"bütün kanaların para kaznaması gitmiyormu kanalarınız kapanınca?"
gitmiyor, her kapanan kanal para kazanmayı götürmüyor...para kazanma giderse tüm kanallar etkilenir...
kanal kapanınca para kazanma gitmiyor özetle...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"bütün kanaların para kaznaması gitmiyormu kanalarınız kapanınca?"
gitmiyor, her kapanan kanal para kazanmayı götürmüyor...para kazanma giderse tüm kanallar etkilenir...
kanal kapanınca para kazanma gitmiyor özetle...
Hocam geçmiş olsun.Bugün kanallarımın yarısından çoğu gitti acaba google'ın rutin ödeme öncesi etkinliğimi yoksa bana ait birşeymi merak ettim,bugün birden çok kanalı kapananlar konu altına yazarsa sevinirim
aslında iyi bişey. ya kanalı kapatmayıp para kazanmayı gömselerdi direkt veya 2sini birden yapsalardı.
Bildiğim kadarıyla önce uyarı maili geliyor ve kanallarınızı tek mailde toplarsanız (mail yönlendirme) diğerlerini etkilemeden kanalı silip kurtulma şansınız var.
Ben bir kere şu link yapıp tıkladıkları zaman anket çıkan doldurduklarında da para kazanılan bir sitem paylaşılmıştı forumda ve youtube'a bir programın keyini koydum bir kaç saat içinde kanalı kapattılar ve bütün adsenseye bağlı kanallar gitmişti , açıklama kısımında da şu kanaldan dolayı kapandı diyordu. İşin ilginç tarafı şu kanal dediği kanal da bir çizgi film kanalımdı adsenseye bağlı yani o key yüklediğim kanalı kapattılar ama o kanaldan kaynaklı olduğu yazmıyordu. Key olan Kanalı sildim 15-20 gün sonra bir mail daha geldi kanallarınız tekrar para kazanmaya açıldı diyeBazen akıl sır ermiyor şu youtube'un işlerine
![]()
Hocam geçmiş olsun.
Bir sorum olacak kanallarin hepsini nasil takip edebiliyorsunuz yönteminiz nasldir?
mobildeyim. yazim hatasi olabilir.
key dediğin nedir link mi?
Bugün kanallarımın yarısından çoğu gitti acaba google'ın rutin ödeme öncesi etkinliğimi yoksa bana ait birşeymi merak ettim,bugün birden çok kanalı kapananlar konu altına yazarsa sevinirim
benimde dun saglam 1 kanalım gitmiş 1 aydır bir şey yoktu spamdan gitmiş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.