Kanalların yarısından çoğu gitti

• Kullanıcı bkrknuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
"bütün kanaların para kaznaması gitmiyormu kanalarınız kapanınca?"

gitmiyor, her kapanan kanal para kazanmayı götürmüyor...para kazanma giderse tüm kanallar etkilenir...

kanal kapanınca para kazanma gitmiyor özetle...

gitmiyor, her kapanan kanal para kazanmayı götürmüyor...para kazanma giderse tüm kanallar etkilenir...

kanal kapanınca para kazanma gitmiyor özetle...

aslında iyi bişey. ya kanalı kapatmayıp para kazanmayı gömselerdi direkt veya 2sini birden yapsalardı.

Bugün kanallarımın yarısından çoğu gitti acaba google'ın rutin ödeme öncesi etkinliğimi yoksa bana ait birşeymi merak ettim,bugün birden çok kanalı kapananlar konu altına yazarsa sevinirim
Hocam geçmiş olsun.
Bir sorum olacak kanallarin hepsini nasil takip edebiliyorsunuz yönteminiz nasldir?

mobildeyim. yazim hatasi olabilir.

Çok iyi kazandığım kanallarım gitti şuan dibe vurdum.Adamlar benim kanalları kopyalamış üstünede flag atmış kapandı tüm kanallar.

çok hesap açmam nokta operasyonu benimki
ama tuhafdır son bir yıldır neredeyse spamdan hiç kanalım gitmemişti hep flagdan gidiyordu. ama dün benim de üç tane kanal spam gerekçesi ile gitmiş gmail de
tikkkaaatt ediiiin haaa :)

20-30 kanal da bende gitti

Sağlık olsun

aslında iyi bişey. ya kanalı kapatmayıp para kazanmayı gömselerdi direkt veya 2sini birden yapsalardı.

Bildiğim kadarıyla önce uyarı maili geliyor ve kanallarınızı tek mailde toplarsanız (mail yönlendirme) diğerlerini etkilemeden kanalı silip kurtulma şansınız var.

Ben bir kere şu link yapıp tıkladıkları zaman anket çıkan doldurduklarında da para kazanılan bir sitem paylaşılmıştı forumda ve youtube'a bir programın keyini koydum bir kaç saat içinde kanalı kapattılar ve bütün adsenseye bağlı kanallar gitmişti , açıklama kısımında da şu kanaldan dolayı kapandı diyordu. İşin ilginç tarafı şu kanal dediği kanal da bir çizgi film kanalımdı adsenseye bağlı yani o key yüklediğim kanalı kapattılar ama o kanaldan kaynaklı olduğu yazmıyordu. Key olan Kanalı sildim 15-20 gün sonra bir mail daha geldi kanallarınız tekrar para kazanmaya açıldı diye :) Bazen akıl sır ermiyor şu youtube'un işlerine :D

Bildiğim kadarıyla önce uyarı maili geliyor ve kanallarınızı tek mailde toplarsanız (mail yönlendirme) diğerlerini etkilemeden kanalı silip kurtulma şansınız var.

Ben bir kere şu link yapıp tıkladıkları zaman anket çıkan doldurduklarında da para kazanılan bir sitem paylaşılmıştı forumda ve youtube'a bir programın keyini koydum bir kaç saat içinde kanalı kapattılar ve bütün adsenseye bağlı kanallar gitmişti , açıklama kısımında da şu kanaldan dolayı kapandı diyordu. İşin ilginç tarafı şu kanal dediği kanal da bir çizgi film kanalımdı adsenseye bağlı yani o key yüklediğim kanalı kapattılar ama o kanaldan kaynaklı olduğu yazmıyordu. Key olan Kanalı sildim 15-20 gün sonra bir mail daha geldi kanallarınız tekrar para kazanmaya açıldı diye :) Bazen akıl sır ermiyor şu youtube'un işlerine :D

key dediğin nedir link mi?

Bugün kanallarımın yarısından çoğu gitti acaba google'ın rutin ödeme öncesi etkinliğimi yoksa bana ait birşeymi merak ettim,bugün birden çok kanalı kapananlar konu altına yazarsa sevinirim

benimde dun saglam 1 kanalım gitmiş 1 aydır bir şey yoktu spamdan gitmiş

benim de bu haffta 2 adet iyi gelirli kanalımı ucurdu. zalim yt. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri