Kandırma Taktiklerine Bakın Eh Be Arkadaş!

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mexis

Kayıtlı Üye
https://www.youtube.com/watch?v=o8_KkajAw3s

Videoya bakın sırf çocukları kandırayım diye arkadaş slvster twter ben10 barbi marbinin sağdan soldan resimlerini toplamış birinci bölüm 2.bölüm diye yazmış :) 15-20 dakka video yapmış. Sorarsan özgün çalışıyorum der.Masum küçük çocukları neden kandırmakla uğraşıyosun canım arkadaşım.:confused: kanaldaki tüm videolarda aynı farklı isimlerini farklı yazmış :)

Son düzenleme:
orda bir köy var uzakdaa o köyy bizim köyümüzzdürr. :D

masum çocuklar dedin neler hatırladım, bu videoyu yapan adam ısınma turları atıyordur, yakında oda farkına varır.

Sinir oluyorum çünkü çocukları kandırıp masum masum ekrana baktırıyorlar dakikalarca, onlarda bakıyorlar çizgi film başlayacak diye... İşte bu gerçekten kötü onların ahını alıp o parayı nası alacak ? 50 100 izlenimden sonra şikayetten tırtlıcak kanal değermi yani ?

Aynı bir hikaye gibidir. Adam nette dolaşır bakr ve birden derki bende internetten para kazanmalıyım der , sonra googleye yazar internetten para kazanma yöntemleri. Hemen karşısına youtubeden para kazanma teknikleri başlığında forumlar ve yorumlar girer inceler. o anda bir yorum görür yorumda çizgifilim iyi getirisi var ne yüklesen izleniyo der.! Hemen adamda ampul 100 Watt yanar ve derki tamam bende varım bu işte der ve bir kanal açar youtubede , sonra içine ne atsam diye düşünürken iç güdüsel olarak ve çocukluğundan kalma düşüncelerle Toman jery ,chip and dale , bugsy bny , geçer. Ve yüklemeye başlar arka arkaya değişik yollarla ama ne yapsa başaramaz anlarki bu işler böyle ha diyince olmaz ve başka bir çizgifilime yönelir ve o anda arkasında bırakdığı enkazı düşünmeden hunharca diğer yıkım işlerine devam edeer. burda da masal BİTMEEEZZZZ..

Türkün enbüyük handikapı hep başkalarını eleştirmesi başkası ne yapıyor niye yapıyor öyle yaptı böyle yaptı, işiniz gücünüz yokmu sizin kendi işlerinizle ilgilenseniz daha iyi olmazmı,ben kafamı kaldıramıyorum işlerden sizler nasıl zaman buluyorsunuz bu kadar çok orasıda ayrı mesele.

böyle insanların kafası hiç çalışmıyo. bi gazla yotube işine girmiştir kesin

Youtube isine baslarken ilk isi bot almak olunca, böyle sonuclari olabiliyor iste :)

Kanal ifşaları da fazlalaştı forumda bence kendine ait olmayan bi videoyi atmaktan daha iyi (bende spamcıyım ama adamın para kazanmak için yaptığı kimseyi ilgilendirmez)

Okyanusun yaklaşık 3000 metre altından Tapatalk ile gönderildi.

Spamda arkadaşın yaptığını tasvip etmesemde,kanal ifşa edilmesi yanlış,
herkes kendi yaptının bedelini elbet birgün ödeyecektir.

aynı video yu farklı başlıkla yt kopyalamakla arasında pek fark yok adama kızmayın kendi işinize bakın masum çoçuklarmış YT kitliyorsunuz çoçukları makine olup çıkıyorlar sonra neden osyal ortam olmuyor bunalım takılıyor çoçuklar büyüdüklerinde böylece belki bıkar çoçuklar çizgi filmdende kitap okur

o deilde millet bide abone olmuş :) boşver alan memnun veren memnun.

Herkes kendi kapısını temizlese dünya da çöp kalmaz ama hala başkalarının kusurlarını yanlışlarını arıyosunuz diyecek lafım yok aynen devam.

https://www.youtube.com/watch?v=o8_KkajAw3s

Videoya bakın sırf çocukları kandırayım diye arkadaş slvster twter ben10 barbi marbinin sağdan soldan resimlerini toplamış birinci bölüm 2.bölüm diye yazmış :) 15-20 dakka video yapmış. Sorarsan özgün çalışıyorum der.Masum küçük çocukları neden kandırmakla uğraşıyosun canım arkadaşım.:confused: kanaldaki tüm videolarda aynı farklı isimlerini farklı yazmış :)

ya bu gene çok iyi:D 30 saniyelik gol görüntüsü üyelerin dediği gibi tost makinesiyle çekipde reklama tıklarsanız görüntü hd olucak diyenleride gördük :D

Bence bu konuyu açan arkadaş hiç açmayacaktı.. Şimdi aynı şeyi yapanları görün bakın nasıl çoğalmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri