B
Bonna
Guest
Arkadaşlar Yeni Adsense ve Yeni Kanallarımla ilgileniyordum bu konuyu tamamen unutmuşum kusura bakmayın.Konuda ki işe yarar mesajları buraya ekliyorum.Fikir birliği sağlayıp ona göre hangi gün ve en önemlisi ne şekilde aktif edeceğimizi konuşuruz.
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi çoğunuzun gibi benim de tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı.Ancak Her an google+ yöntemi ile açabiliriz.(Kazançlar hesapanırken)Bir kaç arkadaşla da bu konuyu tartıştık.(Skype'den pm'den) Şimdi üç soruya cevap arıyoruz.Öncelikle sorulara cevap bulduktan sonra bu yöntemle inşallah aramızdan bir kişi de olsa para kazanmaya kapanan kanalların parasını alır.
1-)Ayın 27-28-29-30-31 Bu tarihlerin birinde google+ yöntemini kullanıp paralar hesaplanırken kanalımızı para kazanmaya açmış olacağız [MENTION=1523]mNote[/MENTION] ve [MENTION=151]Tahir[/MENTION] Ayın 29'una yani salı gününe karar vermiş.Ben 28'i akşam saat 4-5 suları gibi düşünüyorum.Bu konu hakkında net bir kara vermemiz gerek.Paraların tam olarak ne zaman kesinleştiğini bilmemiz mümkün mi?
2-) Google+ yöntemi ile açılan kanallar kaç gün ayakta duruyor? [MENTION=151]Tahir[/MENTION] hocamın 3-4 gün sürmüş,benim 2 günü geçmedi henüz.Herkes kaç gün ayakta kaldığını yazarsa ortalamasını hesaplayıp ona göre günü değiştirebiliriz.
3-) Ayrıca ben kasım 11'in akşamı saat 5-6 Sularında da aynı yöntemi uygulayacağım.Kazançlar kesinleşirken yani.Her ihtimale karşı.Bu tarih hakkında da görüşlerinizi almak istiyorum.Çok mu gereksiz olur bir ihtimak işe yarar mı?
Sorular cevaplandıktan sonra yapılacak işlem.
1-)Önce bir kanalımızı seçiyoruz.(Ekimde en çok para kazanan kanal)
2-)Youtube/ayarlar/gelişmiş google+ bağlantısını kes.Yarım saat sonra tekrar google+ bağla.(ben bunu yaparken isim değiştirmeyi de düşünüyorum belki işe yarar)
3-)Kazançlar hesaplanana kadar kanallarındaki tüm videoları gizle ve bekle bakalım kanalların para kazanmaya aktifliği ay sonunu(31 ekim) görebilecek mi
Eğer bu yöntemle para kazanmaya kapanan kanalların parasını adsense hesabımıza geçirebilirsek hepimiz youtube'a şu mesajı göndereceğiz:
'' QaPaNaN QaNaLLarıN PaRaSını Yeme Qeyfii.. xD ''
Bonna Kardeşim konuya http://www.youtube.com/account_revert
linkinide eklersen kolaylık olur
Konu için teşekkürler
Google + olayı işe yarıyormuş hala bu güzel oldu.Ayın 25'inde aktif edeceğim bütün kanallar için sanırım 3-4 gün gider sonra kasım 11 de tekrar aktif edeceğim umarım içerdeki paraları alabiliriz.
bide bu ısı bı kere yapabılıyosunuz galıb a cunku baglantı kesıp actıfgınızda kanal alt kanala dusuyo galıba.
ayın 15 inde (15.10.2013) adsenseme bağlı tüm kanallarda para kazanma iptal olmuştu
ayın 20 sinde (20.10.2013) tekrardan google+ olayını 2. kez denedim tüm kanallarımda para kazanma aktif oldu.
şuan adsense sorunsuz saymaya devam ediyor. İnş. böylede devam eder.
asıl etken oldugunu düşündühüm bazı kanalları sildim ve google artı ya baglayıp sora tekrar baglantıyı kestim.
ama acık ve net söylüyorum bu para kazanmaya kapanan kanalların tek sebebi dünya genelidir bu sayı kaçtır bilmiyorum ama 7 8 veya üstü.
Arkadaşım deneyin tabi buda bir ihtimal ama google+ ile kanalın 2 4 gün açık kalıp kalmadığı konusu kesin değil benim 10 gün oldu hala açık mesala.
BeYine de robot mesaja göre hareket ettim sıkıntılı kanalları kökten kaldırdım.Bakalım 1,5 gündür para kapanması falan yok.İnşallah da olmaz.Eğer para kazanma kapatılmazsa çözüm şimdilik şunun gibidir:
Dünya engellemesi + bazı ülkelerde engellendi + Telif alan kanallarınızı silin.Bu yöntemi denedim bakalım 1 haftaya kadar kapancak mı.
Google + bağlantısını kesin 4-5 saat bağlantı olmadan kalsın daha sonra tekrar bağlayın ancak ismi değiştirin 1 gün sonra kanala tekrar bakın.Böyle yaptım ben açıldı.
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi çoğunuzun gibi benim de tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı.Ancak Her an google+ yöntemi ile açabiliriz.(Kazançlar hesapanırken)Bir kaç arkadaşla da bu konuyu tartıştık.(Skype'den pm'den) Şimdi üç soruya cevap arıyoruz.Öncelikle sorulara cevap bulduktan sonra bu yöntemle inşallah aramızdan bir kişi de olsa para kazanmaya kapanan kanalların parasını alır.
1-)Ayın 27-28-29-30-31 Bu tarihlerin birinde google+ yöntemini kullanıp paralar hesaplanırken kanalımızı para kazanmaya açmış olacağız [MENTION=1523]mNote[/MENTION] ve [MENTION=151]Tahir[/MENTION] Ayın 29'una yani salı gününe karar vermiş.Ben 28'i akşam saat 4-5 suları gibi düşünüyorum.Bu konu hakkında net bir kara vermemiz gerek.Paraların tam olarak ne zaman kesinleştiğini bilmemiz mümkün mi?
2-) Google+ yöntemi ile açılan kanallar kaç gün ayakta duruyor? [MENTION=151]Tahir[/MENTION] hocamın 3-4 gün sürmüş,benim 2 günü geçmedi henüz.Herkes kaç gün ayakta kaldığını yazarsa ortalamasını hesaplayıp ona göre günü değiştirebiliriz.
3-) Ayrıca ben kasım 11'in akşamı saat 5-6 Sularında da aynı yöntemi uygulayacağım.Kazançlar kesinleşirken yani.Her ihtimale karşı.Bu tarih hakkında da görüşlerinizi almak istiyorum.Çok mu gereksiz olur bir ihtimak işe yarar mı?
Sorular cevaplandıktan sonra yapılacak işlem.
1-)Önce bir kanalımızı seçiyoruz.(Ekimde en çok para kazanan kanal)
2-)Youtube/ayarlar/gelişmiş google+ bağlantısını kes.Yarım saat sonra tekrar google+ bağla.(ben bunu yaparken isim değiştirmeyi de düşünüyorum belki işe yarar)
3-)Kazançlar hesaplanana kadar kanallarındaki tüm videoları gizle ve bekle bakalım kanalların para kazanmaya aktifliği ay sonunu(31 ekim) görebilecek mi
Eğer bu yöntemle para kazanmaya kapanan kanalların parasını adsense hesabımıza geçirebilirsek hepimiz youtube'a şu mesajı göndereceğiz:
'' QaPaNaN QaNaLLarıN PaRaSını Yeme Qeyfii.. xD ''
Not:Arkadaşlar bu yöntemi denemekte herkes özgürdür.Lütfen burda gördüm denedim işe yaramadı ya da daha da kötüsü burda denedim adsense'm kapandı felan gibi şikayetlerle gelmeyin.Ben hiç bir mesuliyet kabul etmiyorum.Sadece ben ve bir kaç arkadaş deneyeceğiz siz de isterseniz deneyin diye bu konuyu açıyorum.