kanallarınızın para kazanması kapandı mı?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Simdi arkadaslar bence yil sonu youtube heryil oldugu gibi birskeilde paranin bir kisminin uzerine konacak bu seferde bunu bu sekilde yapti kesinlesmesi adsensesinde olmamislar artk kanaldaki para kaldi bnce gitti. Kesinlesmisler ainr buay yani.
Onun disinda bu kanallardaki hata da sanirim ocakta duzelir

Kesinleşen kazancı daima alırsınız hocam.sizin kesinleşmeden sildiyseniz para kazanma gittiyse onu alamazsın

Kesinleşen Kazancı Yüksek İhtimalle Alırsın ama Söz Konusu Google Olunca O Yüksek İhtimal Az da Olsa Almama İhtimalini Doğuruyor. Benim Anlamak İstediğim Olay Farklı Aslında. Arkadaş Çok Güzel Bir Yol Göstermiş Farkında Olmadan veya Farkında Olarak :) Bu Arkadaş Belli Bir Miktar Kazanıp Kanalın Kapanma Riskine Karşılık Kanalı Silip Ayın 7'si Gibi Tekrardan Kurtararak Kanalı Yeniden mi Aktif Ediyor?

Her yıl aralıkta olan rutin olaylar son 2 yıldır aynı sadece efsane ölmüyor şekil değiştiriyor. Bendende 2 kanal aldı. Vietnamlı kankalarımla konuştum onların halide vahimmiş sürekli paylaşıyorlar para kazanma gitti adsense banlandı bazıları kanal kapandı vs. genel bir durum olduğu belli.

Kesinleşen Kazancı Yüksek İhtimalle Alırsın ama Söz Konusu Google Olunca O Yüksek İhtimal Az da Olsa Almama İhtimalini Doğuruyor. Benim Anlamak İstediğim Olay Farklı Aslında. Arkadaş Çok Güzel Bir Yol Göstermiş Farkında Olmadan veya Farkında Olarak :) Bu Arkadaş Belli Bir Miktar Kazanıp Kanalın Kapanma Riskine Karşılık Kanalı Silip Ayın 7'si Gibi Tekrardan Kurtararak Kanalı Yeniden mi Aktif Ediyor?

Gördüğüm olay değil ama birkaç kişi silinen kanalın bile sonradan spamdan kapandı şekline dönüştüğünü söylüyordular. Tabi ufak miktar kazandıran kanalda belki denenebilir bu.

Kesinleşen kazancı daima alırsınız hocam.sizin kesinleşmeden sildiyseniz para kazanma gittiyse onu alamazsın

hocam 2015 55k bıraktım kesinleşen kazanç :( şimdide kesinleşti inşallah öderler tedirgin oldum birde son ay

Gördüğüm olay değil ama birkaç kişi silinen kanalın bile sonradan spamdan kapandı şekline dönüştüğünü söylüyordular. Tabi ufak miktar kazandıran kanalda belki denenebilir bu.

Evet Bu Kapanma Furyası İlk Başladığında Kanalı Silsen de, Videoları Gizliye de Alsan Kanal Kapanıyordu. Bu Uygulama Değişmiş Olabilme İhtimalini Öğrenmeye Çalışıyorum..

hocam 2015 55k bıraktım kesinleşen kazanç :( şimdide kesinleşti inşallah öderler tedirgin oldum birde son ay

Alah yardimciniz yardimcimiz olsun

benımkınde tarıh te yok sacma sapan bısey
9DOBp9.jpg

boyle yazıyor daha fazla bılgıye tıklıyorum
cevap:
qJrX23.jpg

bırde adsenseye gırdıgımde ocak ayından ıtıbaren youtube gelırlerı gunluk analız gorunmeyecek yazıyordu yenı yılda bellıkı bır takım guncellemeler var..
arada bızımkıler kaynıyor..
keske normale donse duzeltsler ya ıyı kazandıran bır kanal cope donsun ıstemem

Son düzenleme:
Çatır çatır gidiyor kanallar. Bugünde adsense bağlı bi kanalımın daha para kazanması kapatılmış. Umarım kesinleşen miktarları alabiliriz bu ay.
Sonra da her yıl sonu olduğu gibi 2-3 ay ara..

Arkadaşlar son 2 saat içerisinde 2 tane ayrı partnerdeki kanalımın para kazanması kapatıldı ve partnerden otomatik olarak çıkartıldı.

Anladığım kadarıyla sarı dolar olan videoları manuel inceleme isteyince bakıyorlar spam içerik kanalın para kazanmasını durduruyorlar

http://prntscr.com/hn2c9y

bir fikriniz var mı?

hocam benımde partnerdekı bır kanalım bu skeılde cıkartılms para kaznma suan ıcın kullanılamıyor yazıyor ayrıntılı bılgıye tıklıyorum eror verıyor.
fakat manuel ıncelemeye yolladıgım cogu vıdeom gecmıstı dha ucgun oncesıne kadar. bence baska bır sorunn var malum yıl sonu belkı sonra duzeltırler

Normal incelemeye girip geçmiş 3 kanalın dün para kazanması gitmiş

Son düzenleme:
Normal incelemeye girip geçmiş 3 kanalın dün para kazanması gitmiş

O zaman 10k onayına takılmadan geçen kanallarla ilgili bir durum değil bu. Manuel incelemeye mi giriyorlar ne yapıyorlar artık var bişiy bunda. Spamları bulup tekrar incelemeye atıyorlar.

bakıyorumda bagzı arkadaşlar bikaç saat kapanma haberi gelmeyince umutlanıyor,demekki benim şuan sag kalan kanallara bişey olmaz artık diyor.fakat o iş hiçde öyle degil arkadaşlar.yine dün gece kontrolümde sorunsuz olan kanalların 3-5 tanesinin daha para kazanması bu sabah gitti.büyük ihtimalle bu işten saglam çıkabilen bi kanal olmayacak,özellikle şu 10k onayına girmeden para kazanması açılanlar için söylüyorum bunu tabi.şuana kadar sag kalanlarda,en yakın zamanda kapanacaktır...

bakıyorumda bagzı arkadaşlar bikaç saat kapanma haberi gelmeyince umutlanıyor,demekki benim şuan sag kalan kanallara bişey olmaz artık diyor.fakat o iş hiçde öyle degil arkadaşlar.yine dün gece kontrolümde sorunsuz olan kanalların 3-5 tanesinin daha para kazanması bu sabah gitti.büyük ihtimalle bu işten saglam çıkabilen bi kanal olmayacak,özellikle şu 10k onayına girmeden para kazanması açılanlar için söylüyorum bunu tabi.şuana kadar sag kalanlarda,en yakın zamanda kapanacaktır...

Tek sıkıntı onaya girmeden para kazanması açılanlara değil ki, 10k onayından geçmiş kanallarında gittiğini söyleyen arkadaşlar var. Bu güncelleme bildiğiniz spam içerikleri bulup tekrar onaya gönderiyor.

o da bi ihtimal tabi :)
Benim 10k onayını alan bütün kanalların da para kazanması gitti bu gün.
Hocam büyük bir güncelleme yapılıyor sanırım, bekleyip görmek lazam. Şu an onaya kanal göndermek bile hata bence. Kanallar heba oluyor.

Benim 10k onayını alan bütün kanalların da para kazanması gitti bu gün.
Hocam büyük bir güncelleme yapılıyor sanırım, bekleyip görmek lazam. Şu an onaya kanal göndermek bile hata bence. Kanallar heba oluyor.

demekki 10k onay sürecinde daha önce olmayan,yeni eklenen önemli noktalar var be ne var ne yok tüm kanalları baştan incelelemey sokuyorlar.ama benim dikkatimi çeken,canımı sıkan nokta şu uygun bulunmadı dedigi sebep; başkasının içerigini yüklemek...bu bizim için pek hoş bişey degil işte.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri