Kapanan Kanaldaki Parayı Kurtarmak

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Arkadaşlar Yeni Adsense ve Yeni Kanallarımla ilgileniyordum bu konuyu tamamen unutmuşum kusura bakmayın.Konuda ki işe yarar mesajları buraya ekliyorum.Fikir birliği sağlayıp ona göre hangi gün ve en önemlisi ne şekilde aktif edeceğimizi konuşuruz.
Bonna Kardeşim konuya http://www.youtube.com/account_revert
linkinide eklersen kolaylık olur
Konu için teşekkürler
Google + olayı işe yarıyormuş hala bu güzel oldu.Ayın 25'inde aktif edeceğim bütün kanallar için sanırım 3-4 gün gider sonra kasım 11 de tekrar aktif edeceğim umarım içerdeki paraları alabiliriz.
bide bu ısı bı kere yapabılıyosunuz galıb a cunku baglantı kesıp actıfgınızda kanal alt kanala dusuyo galıba.
ayın 15 inde (15.10.2013) adsenseme bağlı tüm kanallarda para kazanma iptal olmuştu
ayın 20 sinde (20.10.2013) tekrardan google+ olayını 2. kez denedim tüm kanallarımda para kazanma aktif oldu.
şuan adsense sorunsuz saymaya devam ediyor. İnş. böylede devam eder.
asıl etken oldugunu düşündühüm bazı kanalları sildim ve google artı ya baglayıp sora tekrar baglantıyı kestim.
ama acık ve net söylüyorum bu para kazanmaya kapanan kanalların tek sebebi dünya genelidir bu sayı kaçtır bilmiyorum ama 7 8 veya üstü.
Arkadaşım deneyin tabi buda bir ihtimal ama google+ ile kanalın 2 4 gün açık kalıp kalmadığı konusu kesin değil benim 10 gün oldu hala açık mesala.
BeYine de robot mesaja göre hareket ettim sıkıntılı kanalları kökten kaldırdım.Bakalım 1,5 gündür para kapanması falan yok.İnşallah da olmaz.Eğer para kazanma kapatılmazsa çözüm şimdilik şunun gibidir:
Dünya engellemesi + bazı ülkelerde engellendi + Telif alan kanallarınızı silin.Bu yöntemi denedim bakalım 1 haftaya kadar kapancak mı.
Google + bağlantısını kesin 4-5 saat bağlantı olmadan kalsın daha sonra tekrar bağlayın ancak ismi değiştirin 1 gün sonra kanala tekrar bakın.Böyle yaptım ben açıldı.

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi çoğunuzun gibi benim de tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı.Ancak Her an google+ yöntemi ile açabiliriz.(Kazançlar hesapanırken)Bir kaç arkadaşla da bu konuyu tartıştık.(Skype'den pm'den) Şimdi üç soruya cevap arıyoruz.Öncelikle sorulara cevap bulduktan sonra bu yöntemle inşallah aramızdan bir kişi de olsa para kazanmaya kapanan kanalların parasını alır.

1-)Ayın 27-28-29-30-31 Bu tarihlerin birinde google+ yöntemini kullanıp paralar hesaplanırken kanalımızı para kazanmaya açmış olacağız [MENTION=1523]mNote[/MENTION] ve [MENTION=151]Tahir[/MENTION] Ayın 29'una yani salı gününe karar vermiş.Ben 28'i akşam saat 4-5 suları gibi düşünüyorum.Bu konu hakkında net bir kara vermemiz gerek.Paraların tam olarak ne zaman kesinleştiğini bilmemiz mümkün mi?

2-) Google+ yöntemi ile açılan kanallar kaç gün ayakta duruyor? [MENTION=151]Tahir[/MENTION] hocamın 3-4 gün sürmüş,benim 2 günü geçmedi henüz.Herkes kaç gün ayakta kaldığını yazarsa ortalamasını hesaplayıp ona göre günü değiştirebiliriz.

3-) Ayrıca ben kasım 11'in akşamı saat 5-6 Sularında da aynı yöntemi uygulayacağım.Kazançlar kesinleşirken yani.Her ihtimale karşı.Bu tarih hakkında da görüşlerinizi almak istiyorum.Çok mu gereksiz olur bir ihtimak işe yarar mı?

Sorular cevaplandıktan sonra yapılacak işlem.

1-)Önce bir kanalımızı seçiyoruz.(Ekimde en çok para kazanan kanal)
2-)Youtube/ayarlar/gelişmiş google+ bağlantısını kes.Yarım saat sonra tekrar google+ bağla.(ben bunu yaparken isim değiştirmeyi de düşünüyorum belki işe yarar)
3-)Kazançlar hesaplanana kadar kanallarındaki tüm videoları gizle ve bekle bakalım kanalların para kazanmaya aktifliği ay sonunu(31 ekim) görebilecek mi :)

Eğer bu yöntemle para kazanmaya kapanan kanalların parasını adsense hesabımıza geçirebilirsek hepimiz youtube'a şu mesajı göndereceğiz:

'' QaPaNaN QaNaLLarıN PaRaSını Yeme Qeyfii.. xD ''

Not:Arkadaşlar bu yöntemi denemekte herkes özgürdür.Lütfen burda gördüm denedim işe yaramadı ya da daha da kötüsü burda denedim adsense'm kapandı felan gibi şikayetlerle gelmeyin.Ben hiç bir mesuliyet kabul etmiyorum.Sadece ben ve bir kaç arkadaş deneyeceğiz siz de isterseniz deneyin diye bu konuyu açıyorum.

İnce hesapların detayların dibine vurduk artık youtube u alt edeceğiz her türlü

İnce hesapların detayların dibine vurduk artık youtube u alt edeceğiz her türlü

Aynen renkdaşım.Artık saatleri düşünüyorum acaba 28'inde öğlen 3 gibi mi açsam kanalları,yoksa akşam 9 gibi mi? Acaba 24 saat mi ayakta kalır yoksa 72 saati bulur mu? :)

Hocam güzel konu öncellikle teşekkürler ancak bu google + ya bağlama olayı artık işlemiyor ki ? Ben mi yanlış biliyorum

Hocam güzel konu öncellikle teşekkürler ancak bu google + ya bağlama olayı artık işlemiyor ki ? Ben mi yanlış biliyorum

3 4 saat once denemiştim açılmış kanal.merakımdan denemiştim bunu..şimdi yeni varyasyonlar deneyeceğim..

Ne diyorsun esedullah bu konu Bence Param Yattı!!! Konusundan hallice :D

---------- Mesaj saat 23:32:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:29:49 civarında gönderildi. ----------

İlk denemeniz mi hocam peki ? Ben bu yöntemi yaptım kanallar açıldı birkaç gün sonra tekrar kapandı şimdi deniyorum yine açılmıyor.

Art arda deneme hocam 1 hafta bekle hiç yapma düzelir bence.Alttaki post da gayet açık bu arada.

---------- Mesaj saat 23:33:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:32:08 civarında gönderildi. ----------

3 4 saat once denemiştim açılmış kanal.merakımdan denemiştim bunu..şimdi yeni varyasyonlar deneyeceğim..

Yeni varyasyonlar tutarsa buraya yazarsan veya pm ile bilgi verirsen konunun girişine eklerim.inşallah işe yarar.

dostum şimdi bişeyi farkettim
benim 1 kanalım icin tüm kanallarımın gmailine mail gelmiş.
dün gelen mailde. Tüm kanallara aynı mail gelmiş.
sayın xxx kanalı sahibi. yyy kanalınızdaki videolardan dolayı kanalınız kapanabilir.
bugun gelen mail.
sayın xxx kanalı sahibi. yyy kanalınızdaki videolardan dolayı kanalınız kapandı..
şimdi diyorumki bu yyy kanalını sildim. geri kalan kanalları google + yoluyla acsam acaba geri kapanırmı ?
bu yolu denemek lasım
sizde gmaillerinize bakın kesinlikle hangi kanal yüzünden kapandıgınız yazıyodur

dediğim gibi 3 4 saat once denedim açılmıs. herhangibir mail gelmemeiş.. bu arada sorunlu olan kanal bu.. bütün para kazanmaların iptal olmasına sebebiyet veren kanal. $ ışıgını tüm videoları işaretleyip açtım.. haliyle bazıları ? (inceleniyor) da kaldı. SADECE 1 VİDEO da para kazanmayı kapan sayfayı yenile tekrar aç yaptım düzeldi (TEST Amaçlı yaptım bunu) ve ? olan bütün videoları sildim.. yalnız söyle bişi var adsenseye daha yansıyan bişi yok. bekliyorum Aklımda birkaç bişi var. az zaman geçsin yarın sabah falan uygularım.. bakalım simdi öylece duruyor. videolarda reklamlarda çıkıyor. [uzun oldu affola]

---------- Mesaj saat 00:12:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:10:33 civarında gönderildi. ----------

dostum şimdi bişeyi farkettim
benim 1 kanalım icin tüm kanallarımın gmailine mail gelmiş.
dün gelen mailde. Tüm kanallara aynı mail gelmiş.
sayın xxx kanalı sahibi. yyy kanalınızdaki videolardan dolayı kanalınız kapanabilir.
bugun gelen mail.
sayın xxx kanalı sahibi. yyy kanalınızdaki videolardan dolayı kanalınız kapandı..
şimdi diyorumki bu yyy kanalını sildim. geri kalan kanalları google + yoluyla acsam acaba geri kapanırmı ?
bu yolu denemek lasım
sizde gmaillerinize bakın kesinlikle hangi kanal yüzünden kapandıgınız yazıyodur

ben o yyy dedğiini sorunlu kanalı açtım.. sorunun üzerine gitmek maksatlı. sen de diğer kanallardan bitanesine uygula.. çıkan sonuçları bi kıyaslayalım derım hocam. herkes faklı varyasyon denese bişiler çözeriz gibime geliyor. ve bnce bu google + olayı suanlık youtube un bir açığı.. iyi değerlendirmek lazımm

dediğim gibi 3 4 saat once denedim açılmıs. herhangibir mail gelmemeiş.. bu arada sorunlu olan kanal bu.. bütün para kazanmaların iptal olmasına sebebiyet veren kanal. $ ışıgını tüm videoları işaretleyip açtım.. haliyle bazıları ? (inceleniyor) da kaldı. SADECE 1 VİDEO da para kazanmayı kapan sayfayı yenile tekrar aç yaptım düzeldi (TEST Amaçlı yaptım bunu) ve ? olan bütün videoları sildim.. yalnız söyle bişi var adsenseye daha yansıyan bişi yok. bekliyorum Aklımda birkaç bişi var. az zaman geçsin yarın sabah falan uygularım.. bakalım simdi öylece duruyor. videolarda reklamlarda çıkıyor. [uzun oldu affola]

---------- Mesaj saat 00:12:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:10:33 civarında gönderildi. ----------

ben o yyy dedğiini sorunlu kanalı açtım.. sorunun üzerine gitmek maksatlı. sen de diğer kanallardan bitanesine uygula.. çıkan sonuçları bi kıyaslayalım derım hocam. herkes faklı varyasyon denese bişiler çözeriz gibime geliyor. ve bnce bu google + olayı suanlık youtube un bir açığı.. iyi değerlendirmek lazımm

sorunlu kanalları kapatatyım yarın akşam ondan sonra acmaya baslayacagım dediğiniz şekilde.

Arkadaşım deneyin tabi buda bir ihtimal ama google+ ile kanalın 2 4 gün açık kalıp kalmadığı konusu kesin değil benim 10 gün oldu hala açık mesala.

Ben bu islemi 15 eylulde yapmistim. Ama para kazanmasi acilacagini bilmeyerek yapmistim. ozamanlar boyle bir konu da yoktu ortada. 19 eylule kadar para kazanma acik kaldi ve tekrar kapandi. Bu konular ortaya cikinca bidaha deneyim dedim 3-4 gun once acilmadi bu sefer :)
Bir de arkadaslar sunu soylemek isterim karsimizdakini cok kucumsuyorsunuz. Yani google boyle bir acigi fark etmeyecek mi ?? Hadi bi kac zaman para kazanma acilir kapanir ama tahminim cok yakin zamanda bu olaya bir cozum bulacaktirlar ve boyle +' ya bagla - kes gibi bi olay kalmayacaktir.

bnce karsımızdakini çok büyütüyoruz adamların ılerı duzey teklonojileri vs vs seleri olabilir ama sonuçta hitap ettiği kitle büyük.. ve ınsanoglu tuhaf. her birey farklı her bireyin stili çalışma sekilleri farklı ve ayrıyetten kafaların çalışması farklı.. yanı yt donanımsal olarak güçlü olsa bile tek tek kanalları girilecek etiketleri vs izleyebileeceğini zannetmiyorum..işlerini dogru dürüst yapsalar zaten kimsenin açık gözeteceği falan da yok :)

Benimde 1 kanalım açılmış digerlerini silmiş tim silmez olaydım para getirenleri silmişim.kısmet artık

asıl etken oldugunu düşündühüm bazı kanalları sildim ve google artı ya baglayıp sora tekrar baglantıyı kestim.
ama acık ve net söylüyorum bu para kazanmaya kapanan kanalların tek sebebi dünya genelidir bu sayı kaçtır bilmiyorum ama 7 8 veya üstü.

Bence bütün kanalların para kazanmasının devre dışı kalmasının nedeni ne telifler ne de Dünya çapındaki engellemeler.Sadece robot mesajlarında kapanmanın neden olduğu kanaldaki videodan bahsediyor.Artık ne kadar doğruysa!Çünkü telif yiyip de kanalları kapanmayan insanlar var ve buraya yazmıyorlar.Skype dan konuştuğum bazı arkadaşların kanalları kapanmamış mesela teliflere rağmen.Şimdi burada çifte standart gibi bir durum olmayacağına göre demek ki sıkıntı telif değil.Ya da şu da olabilir.Telifin niteliği(yani telifi kimden aldın).Veya aldığın telif çok sayıda mı?Bunlar da ihtimal dahilinde tabiki ama.Bence sorun telif olmayabilir.Sorun ne o zaman diye sormayın.Çünkü sorunun ne olduğunu tam olarak ben de bilmiyorum :) Bir şeyler deneyip göreceğiz.Yine de robot mesaja göre hareket ettim sıkıntılı kanalları kökten kaldırdım.Bakalım 1,5 gündür para kapanması falan yok.İnşallah da olmaz.Eğer para kazanma kapatılmazsa çözüm şimdilik şunun gibidir:

Dünya engellemesi + bazı ülkelerde engellendi + Telif alan kanallarınızı silin.Bu yöntemi denedim bakalım 1 haftaya kadar kapancak mı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri