tek kanalla o fiyatı gördüm desem ?ama arkadaş gibi alamadım creativede bloke konuldu beklıyor diyer kanallarımıda saymıyorum çocukda degılım
![]()
Abi tek kanalla 1 ayda mı gördün ? Bide spam %'^+% yok artık. inanmam yahu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tek kanalla o fiyatı gördüm desem ?ama arkadaş gibi alamadım creativede bloke konuldu beklıyor diyer kanallarımıda saymıyorum çocukda degılım
![]()
Abi 3 günde 25.000 TL kazanan var şimdi SPAMCILARDAN diyorum ? Bizden buradan. ? Varmı varsa elini ayağını öpecem o kimse çıksın hadi![]()
hesap başı 15k yı geçmicek fazlası risktir. serkan hocam 30 derdi ama 25 te de kapanıyormuş belli ki. 15 i kazan geç başka adsense e.
15 fazla hocam 5 bence normal fazla kazanıyorsun madem yeri gelirse 10 tane adsense kullanıcan işini garantiye alcan
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] uzat![]()
Önceki ay 10 bin yazmış onu çekmiş teaynı kanal aynı adsense şimdi 25 bin de gitmişmaalesef unut o parayı,acaba önceki ayla bu ay arası kazanç farkı ne kadardı ?
kanal taşındımı adsenseye?
Arkadaşın kanal hocam şimdi işe gidicem ben gece dönüyorum skypeden eklerim ben siziskype adresini pm den at para kazanması kapanan kanalını acım ama adsenseyi kurtaramazsın
Hocam şimdi Edit kimseyeyok 25000 yok 100.000 kazanan spamcılar ? Yaw bırakın yalanı be millete de umut vermeyin. Kaç tane üçkağıt yapan adam gördüm bu forumda ? yaşlar eminim 10-13 arasıdır.
Yok abi gözünüzü seveyim olmaz kandırmayın beni...
kandırmayın çocuğu ))
Abi 3 günde 25.000 TL kazanan var şimdi SPAMCILARDAN diyorum ? Bizden buradan. ? Varmı varsa elini ayağını öpecem o kimse çıksın hadi![]()
Usta ben 3 gün kanal açtım bıraktım günde 1k geliyor çok şükür. Adam 30 günün 31'inde kanal açıyor(en azından açıyordu) kazanması çok şaşırtıcı değil. Neyse ben Alper'e mümkün olan tek seçeneği söyledim, olursa öyle olur. Konu uzamasın
![]()
hocam partner mi adsense mi? bu kanal hangisinde
Tek kanal değil hocam, benim bahsettiğim adsense sadece. Partnerdeki para gelmeyecek para gözüyle bakınca gelince mutlu oluyorum![]()
anladım hocam. peki bi şey daha sorcam.
analystic kısmında tahmini kazanç yazan bölümün tamamı mı bize ait yoksa onun içerisinden mi kesinti uygulanıyor? çünkü brüt gelire bakıyorum 1.800 dolar, net gelire bakıyorum 1100 dolar. yani 700 dolarlık bi kesinti olmuş ki tahmini kazancım 1100 dolar yansıyor. herkes kendine düşen payı aldıktan sonra bana kalan para 1100 müş gibi yani. sen ne diyosun bu duruma? tahmini kazanç bölgesinden mi kesinti yapılır yoksa oradaki kazanç sana düşen pay mıdır?
konuyla pek alakası olmadı ama aklımdan çıkmadı bi türlü
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam arkadas ne diyor![]()
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] uzat![]()
Bu şekilde kapanan kanalların para kazanması açılmıyor. Eğer çözüm bilen varsa 300 kanalda bende var aylardır yatıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.