Kapanan Kanalın Adsense Ödemesini Alma Yardım

Kanalın biri 200 tl den fazla kazandırmaya başlamıstı 4-5 gündür Bugun baktım spamdan kapanmış Adamlarda kaç çeşit filtre olduğu belli değil birini geçsen öbürüne yakalanıyorsun Artık işi çakallağa vurmaya başlamıslar kazançlı kanalları gümletip paraya konuyorlar Kendımı artık iyice enayi gibi hissetmeye başladım bu nedir yav çalıs çalıs paraya gelince gaspçı gıbı el koy lafa gelince medenıyız Bin çeşit filtre icat etmeyı biliyorsun madem öyle hak sahıbı olmayan içerik yuklemeyi engelleyen filtrede yap ama niye yapasınkı nasıl olsa ay sonu tonla parayı cebe indirmek var iken nasıl dunyanın çeşitli yerlerinden yüzbinlerce içerik yükleyenın var bedavaya sana çalısan Adam çarkı kurmuş katır yükü ile paraları cebe indiriyor

El koydukları paralar 4 yıldaki kazancımın %200 fazla :( Özelikle bir yıl içerisinde yaptıkları.

---------- Spam Engelliyici 11:27 ---------- Önceki Mesaj 11:24 ----------

Kapanan kanalın kesinleşmesinin olması gerekiyor.Kesinleşmeyen parayı adsense ödemez.

ayın 2-3 kapanan kanallarda kesinleşme olmuyor ayın 6-7 diğer günlerinde kapananlarda kesinleşme oluyormuş.

Özellikle benim kanallar her ayın 2-3 oldu mu kapanıyor

arkadaşın birisi dün konu açmıştı 10 kişiye yardım etti ama tabi ücret karşılığı 500 liraydı yanlış hatırlamıyosam

Yöntem diye sattıkları şey çöp boşa para kaptırmayın

hocam böyle bişey yaptığını iddia eden varsai önce paranızı almanızı isteyin.

çöpse anlatır mısın kimseye zararı olmaz :rolleyes::confused::)

Anlattıklarına göre zaten kapanan kanalın parasını 2 ay sonra alıyorsun yani bugün yöntemi alıp bu ay denesen önümüzdeki ay değil sonraki ay ödemeni alıcan çöp olduğunu anlaman bile 2.5 ay sürecek. Yöntemi anlatıyor sonunda diyor ki adsense de youtube erişimini devre dışı bırak :D açık kanalın bile adsensede erişimi devre dışı bırakırsan kesinleşmez. Zaten eleman da başkasından 1500 e satın almış 500 den de millete dağıttı. Satan eleman konusuna yorum yazdı ses kayıtları falan filan birşeyler ben anlatmadan anlat dedi. Sonra anlaştılar demekki :D mesajını editledi bol satışlar yazdı :) alanlara geçmiş olsun.

Yöntem hakkında bilgim yok, işe yaramaz diyorsunuz da sonuçta bu bir bug size mantıklı gelmesi veya gelmemesi önemli değil, zamanında son 3 ay kazancı olmayan adsenseden 5 hane ödeme almıştım. Geçmişe yönelik ödeme diye de bir şey var. Yani belki 1 ödeme dönemi geçmesi gerekiyordur denemeden bilemezsiniz.

Yöntem hakkında bilgim yok, işe yaramaz diyorsunuz da sonuçta bu bir bug size mantıklı gelmesi veya gelmemesi önemli değil, zamanında son 3 ay kazancı olmayan adsenseden 5 hane ödeme almıştım. Geçmişe yönelik ödeme diye de bir şey var. Yani belki 1 ödeme dönemi geçmesi gerekiyordur denemeden bilemezsiniz.

emin ol hiç kimse yüzdeyüz işe yarayan yöntemini taktiğini satmaz, neden 500 liraya satasın ki, 50 100 adsense açarsın, kısa sürede 500k rahat ödeme alırsın,

şundan adım gibi eminimki yöntemi elden çıkarmaya çalışıyorlar, daha önce başkasından aldıklarından dolayı, verdikleri parayı geri kurtarmaya çalışıyorlar

ben 2015 te rendersiz engel geçme taktiği satın aldım, 15 bin liraya, ben yöntemi satın aldığımda yöntem nerdeyse fixlenmişti, son 3 5 yılda çok örneklerini gördük hepimiz :)

arkadaşın birisi dün konu açmıştı 10 kişiye yardım etti ama tabi ücret karşılığı 500 liraydı yanlış hatırlamıyosam

emin ol hiç kimse yüzdeyüz işe yarayan yöntemini taktiğini satmaz, neden 500 liraya satasın ki, 50 100 adsense açarsın, kısa sürede 500k rahat ödeme alırsın,

şundan adım gibi eminimki yöntemi elden çıkarmaya çalışıyorlar, daha önce başkasından aldıklarından dolayı, verdikleri parayı geri kurtarmaya çalışıyorlar

ben 2015 te rendersiz engel geçme taktiği satın aldım, 15 bin liraya, ben yöntemi satın aldığımda yöntem nerdeyse fixlenmişti, son 3 5 yılda çok örneklerini gördük hepimiz :)

biz kumlarda oynarken :D taktiklere 15 k :eek: kazançı hiç düşünmüyorum. King adam

Anlattıklarına göre zaten kapanan kanalın parasını 2 ay sonra alıyorsun yani bugün yöntemi alıp bu ay denesen önümüzdeki ay değil sonraki ay ödemeni alıcan çöp olduğunu anlaman bile 2.5 ay sürecek. Yöntemi anlatıyor sonunda diyor ki adsense de youtube erişimini devre dışı bırak :D açık kanalın bile adsensede erişimi devre dışı bırakırsan kesinleşmez. Zaten eleman da başkasından 1500 e satın almış 500 den de millete dağıttı. Satan eleman konusuna yorum yazdı ses kayıtları falan filan birşeyler ben anlatmadan anlat dedi. Sonra anlaştılar demekki :D mesajını editledi bol satışlar yazdı :) alanlara geçmiş olsun.

Bu Taktik Hala işe Yarıyor mu Yav?? Geçen Sene Fixlenmemişmiydi :)

Benim gözümde hikaye onun taktiği.taktiğin garantisi falan filan.bir gün sonda büle bambaşka algoritma geliyor.sonuç şu olur.kardeşim yt güncelleme getirdi taktik çöp :) böyle şeylerw para kaptırana geçmiş olsun

Dostum doğru söylüyorsun ben olsam ben de satmam ancak bu gözler liste dışı taktiğini ilk zamanlarında bilip para kazanamıyorum napıcam diyip satanları da gördü. Herkesi kendine göre değerlendirme adam bu taktiği 500 liradan 10 kişiye satsa 5k para yapıyor onun için belki büyük bir para, bu açıdan da bakmak lazım.

Arkadaşlar şayet böyle bir yöntem varsa 6 hane olarak tek kanal tek adsensede kazancım vardı kanal telifden kapandı. Kapanan kanalın kazancını alabilecek arkadaş varsa %50 olarak bölüşebilirim, Parayı aldıktan sonra...
Not: Kanalı silmiştim Adsensede kazanç hala gözükmektedir...

Arkadaşlar şayet böyle bir yöntem varsa 6 hane olarak tek kanal tek adsensede kazancım vardı kanal telifden kapandı. Kapanan kanalın kazancını alabilecek arkadaş varsa %50 olarak bölüşebilirim, Parayı aldıktan sonra...

vey be ne yiğitler var, ben hiç tek kanalla bukadar mebla kazanamadım :)

kanal ismi :D M başlıyor son Harfi S ile biten :D 6 harften oluşan :D bir kanalmıydı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri