Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
adsense politikalarında öyle bir madde var evet doğru anlamışsın.

Arkadaşlar benim 3 adsense para kazanma devre dışı 3 aydır müdahale etmedim ben.Kanallar öle duruyo para kazanma devre dışı kalınca hangi kanaldan dolayı yazmıyor.O yüzden kanalları hiç birini silmedim.Şimdi para kazanması devre dışı olduğu tarihten 1 ay geçince tekrar açılcak mı?

Doğrumu anladım?

arkadaşlar 1 ay mevzusunu yalnış bilmiyorsam bir videodan dolayı content id geliyor ama turuncu oluyor o zaman 1 ay oluyor.

internette temsili olarak bulduğum resim
jrqovc.png

1 ay olayı bu resimdeki gibi bi tarih veriyor o tarihte düzeliyor ama bizimki daha farklı değil mi?

1 ay mevzusuna inanmak istiyorum ama fazla da ümit bağlamak istemiyorum.

işte biz bu şekli adsense bütün hesabında yaşıyoruz

arkadaşlar 1 ay mevzusunu yalnış bilmiyorsam bir videodan dolayı content id geliyor ama turuncu oluyor o zaman 1 ay oluyor.

jrqovc.png

1 ay olayı bu resimdeki gibi bi tarih veriyor o tarihte düzeliyor ama bizimki daha farklı değil mi?

Madem 1 ay bekliycez kanalları taşımaya v.s gerek yok.İnş böyle birşey olur 1 ay sonra açılır para kazanmalar.

adsensenin 30 gün para kazanmayı askıya alma politakası olduğunu duyuran @acan38 nickli abimiz de kanallarını silmediğini söyledi. bu politika yeni olup daha önce uygulanmadığı için geri dönüş nasıl olacak bilmiyoruz. karar senin.

Madem 1 ay bekliycez kanalları taşımaya v.s gerek yok.İnş böyle birşey olur 1 ay sonra açılır para kazanmalar.

jrqovc.png

Telif ya da dünya engeli yüzünden o. Bizim olayımız tamamen saçma ya artık.
Geçen aydan geçersiz tıklama vardı büyük ihtimal o yüzdem cezalandırıldık

Arkadaşlar bu 30 gün konusu, para kazanmaların gitmesine sebep olarak youtube un yönlendirdiği sayfada yazıyor

881b4793_orginal.jpg

Ben buna istinaden yazdım.

Ve geçen aylarda incelemeye alınıp ödemeleri ertelenen herkeste yaşanıyor bu kazanmaların askıya alınması

Sonuçta google bu ney yapacağı hiç bir zaman belli olmaz

Ve para kazanma ister gelsin ister gelmesin şu anda sadece sıfır adsense ve sıfır kanallarla çalışmalarıma devam ediyorum ben.

Para kazanması kapanan kanallara hiç dokunmadım. Çünkü artık o kanallarda başka adsense e hayır gelmeyeceğini biliyorum. Partnerlerinde duruma ortada zaten. Kurtarmak vakit kaybı olur bana göre. (Kendim için söylüyorum, karar sizin değerli kanallarınız varsa kurtarmaya değecek kurtarabilirsiniz tabiki)

Sizde şimdilik yeni adsense ler ve yeni kanallarla, sanki sıfırdan başlıyormuş gibi devam edin. Eğer eski adsense düzelirse para kazanmaları tekrar açar devam edersiniz, yok açılmazsa yenileri ile yola devam edersiniz.

Yapacak başka bir şey yok bana göre

Son düzenleme:
1 yıldır hiç dokunmadığım içi boş olan adsense var yani bu yaz adsenselerin yaşadığı dertleri yaşamadı. onu deneyeyim eğer cezaysa mesele onda ceza olmaması gerekir.

Arkadaşlar bu 30 gün konusu, para kazanmaların gitmesine sebep olarak youtube un yönlendirdiği sayfada yazıyor

881b4793_orginal.jpg

Ben buna istinaden yazdım.

Ve geçen aylarda incelemeye alınıp ödemeleri ertelenen herkeste yaşanıyor bu kazanmaların askıya alınması

Sonuçta google bu ney yapacağı hiç bir zaman belli olmaz

Ve para kazanma ister gelsin ister gelmesin şu anda sadece sıfır adsense ve sıfır kanallarla çalışmalarıma devam ediyorum ben.

Para kazanması kapanan kanallara hiç dokunmadım. Çünkü artık o kanallarda başka adsense e hayır gelmeyeceğini biliyorum. Partnerlerinde duruma ortada zaten. Kurtarmak vakit kaybı olur bana göre. (Kendim için söylüyorum, karar sizin değerli kanallarınız varsa kurtarmaya değecek kurtarabilirsiniz tabiki)

Sizde şimdilik yeni adsense ler ve yeni kanallarla, sanki sıfırdan başlıyormuş gibi devam edin. Eğer eski adsense düzelirse para kazanmaları tekrar açar devam edersiniz, yok açılmazsa yenileri ile yola devam edersiniz.

Yapacak başka bir şey yok bana göre

Yeni açacağımız hesaplarda aynı sorun söz konusu mu arkadaslar ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. Kez ödeme aldığım hesap yeni sayılır en fazla bağladığım kanal sayısı 5 dir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

eğer isteselerdi hesaplarımızı fesih edebilirdi ama yapmadıklarına göre ya güncelleme var ya 30 günlük ceza yedik. eylülün ortasından sonra başımıza gelenin ne olduğunu göreceğiz.

adsense çok acımasız bir kurum. iğreti oldukları hesapların parasını ödemez bir hafta sonra da hesabı fesih eder. bu ay hesapların parasını normalden 1 gün önce ödedi dikkat ederseniz. işleme ve ödeme günü aslında cumartesi günüydü normalde bize sıkıntı vermek için pazartesiye salıya atardı ama yapmadı cuma günü işleme alıp parayı ödedi.

inş hocam 30 günlük cezadır

Arkadaşlar para kazanma gitmesi adsenslerlemi alakalı sadece ben kanal açıp adsense bağlamıyorum para kazanmalar yinede gidiyor ne yapmak lazım yoksa yeni adsense aç ordan devam et kolay iş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri