ana mail yapıp kartı o mail üzerinde onaylamıştım. belkide onu bu adsensenin kalıcı ana maili yaptı başka yönetici eklesem bile onun content id ye düşmesi adsenseyi bitirdi

Arkadaşlar benim 3 adsense para kazanma devre dışı 3 aydır müdahale etmedim ben.Kanallar öle duruyo para kazanma devre dışı kalınca hangi kanaldan dolayı yazmıyor.O yüzden kanalları hiç birini silmedim.Şimdi para kazanması devre dışı olduğu tarihten 1 ay geçince tekrar açılcak mı?

Doğrumu anladım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri